Üniversitedeki vizeler bile daha kolay :p Sonuçları nasıl öğreneceğiz? :D 30 saniye olsa bari Wiki için yetmiyor. :D
Printable View
Üniversitedeki vizeler bile daha kolay :p Sonuçları nasıl öğreneceğiz? :D 30 saniye olsa bari Wiki için yetmiyor. :D
asaylar sanırım bugünün lideri olmuş.
asaylar
KRALION
LinGoLn_10
Eric Cantona 7
sis
Birinciyi tebrik etmek lazım.
Evet ilk günün birincisi asaylar oldu. Kendisini tebrik etmek lazım tabi bir o kadarda bu kıyasıya sorular ile terleyen doğru yada yanlış yapsada katılan herkese teşekkür ederiz.
http://www.turksportal.net/fmhaber/2...sonuclandi.htm
Bir sonraki yarışmamız bugun öğleden sonra başlayacaktır. Saat - 12:00 den ertesi gün 12'ye kadar sürecektir.
Öneri, Fikir ve düşüncelerinizi bu başlık altında dile getirdiğiniz taktirde seviniriz.
Kendi sonucumuzu görme imkanımız var mı ?
Mustafa Abi yazdığım mesajı gördünmü bilmiyorum o yüzden tekrar yazayım. İlk soruyu son 2 saniye kala cevapladıktan sonra ikinci soru için 2 saniye verdi.
Panelinize ekleriz bunu, sizde derecenizi ve yeni sisteme aktarılacak puanınızıda görmüş olursunuz.
Normalde 'Cevapla' düğmesine bastığın zaman otomatik olarak yeni soru geldiği taktirde süre 20sn'e yükseliyor veya süre bittiğinde otomatik olarak yeni soru geliyor ve süre yine 20sn oluyor. Hangi browser'i kullanıyorsun?
Firefox kullanıyorum.
Benada 1 tane soruda 10 sn vardı salladım :D diğer sorudan kalanı verdi yani benimde firefox bu arada abi günlük ödüller nelerdi?
Taylan,ben yarışmaya katılamadım nerden katılıcam bulamadım ?
Sunucuya bağlanamadım bide.
Abi bir kaç sayfa önce linki vermişti Mustafa abi, bir de bugün normal üyeler için son gün ve sadece 1 kez katılma hakkın var;) dikkatli ol:)
Cevapladık bugünde ama yine ilk sıraya oturamadık. :)
Hele 1. soru çok güzeldi.
Asaylar şuan 2. sırada.Kazanıcak bütün Fm'leri :D
Ya ne kazık sorular ya ..:)
Ya siz bana hayrına verin..benim kazanma ihtimalim yok..:D
İkinci ve üçüncüyede hediye verilse güzel olmaz mı?
mouse pad 2.ye verilse iyi olur kendim için istiyosam na'merdim zaten kazanamam :)
bence katılan herkese mouse'pad versinler:D
Bugün doğru sayımda %100 artış var ama; gene dereceye giremedik. :)
çalışmadığım yerden geldi ya sorular :D
Benim çalıştığım yerden geldi ama çok heyecanlandım yapamadım..:D
Çok zordu yaa (: Dün 8/8 yapmşım bu sefer o kadar olrmu hiç sanmıyorm (:
nasıl bakıyorsun kaç yaptıgına
İki gündür aynı soru çıkıyo gene yanlış yaptım:D
Bugünün yarışmasına giriyorum bu yarışma tamamlandı diyor.Neden böyle bir şey diyor acaba?
S D Y Zmn
12 3 9 70 sn.
böylesine kötü bir cevaplama yok arkadaş yaa iyi sallamışım 9 tane yanlış.. :n:
nasıl bakıyorsunuz????
Siteye giriş yaptıktan sonra "Yarışma" kategorisine gelince sağ altta gözüküyor.
doğru yanlışa nasıl bakılıyor ???
DÜn 7 doğru yapmısım bugün napcaz acaba:D
İLkinde 4 2.sinde 3 doğrum çıktı sağlık olsun..:)
mümkünse sıralama yapılmasın, siz direkt birinciyi söyleyin yeter :D
12 sorunun sanırım 8-9'unu attım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ooww büyük başarı :D 12 soru / 6 doğru / 6 yanlış / 86 saniye :p
Yahu ben soruları göremiyorum :D
Ben siteye giremiyorum sen ne diyosun :)