Milan Baros çıktı- Nonda oyunda. Üzüldüm Baros'un bu kadar güçsüz bir Trabzon'u boş geçmesine.
Printable View
Milan Baros çıktı- Nonda oyunda. Üzüldüm Baros'un bu kadar güçsüz bir Trabzon'u boş geçmesine.
Nondadan Gol Bekliyoruz Hadi Nonda Göster Kendini
Tribünlerde show var... Muhtesem..
Galatasaray beni şaşırttı helal olsun.. Tebrikler.
Ayhan Sakatlandı Eyvahlar Olsun
Maç sonucu... Galatasaray 3-0 Trabzonspor
Gözümüz Aydın 3 Puan 3 Gol
Vallahi süphelerim vardi bu macla ilgili,olasi bi puan kaybina sasirmayacaktim ama futbolcular istedigimiz gibi oynayinca maci rahat kazanmasini bildik.(=
Arda ve Lincoln´ün golleri süperdi,umarim ayni futbolu Olympiacos´a karsi da sergileriz.
Tebrikler galatasaray.Sonuna kadar hakettik.3 puani aldik mutluyuz.
Güzel oldu rahat oldu. ASY de ne sekilde olursa olsun, kiminle oynayacak olursak olalım her zaman favori Galatasaraydır. Bugun bunu gördük. Çok iyi oynadık, cok güzel bir galibiyet aldık...
3-0 bitti ; fakat cok daha farklı da olabilirdi. Turuncu forma ilee 4 gol gelenegimiz vardı bu sefer 3 attık :) Her 4 attıgımız takım için küme düşer yorumu yapiliyordu; umarım Trabzon için bu yorumlar yapilmaz.
Taraftarlarımız da muhtesemdi. Hakettigimiz 3 puanı, hakkımız olanı söktük aldık. Şimdi önümüzde Olympiacos macı var. Yürüyedur Aslanım!
Arda'nın müthiş golünü de unutmayalım :)
Kesinlikle Fark Gideceğimiz Maçta 3-0 İle Yetiniyoruz Ayrıca Trabzonun Oyunu Buysa Daha Lider Olmalarıda Çok Zor
İşte bu harika oynadık sonuna kadar hakettik maç öncesi çok rahattım bu maçı farklı kazanıp üzerimizdeki karabulutları dağıtacağımızı hissediyordum öylede oldu..Biraz daha şanslı olsak 10 kişiyle bile daha fazla gol bulabilirdik..Her oynadığımız maç sonrası ''felanca takım zaten çok kötü küme düşerler bu sezon'' gibi laflar söyleyenler bu maç için ne diyecek merak ediyorum..
Skibbe Yerini Şimdilik Garantiledi Bence Ne Olursa Olsun Skibbe İle Devam Edilmeli
2 golümüzde ofsayttan sayılmadı :D
Bu arada aydın rakibe sarı kart göstermede rekor kırıcak.. :) Öne geçtiğimiz maşlarda oyuna alırsak çok can yakar..Nitekim gol attı..Sanırım orda ofsaytta yoktu...
Evet ofsayt yoktu
Trabzonspor'lu arkadaşlara geçmiş olsun dilerim öncelikle. Tahmin ettiğim gibi bir maçtı açıkcası. yalnız yan hakemlerden kapalının önünde olanı hiç beğenmedim. Hüseyin için göğüs kavramını dirsek altına kadar indirirken Kewell ve Baros için omuz içne kadar düşürdü ve beni televizyon başında çıldırttı. ayrıca bana göre iki çok büyük hata yaptı ki birisi ofsayt olmayan bir ofsaytla Aydın'ın golünü yedi. diğeri de çıkmamış olan ve Tolga'nın da içeriye çevirip Sabri'nin topu kapmasına neden olduğu penaltı ve kırmızı kart olması gereken pozisyon. bu iki pozisyonda direkt olarak Trabzon'u ipten aldı denilebilir. bu hakem dışında diğer iki hakemi çok beğendim açıkcası, hemen her pozisyonun içindeydi Bünyamin gezer. Lincoln'e köşe bayrağı pozisyonunda ikinci sarıdan kırmızı vermesi gerekirken atlaması hariç bir hatası olmadı, gerçi Lincoln'de hemen hakemi bu sıkıntıdan kurtardı kasti bir elle oynama yaparak :) genel olarak vasat bir Trabzon ile iyi gibi olan bir Galatasaray'ın maçıydı ve daha iyi oynayan kazandı.
TebrikLEr Galatasaray'ıma
Ah Baros ah, 1 tane boş kaleye 1 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırdın.Lincoln tam düzeldi derken, kırmızı kart gördü.Neyse iyi olacak inşallah o da.
Demekki adam gibi oynamak için Ümit davala ile Boekamp'ın kovulmasını beklememiz gerekiyormuş:p
Galatasaray'ı galibiyeti için kutlarım. Güzel oyun ile 3 puanı almasını bildiler. Fenerbahçenin maçından çok Galatasaray maçını izliyorum sırf zevk aldığım için. :)
Galatasaray maça Arda'nın müthiş golüyle başlamasaydı belki herşey farklı olurdu. Tayfun baya afalladı o gol ile birlikte.
Hakem Bünyamin Gezer ise Lincoln'ün golü ile afalladı, şaşkın şaşkın gezdi sahada ondan sonra. Lincoln'e sarı kartı geç verdi, penaltıyı vermedi, Aydın'ın gole ofsayt dedi, yanılmıyorsam birde Trabzon'un atağını kesti bu şekilde. Kısacası hem TS hem GS aleyhine, lehine kararlarda bulundu.
Meira önliberoda gayet iyiydi bence. Eğer sakatlar yetişemeyecekse Avrupa maçında da orda oynamalı. Ayhan tek başına orta sahayı kaldırabilecek kapasitede değil.
gs guzel oynadı hakettıgı bır 3 puan aldı ts nın bu kadar etkısız kalacagını tahmın etmıyordum sonuc olarak lıderız bır Beşiktaşlı olarak teşekkürler galatasaray (=
Beyler herkes mesajlarındaki kullandığı üsluba,kelimelere dikkat etsin.Karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınalım lütfen.Adam gibi şurada maçı konuşalım..
Yaktın beni Trabzon kazansaydın cep telefonu paramı ödeyecektim. :) Şimdi cepten verecez...
Galatasaray hak ettiği bir galibiyet aldı. Arda'nın golü sezonun golü olmaya adaydır. Trabzon defansı ve kalesi kötü. Fransa'dan alınan isim ne zaman kaleye geçecek merak ediyorum.
Bir soru sorayım.
Arda golü bilerek mi attı yoksa şansa mı?
Tony Slyvia haftaya kalede .. Geç oldu biraz ama ..
Beyler uyarı yapmış olmama rağmen görmezden gelenler var.Kişisel polemiklere girmeyin.Maç hakkındaki yorumlarınızı yapın o kadar.Zaten konu maçtan önce çok gerildi.Maçtan sonra bu gerginliğin sonucu kişisel diyaloglara girip kurallarımızı çiğnemezseniz sevinirim.
Bence orta açmış biraderim. :)