Büyük maçlarda sen rakip'e söylersen çok etkili oluyor oyuncuların baskı altında kalmıyor.
Printable View
Büyük maçlarda sen rakip'e söylersen çok etkili oluyor oyuncuların baskı altında kalmıyor.
Ben ilk karşılaştım ama iyi bir eleştiri yapmış rickart güzel birşey rakip iyice kızar bu slogana :))
bilet kaç para:D :D :D
Helal olsun rijkaard'a.Çok güzel koymuş lafı:DArkadaşlar olabiliyor bu şekilde basın toplantıları.Ayrıca takımı maça çok iyi motive ediyor..
güzel bir sözle takımla alay etmiş geçmiş olsun bence iyi bir yanıt vermen gerekirdi
brawo rijkaarda cok guzel konusmus
iide onu bana demiyor ki real betise diyorQuote:
Originally Posted by batuhan1907
arkandayız riijkaard:)
0off çol ağır konuşmuş :D
http://img501.imageshack.us/img501/9...hhaa3tg.th.jpg
yorum yok :D:D:D:D:D:D
çok güzel söylemiş
bu ne yaa adam futboldan kopamamış ve bi takıma transfer oluyo pek yorum yapılcak gibi değil :D
evet bilimmm
oyun iyice sapıtmış yaa:Dngoty 1.1.1900 yılında transfer mi olacak şimdik:D:D
yazık yazık...
ohaa bune böyle yaaa iyide saçmalık
güzel bi lafmış gerçekten :D
bide adam 65 yasında bukadar olmaz yani bende adamlar 65 yasında bas antrönötlüğü falan bırakıo bu hale futbol oynuyoo bu 150 yasında antrönölüğü bırakır :D
bende de olmuştu bi kere.bende ilk gördüğümde çok gülmüştüm.roma teknik direktörü carlo ancelloti'ye demişti...
valla süpermiş :D:D:D çok güldüm buna.bence sen hafiften bi ağzını ara acaba ne zaman bırakacak futbolu :D:D
fm modifier ile editlenmis bu
ne futbol sevgisi varmış be adamda
Bu iş bana biraz editör kokuyor gibi geldi ama neyse.
Evet banada öyle geliyor
FM Modifier dan yapılmış olabilir ama olmamışsada böyle bir bugın olması çok ilginç
bencede bu olayın içinde editör var çünkü başka bir açıklaması yok bu olayın
Geçen arkadaşla netten oynuyoz hemde deli gibi :) 2. sezondayız o Chelsea ben Man Utd. İngiltere lig kupası çeyrek final maçları oynanıyo arkadaşın Stoke ile maçı var maçın normal süresi ve uzatmaları 0-0 bitiyo penaltılarda bütün penaltıları atıyo bizimki Stoke ise 2-3 tane penaltı kaçırıyo ve kim tur atlıyo dersiniz ..... STOKE ... haha
Arkadaşın ilk lafı si.... ben böle oyunu :) O gün bugündür artık oynamıyoz
Buda benden olsun...
http://www.mydnz.com/upload/images/o3k44682.jpg
Quote:
Originally Posted by borakargici
ben bunu bi save indirmiştim adam 2037 ye kadar oynamış ama ne kadar doğru ne kadar fake olduğunu bilmiyorum onun için sizin yorumlara fazla karşılık veremeyeceğim :D:D:D:D:D:D:D
2017 yılında gümüşhanespor un turkiye kupasını alması..menejeri ben değilim:)
ss yollayamicam çünkü oyunum bu bilgisayarda deil
Kalecim Buffon ligi 3 golle bitirdi...
aynısı bana da olmuştu 18 milyon dolara seedorf u aldıQuote:
Originally Posted by mesghut
birkeresinde fenerbahçe-psv maçı yaparken kaleci rustu sakatlandı. nasıl oldugunu anlayamadım tedavisi saha kenarında yapılıyor maç devam ediyordu. kalem bombostu ve 1 gol yedim inanılmaz bir olaydı.
fb ye fernando torresi sözleşme bitiminde almıştım
1.5 sezon sonra 162 milyon euro ya arsenale sattım :)
Ben fm2006 da hangi takımı secersem seceyim hep macları kazandıgım zaman ''Yonetim .... karsısında alınan yenilgiye uzuldu yazıo'' heralde indirdigim yamalardan olmalı
dünya kupası finali fransa ile ingiltere sanırım artık maçın son dakkalrı kaleye cok yakın bir yerden frikik oldu barthez geçti topun başına bi çaklattı gol fransa maçı 2-1 kazandı....
İtalia kupasında milanı 5-2 yendim ama haberlere girdiğim yazan yazı galarossi mi ne (romanın takma adı :D ) öyle birşey işte yenilgiyi kabul edemedi ve üzgün ne iş kardeşim :D
Quote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
buna tam anlamıyla koptum ya :D henry 107 yaşında :eek: (/ü) :D
ne biliyon belki hakkın rahmetine kavuşmuşturQuote:
Originally Posted by CeZa_06
bende bayerndim ajaxla şl finali penaltılarla yendim ama haberlerde yenildi yazıyo maça bi baktım 5-2yenilişim normalde 4-1yendim sinir oldum yaw
real madrid i çalıştıryorum
maaş bütcem 98 M euro
fenerden alex i istedim fenere 15 M euro önerdim Reddetdiler :)
sonra sevilla 2 ay sonra 3 M euro Önerdi alexi Sattılar ...
benim en ilginç olayım demek herşey para değil :)
benim ilginç olayım oyun yeni cıktığında oynamaya basladım 1 sene bitti ve save game mi bir daha açamadım ve Fm2006 sildim bilgisayardan.şimdi 1 hafta önce tekrar basladım 1 sene yi bitirdim , transfer dönemi bitti ama lig baslamadı türkiye kupası maçları basladı ama lig baslamadı sizce ne yapmalıyım su anda aralık ayındayım ama ortada baslayan bi lig yok :(
besiktaşla poroya karşı şampiyonlar ligi ikinci tur maçı. porto kalecisi kendi ceza yayının oradan serbest vuruş kullandı. top geldi cesar delgadonun önünde kaldı. tabii delgado affeder mi taktı orta sahanın oradan gölü.. zaten kupayı almıştım. diğer forvette cavenaghiydi...
Türkiye'ye bi türli yıldız getiremediğim içi editörden Fenerbahçeyi Worldwide yaptım ve bütcesini 2 milyar sterlin yaptım. Amaç ego tatmin etmek. Peki sonra ne oldu dersiniz, Fenerbahçe finansal kriz döneminde... Balance haala 2 milyar sterlin ama kırmızı renkte (ne yapmalıyım bilen varsa yardım etsin lütfen)
Bi keresinde de Barcelona ile Şampiyonlar Ligi grup maçında Ronaldinho frikik kullandı. Top bi süre normal bi şekilde havada ilerledi sonra birden aşağı inip gol girdi?!?!?! Spiker üst direğe çarpıp girdi dedi ama top auta çıkıyodu..
Bir seferde ben Barcelona'dayken Betis'i 4-0 yeniyodum son 5 dk içinde 5-4 oldu.. Ne adamım eksilmişti nede sakatlık vardı nasıl oldu anlamadım
Bir keresinde de maçı aslında 5-0 kazanıyo olmama rağmen oyuncu değiştirmek için taktiklere girdim geri döndüğümde maç 1-0 dı neyse ki 1-0 bitti...