İspanya orta sahada tek kanat oynuyordu euro 2008de bence böyle daha iyi olur hem emre hem yeni ön libero oynar kazım veya uğurdan biriside çıkar..
İspanya orta sahada tek kanat oynuyordu euro 2008de bence böyle daha iyi olur hem emre hem yeni ön libero oynar kazım veya uğurdan biriside çıkar..
Yalnız formayı atıp atmadığı kesin değil. Kimsede buna dair bir gözlem ve belge yok?
Ben pozisyonu görmedim ama tahminimce abartılacak bir şey yoktur kazım sadece dikkatsiz davramıştır..Kasten olmayadabilir yani..
kazım'ın formayı atıp atmaması tartışılacak bir durum değil, futbolcu o anda sinirlenip üzerindekini atabilir, bu herhangi bir nesne de olabilir, bu takıma yapılmış bir saygısızlık anlamına gelmez. "forma kutsaldır aman ha" gibi bağnazlıklardan kurtulalım. neden öfkeyle yapılmış bir anlık hareketmiş diye değerlendirmiyoruz da buralara çekiyoruz.
formasını yere ne kadar sert attığının dahi tartışmasını bile yapmışsınız yani söyleyecek söz bulamıyorum, böyle gereksiz konuları abartıp tartışma konusu yapmayın lütfen.
ayrıca bazı arkadaşlar kazım'ın bu haberini provokatif bir dille foruma taşımışlar
buna da gerek yok, lütfen biraz daha bilinçli hareket edelim.
fmsmyrna die bi arkadaş vardı (hala var xD) durmadan sistemde orta saha boş kalıyor diyordu
Bu doğru ama bunun nedeni oyuncu karakterleri
Alex Boral savunma yapan oyuncular deil ve Boral'ın yerine Emre denense iyi olur
Orta saha boş kalıyor derken nedenlerini de yazmıştım.Uğur Boral ve Kazım kanat oynamayı seven oyuncular onları içeriye pek fazla çekemiyoruz.Oyun karakterleri gereği sürekli kanadı savunuyorlar.İspanya orta sahasında Senna,Xavi,İniesta,Silva bu dört oyuncuda göbeği iyi kapatıyorlar,birbirlerine yakın oynuyorlardı.
Uğur'un yerine Emre oynamalı artık.
Eğer öyLeyse biLe Emre iş yapmaz.Emreden maksimum verim aLmak için şef oLarak oynatmaLısınız yani şuanda Semihin eskiden Alexin oynadığı öLgedeki ora Alexin mekanı.Yani yine aynı oLay ortaya çıkıyor.Emre çok iyi bir transfer ama gereksiz Lüks için yapıLmış bir transfer.
NtsSpor seyrederken alt yazıda geçen canlı skor ekranında Fenerbahçe'nin 2-0 geride olduğunu görünce açıkcası çok şaşırdım çünkü Fenerbahçe'nin Partizan'dan daha güçlü olması sebebiyle böyle bir sonuç şaşırtıcı oldu gerçekten.Bu arada bir kaç net pozisyon daha bulmuşlar.Zaten Edu ve Lugano'lu Fenerbahçe savunmasının arkasına kim sarkmayı başarabiliyorsa çok net pozisyonlar veriliyor hep.Bunu geçen seneki Kadıköy'deki Beşiktaş maçlarında çok net görmüştüm.Neyse farkın açılmaması iyi olmuş.Fark açılsa Fenerbahçe'nin işi çok daha zor olurdu.Ayrıca devre biterken golün gelmeside çok iyi olmuş Fenerbahçe için.2.yarıda Güiza ile beraberliğin yakalanması ve maçın böyle bitmesi avantajlı bir skor sayılır.Hele hele 2-0 dan çevirdiğini göz önünde bulundurursak çok iyi bir iş başardı Fenerbahçe.Partizan'da baya eksik varmış diğer maça yetişirlermi bilmiyorum ama Fenerbahçe evinde turu geçecek skoru elde edecektir diye düşünüyorum.Tabii 2.maçı çok ciddiye alıp ona göre oynamak kaydıyla..
emre çok iyi bir transfer gereksiz değil ve ayrıca amc değil emre garydelgadov.
emre sakatlıp problemi yaşamazsa çok iyi bir orta saha oyuncu, defansif orta sahanın önünde. bunun dışında emre sol kanatta oynayamaz 4-4-2'ye aykırı bir diziliş olur, fener sol kanattan atak gerçekleştiremez ancak gelen atakları daha ii kesebilir.
Fenerin ideal 11'i:
Guiza
Uğur Deivid
(Gürhan) Alex (Kazım)
Emre
(Maldonado)
Yabancı DM
(Selçuk)
R.Carlos Edu Lugano Gökhan