15 tatili en uygun zaman dilimi diyorum Emre abi?
Printable View
15 tatili en uygun zaman dilimi diyorum Emre abi?
ankarayada geliriz bak ne olacak süper olur :D fenrin ankarada maçı olacağı günü seçin :p :p :D
Konu Başlığı Değişsin Ve Sabitlensin Nasıl Fikir TSI Buluşmaları Olsun İsmide :D
Darısı basımıza arkadaslar bulusmuslar ne güzel:D
Evt süper oluyo Kurbana Turksportal buluşmaı yapsak yaa toplansak hepbirlikte biyerlerde olamamıııııı yaparız dimi biz kaçmaz bizden :D azıcık gaz verelim :D :p
Yanlız spesyal diyemedim rezil oldum yha :D Bir de ps3 oynayan çocuğun gol sevinci güseldi gerçekten :D
Neyse bir dahaki buluşmaya inşallah birsürü foto çekeriz :)
hadi bugünde ads maçında buluşalım :D güney kale arkasına geçelim
kaçta maç ?
cevap geç olacak ama :D 20.00 deydi maç :D 2-0 yendik
Ardahan buluşmasının tarihi kesinleşmiştir. Tatil olması dolayısıyla 29 Ekim 2008Çarşamba günü, Ardahan Merkez'deki otobüs terminalinin yanındaki Sevenler Pasta-Unlu Mamüller adlı dükkanda buluşuyoruz. :D Katılım sağlayacak arkadaşlar en geç pazar akşamına kadar ö.m yolu ile bana dönerse sevinirim. :n: :zuhaha
Ocak'ta yine bir bulşma ayarlarsanız ben de gelirim. Ocak ayında Adana'da olacağım.
Bizim Ankaralılar biraz pasif, bayram haftası maç yapacaklardı o da yalan oldu sanrıım.
Ankara tayfasıda buluşma yaptı Volkan abi.
http://forum.turksportal.net/vb/show...74#post1272574
Okudum mesajları da Burak bir mesajında maç yapacak sayıya ulaşırsak "Volkan abiye de haber verecem" demiş maç harici gelmeyeceğimi düşünmüş.
Şimdi tanıştılar, bir maç ayarlarız bundan sonraki buluşmada.
bir adana buluşması falan mı yapsak.
kaç kişiyiz adanalı?
Evet arkadaşlar hazır buluşma konuları alevlenmişken bizde bir şansımızı deneyelim.Adanadan kimler çıkar bir buluşma ayarlasak :)
Her 3 yılda bir bu konu hortlatılıyor anladığım kadarıyla :D 2007-2010-2013.. İlginç :D
2016'da görüşmek üzere ;)
Ben her türlü gelirim :)
Kim Nereye Geliyor Yahu ?
Müsait Olabilirsem Belki Haftasonu Bende Katılabilirim Arkadaşlar
Ayarlayın İşte Bir Haftasonu Gelebilirsek Şendirelim :D
Mekan Farketmez İmamoğluna Bile Razıyım :zuhaha