Bana city en başta 105 M bütçe verdi :D
Printable View
Bana city en başta 105 M bütçe verdi :D
galatasarayda oynuorum 2.sezondayım orta sahanın ortasına ucuz ama sağlam bi adam solerminiz £3m - £4m arası bisi lzm ??
balotelli gelmiyor :) sakho biraz daha pişene kadar yedek bırakacağım, metzelder i aldım bakalım nasıl gidecek :)
Dennis Appiah
Oscar
Barreto
Alessio Campoli
Sankhare
Sakho
Acapandie
Buchier
Mehmet Ekici
Adrien
Fiorillo
Alejandro Gomes
citiye bunları alın :D gelceğin takımını kurmuş olursunuz
Arkadaşlar ben man city de yim bazı oyuncular sunarsanız sevinirim.
Bu oyuncularin ss'ini eklermisiniz;
Tugay
Semih Aydilek
Jem Karacan
Galatasaraya iyi bi kaleci ve defans oyuncusu önerebilir misiniz ( Ek olarak 2 tanede türk söylersenzi bu mevkilerde süper olur)
Sinan Bolat
Ufuk Ceylan
Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim
nikola mitroviç sırp liginde oynuyorum muhteşem yetenekler war goz atın
Arkadaşlar 3.lig takımı için tr de ne gibi oyuncular önerirsiniz?Elazıgspor u yönetiyorum :D
şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim
''''HOARAU''''''
Forvete ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim...kısa bir alışma devresinden sonra patlama yapıyor...
Şu an Ligde 10 maçta 10 golü‚Uefada ise 5 maçta 7 golü var...
Fiatı da performansına kıyasla çok cüzi‚ Ben pazarlıkla 2.3 M´ye anlaştım PSG ile...
Boyu 1.92‚ yaşı 24...Tam bir 9 numara...
arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim :)
abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor :)
Kadlec'e bak, Osei'ye bak, Mauricio...
arkadaşlar bana acilen serbest kalmış oyunda orta saha yada DM özelliği olan oyuncu sölermisiniz.
Orta sahada adamım kalmadı..
hemen alabileceğim oyuncu varmı
Eduardo Costa, Appiah
arkadaşlar Ben Forvete KEİRRİSON u aldım ama tam olarak verim alamıyorum ilk 4 maçta 4 gol attı ama sonra düşüşe geçti maçta ortalaması 5.9 a kadar düştü ne yapmamı önerirsiniz ..
Beşiktaşı çalıştırıyorum
Taktik değiştir
ronaldoyu nasıl alcan yaw ben 140m teklif ettim vermediler :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pogrebnyak'ı öneren kardeş senin dediğin forvet güzelde çalışma izni yok 3 sezon bekleyemem onu çalışma izini alcak diye :) başka önerebileceğin futbolcular varmı??
taylan seninde önerdiğin futbolcular ne yalan atayım birbirinden berbat chelsea klasmanında oynayabilecek oyuncu arıyorum :)
Manchester City ile 9.0.1 versiyonunda açtım oyunu ve çok kaliteli AMC , WBL , DR lazım.Sol bekte Marcelo var ama yeterli olamıyor , sol kanattan çok açık veriyorum.AMC bölgesinde Elano var milli de oldu üstelik fakat ondan daha kaliteli bir isim bulmam lazım , takımı güçlendirmek için.DR'de Zabaleta var ve çok pas hatası yapıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
WBL: Marcelo, Guilherme
DR: Bakary Sagna, Dario Srna
AMC: Wjinaldım, Alex Witsel, Alex
pogrebnyakı 15M 'e sattım...
24m lik mükemmel bir bütçe oluştu..
Fenerbahçeye gelebilecek kalifiye bir forvet önerebilirmisiniz...,
Açıkçası şu an guısseppe rossi ile anlaştım ama kararsızım nihat ilede görüşme halindeyim...
Şıklarda bir de marquinhos var
keirrison;)
Mario gomeze hayatında göremeyeceği kadar dehşet bir kontrat sundum...
Şu an senede 1.700.000 alıyor...
Ben ona ''Senede 3.200.000 + %20 Yıllık Maaş Artışı + 3M '' imzalama bedeli teklif ettim...
Bu sözleşmeye göre 2013'e kadar bende kalırsa o sene 5Mya yakın para alacağını gösteriyor ki Ronaldinho bile o kadar almıyor...
Bakalım kabul edecek mi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onu biliyorum ama bana pişmiş adam lazım ...
arkadaşlar ya Şu deolgado yu nasıl oynatalım ya ..biresysel taktiklerini nasıl ayarlıyım yardım edin ya oynamıyor deli ediyor beni 4 3 2 1 oynatıyorum ama tık yok adamda onun için taktik değiştirdim ama yok ..Kişisel ayarlarını ne yapmalıyım
Kadrom sonunda şekillendi...
Rossi Hoarau
Mehmet Topuz Van der Vaart Marquinhos Kazım
Vederson Serdar Taşçı Lugano Gökhan Gönül
Ustari
Forvetlerimin Yedeği ;Gigliotti
Ortasahamın yedeği; **uino ve Carioca
Bana stoper önerebilcek var mı 5 10 m$ arasında.Daha ucuzda olabilir.