elinize emeğinizwe sağlık hemen indiriyorummmm
Printable View
elinize emeğinizwe sağlık hemen indiriyorummmm
beyler ben fm 2006 turkceyi yukledim fm 2006'yı bastan da yukledim oyunu acmıo bi kere actı bi daha acmadı yardım ederseniz cok sevinirim
Ya arkadaşlar makineye yeni format attım ama yine de SS lerdeki gibi türkçeleşmiyo neden olabilir yardım edebilecek olan varsa sevinirim
beyler ındırdım ama kuramadım napcaz ya bı soleyın allah askına
ya hoca bu yamayı indirdikten sonra winrarda diognostig message yazıyo kuramıyorum bi türlü.bi bilen var mı acaba
emeği geçen herkesin ellerine sağlık. çok güzel olmuş
gerçekten çok güzel heleki erman toroglunun maçtan sonraki yorumları birebir olmuş :)
ya ben bi şeyi merak ediyom v2 ne zaman çıkacak bilgisi olan warmı
Zamanı gelince :)
Zamanı ne zaman gelicek?Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
Şu an ne aşamadasınız, yardıma ihtiyacınız varmı ?
arkadasla mrhb ben sıtenıze yenı uye oldum sey ben bu oyunu hepsını nasıl ındırcem yanı yamsını degıl kombılesını yaa y yardım cı ola bılcekmısını bana ?
arkadaşım oyunu satın alman gerekiyor. internetten tam sürüm bulamazsın. Hem bu oyunu illegal şekilde edinmen anlamı taşımakta. Bizler oyunun Türkiye temsilcileriyiz ve oyunun kopya yazılım olarak dağıtılması ve edinmesine karşıyız. Bu yüzden lütfen sitemizde yasa dışı istemlerde bulunmayınız. Kurallarımızda yazdığımız gibi bu gibi istemler yasaktır.
çok sorun oluyodu ingilizce çok teşekkürler
abiler cok teşekkür ederim fm05le bugüne kadar idare ettim nereye kadar deyip
elinde sounda buldum we bu yamayı indiriyorum cok tesekkürler zaten ing olunca ben cok hata yapıorum haberlerde ne oluyo ne bitiyo anlamıyom:D:D:D:D
beyler tam 3 kez download ettim ama winrar sorunu çıkıo.. arşivden kullanılmıo .exe dosyası..
yamayı koyan ellerinize sağlık çok güzel olmuş
burada emegı gecen herkeze tsklerımı sunarım ve boyle ımkanlar sundugunuz ıcın emeklerınızın karsılıgınızı alırsınız ınsallah
ALLAH sızlere kolaylık versın
Ardaşlar bu fm 2006 tr yamasında çalıştır dedim fm2006 uygulama dosyası seç diyo yardımcı olursanız sevinirim
ya bu oyun varya ona bnde Üye olmak isityoeum yws BİRİ söler İNş. :)
sorun yaşayan arkadaşlar ilk mesajdan sonrasını adım adım uygularlarsa sorun olmayacaktır. aynı tip problemleri yaşayan arkadaşlarımız araştırmacı olursak cevabınızı kolayca alırsınız. bizler aynı sorunları yaşayanlara yazmaktan dolayı oldukça sıkıldık, bizede bu konuda hak vermelisiniz.
Türkçe yama içinde en müsait zamanımda çalışmalara başlayacağım. Şu sıralar işlerim yüzünden dört köşeden sıkışmış durumdayım.
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Yalnız büyük bi problem var. Türkçe Fm 2006 yı açınca Kaspersky adlı virüs programı uyarı veriyor. Diğer şeyleri tehdit ediyor ve zarar verebilir diye. Neden acaba? Bunun internetle bağlantılı olmasının bi alakası var mı acaba? Ayarlarda sadece son iki seçenek işaretli. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Yama indirelemiyor.
program internet bağlantınızı kontrol ederek yeni bir güncelleme varmı veya haberleri siteden okur. Bu yüzden interneti kullanarak turksportal.net e erişiyor. Kesinlikle sisteminize zarar verecek bir durum söz konusu değildir.Quote:
Originally Posted by yasin87
Hocam hazır burdayken su soruyu da cevaplasan ya, oyuna bi giriyorum, bazı yerler İngilizce, bazen girdiğimde Türkçe, ne iş anlamadım valla :) Bu da diğer yamalar gibi, normal kurulsaydı da, fm.exe den oyuna girseydik(yani ordan girince yine İngilizce oluyo da), daha iyi olmaz mıydı?
Bu sorun cache dosyalarından kaynaklanıyor.Bu sorunun giderilmesi için Belgelerim/Sports Interactive/cache klaösürün silmelisin.Ve oyunu baştan başlatmalısın.Ama zaten FM 2006 Türkçe programını çalıştırdığınızda otımatik olarak siliyor...Quote:
Keşke öyle olsaydı bizde öyle istiyorduk ama geçmişte yaşanılan bir takım olaylar bunun bu şekilde olmasını gerektiriyor. Daha önceleri yayınladığımız çalışmalar bir takım kişiler tarafından isimlerimiz değiştirilerek kendi yapımlarıymış gibi sunulmuştu. Ayrıca korsan oyun yapımcıları çalışmaları diledikleri gibi kullanıyordu.Quote:
bazı yerler ingilizce çünkü oyun yüzdeyüz Türkçe değil
Ya arkadaşlar anlıyorum cache dosyasını silin diyosunuz ama maalesef o dosya kendini yeniliyo ve bazen silince bile düzelmiyo, ilginç bi olay, başka bişeyle alakası olması mümküm değil mi acaba?
Her oyunu başlatmadan önce silmelisin
Hocam ilgilendiğin için saol, son bi soru: Peki bu kendi kendine temizliyodu ya "cache" yi, yeri değiştiği için mi silmiyo artık.Quote:
Originally Posted by mustafagungor
Yaa ben bu dosyayı nasıl kurucam biriniz söyleyebilirmi
mustafagungor bana yardım etsene.Dosyayı nasıl yüklicem
Zaten direk yükle diyor, bas ve yükle ;)
yama indirilemiyor, sanırım linkte bir sorun var, ya da depolandığı sunucuda
(700 küsür kb indirip tamamlandı diyor ama rar ile açılamıyor hata veriyor, eksik dosya)
linkte arıza var.indiremıyorum
Sayın Vieri peki tamamen Türkçeleştirm, yani kalan kısmı Türkçeleştirme çalışmanız olacak mı?
Bazı yerlerde dil açısından uyumsuzluklar var bunlar düzeltilecek mi?
olacak ise ne zaman bu çalışmayı yapmayı düşünüyorsunuz?
çalışmalarınız gerçekten çok iyi derecelerde yer alır böyle giderseniz enyse kolay gelsin
Yakında yeni versiyon çalışmalarına başlayacağız, oyun hiçbir zaman %100 Türkçe olmayacak ancak her Türkçeleştirmede sizlerin isteğine daha yakın bir Türkçe ile oynayacaksınız oyunu...
İlk versiyonda çıkan uyumsuzluklar sonraki versiyonlarda giderilmeye çalışılacak, sabit başlıklardaki "teknik sorunlar" konusunu bu nedenle açtık...
Quote:
Originally Posted by ZeoN1907
cok sagol valla kardes sana minnettarız cok ii oldu bu
büyük ihtimal onunkide korsan ..korsan oyunlarda dil yaması çalışmıyor mu
genelde sorun çıkıyo bakalım volkan abi gelsin o daha çok yardımcı olabilir sana.
tamam.volkan abiyi bekleyelim.
olmadı gider orjinalini alırız artık...