Rengi güzel. Ancak resmi forumlarda halen 11 saat var deniliyor. Testerlardan da tık yok ha, amma korkutmuş SI sizin gözünüzü.:D:D
Printable View
Rengi güzel. Ancak resmi forumlarda halen 11 saat var deniliyor. Testerlardan da tık yok ha, amma korkutmuş SI sizin gözünüzü.:D:D
Resmi göremiyorum maalesef :S
İngiltere saatine göre akşamleyin açıklanacak. O yüzden boşuna bilgisayar başında beklemeyin arkadaşlar. İftardan sonra gelin.Quote:
in the evening on Wednesday September 3rd 2008 (UK time), there will be an announcement about what to expect. This will include new features, the release date and a first look at the packshot.
Şu anda Londra'da saat 7:40 nerdeyse bizimle aynılar neden hala açıklamıyorlar
Hadi artık açıklayın ya :)..
http://img137.imageshack.us/img137/3159/fm2009fn1.png
FM 09 umuzun logosu :n: BEnce çok güzel olmuş.
Çok büyük değişiklikler olacağı daha logodan belli oldu..
bencede akşam açıklanır.(Herkes biraz daha beklesin heyecanlansın diye).İnş hayal kırıklığına uğramayız
çok büyük şeyler olacak beyler çook büyük ;)
Bence çok güzel olmuş Logo, Logoya bakarsak oyunun orjinal skinide doğaL renklere bürülmüş bir tema olacak gibi görünüyor.Bu arada futbolun rengi olan yeşil eklenseydi logoya daha mantıklı olurdu.
Ertuğrul buarada bana bu Logonun yayınlandığı resmi konuyu atarmısın, ben aradım taradım Sİ Forumlarını bulamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Linki proxy kullanarak açabilirsin.
Biraz daha sabır galiba baksanıza daha ne ses var ne görüntü
ya inşallah futbolcular eski serilerdeki gibi yusyuvarlak olmaz ya.tamam 3D olmasın ama biraz üstten görünümlü insan şekline benzesin
Beklemedeyiz umarım hayal kırıklığıuna uğramayız
3 Eylül olalı kaç saat geçti ama resim felan yok :D
Tamam da ne demek? :)
Ben Akşam 7'de açıklanacak diye biliyorum ama ..
Eğer buraya eklenen logo gerçekse gerçekten çok hoş olmuş.Bu logoyu görünce skin için merağım ve beklentim dahada arttı.Gerçi bütün yenilikleri yayınlamayacaklarmış resimlerde ama yinede merakla bekliyoruz.İnşallah hayal kırıklığına uğramayız..
logo gerçek..sigames ten bi mail aldım fm 09 tanıtımı ile ilgili bu logo var orada da..
Aynı maili şu an bende almışım, logo gerçek:)
Mailde şöyle birşey yazıyor;
Dediğim gibi akşam olacak.Quote:
Some of you may have noticed our little teaser page at www.footballmanager.com, but in the evening on Wednesday September 3rd 2008 (UK time), there will be an announcement about what to expect.
hatta tam metni yazalım merak edenler için
It's that time of year when we are getting ever closer to revealing the new features for the forthcoming Football Manager releases - Football Manager 2009 on PC & Mac, and Football Manager Handheld on PSP. Both are on their way, and both will be out before Christmas.
Some of you may have noticed our little teaser page at www.footballmanager.com, but in the evening on Wednesday September 3rd 2008 (UK time), there will be an announcement about what to expect. This will include new features, the release date and a first look at the packshot.
The announcement itself will be in the form of a documentary video made by a company called Remedy Productions who many of you in the UK will have seen popping up at the end of lots of TV shows. This will initially be viewable from the new Sports Interactive You Tube channel, which can be found at www.youtube.co.uk/sigames. The video will be put up there first, and we'll then embed it into the various SI Games and FM websites sometime later on Wednesday, so it's well worth subscribing to the channel if you want to get it first. The documentary is going to be between 15 & 20 minutes long in total, and includes many surprises along the way.
yav 3 eylül oldu resimleri merak ediyom yav:)
SI forumlarından bir yorum.artık teoriler üretmeye başlamış insanlar.
Originally Posted by peter-evo http://community.sigames.com/images/...s/viewpost.gif
[I]3/09/08 I think the 3rD of the 09th is not a coincidence. 3D 09?
tam olarak şöyle diyor.
3/09/08
bence "3rD of the 09" bir tesadüf değil. 3D 09
iyice geyiğe sardı.ayrıca insanlar sıyırmaya başladı yavaştan görüldüğü üzere.SI' bu olaya bi an önce son vermeli.
Demo 30 Eylül'de çıkacakmış.
Ayrıca Tanıtım videosu tam 8'de çıkmayacak. Youtube'a upload 8'de başlayacak ve ne zaman biterse o an yayınlanmaya başlanacak.
30 eylül mü oo daha baya var:)
Arkadaşlar konu harici mesajlar atmayınız lütfen.
Anlayışınıza teşekkürler.
Demo'nun 30 Eykül'de çıkacağı nerde yazıyor ?
acaba siteden indereblirmiys fuLL sürüm fm 2009 u
lost teorileri gibi akşama kadar fm teorileri üretilecek :D
dijital lisans olayı Türkiye için olmayacak malesef geçtiğimiz yıllarda yaşanan oyunun Türkiye dağıtımlarında bu yıl benzer sıkıntıların yaşanmaması için aracı firmanın girişimleri bulunmakta, kendileri ile görüşme halindeyiz
arkadaşlar tam olarak oyunun nezman piyasada olacağı bellimi?teşekkürler..
Mustafa Abi peki dijital lisans ile oyunu edinen kullanıcıya ne kadar mal oluyor bir bilgin var mı?
resmi açıklama yok bugun açıklanacak oyunun avrupa'da çıkış tarihi, Türkiye'dede aynı tarihte çıkması durumu söz konusu ama kesin ve net bir şekilde değil aldığım duyumlar bu..
Dijital oyun tahmin olarak 35-40 lira arası
resimlerin yayınlanması için 5 saat kaldı 3D gelmez inş. oyuna fm nin bitişi olur 3D maç motorunu cm de gördüm gerçekten berbat...
Dijital lisans ile edinmek oyunu daha avantajlı ozaman. Neden Türkiye'yi kapsamaz ki? Orijinal oyun satamamktan şikayetçi değiller mi Türkiye'de bunu da deneseler hiç fena olmaz.