Türkiye Kupası’nı penaltı atışları sonucu Galatasaray’ı yenen Sivasspor kazandı.
Denizlispor ve Sivasspor maçlarını 3-1 kazanarak final maçı öncesi moral depoladık.
UEFA KUPASI FİNALİ
Fenerbahçe – Marsilya
http://cache.daylife.com/imageserve/...N8dW2/610x.jpg
Kadıköy’de hiçbir maçta bu kadar rakip takım taraftarı olmamıştı. Ama sahanın %70’e yakınını yine Fenerbahçe taraftarı doldurdu. Takımlarının bu sene defalarca gerçekleştirdikleri mucizelerden sonra kupayı da alacaklarını düşünüyorlar. Heyecanla maçın başlama saatini bekliyorlar.
Takımımızda bu tarihi maçta görev alacak 18 kişilik kadroyu belirledim. Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder Turacı, Roberto Carlos, Vederson, Sonko, Lugano, Ömer Arslan, Selçuk Şahin, Kazım, Salih Bakır, Deivid, Alex, Uğur, Burak, Semih, Güiza.
İlk 11 ise Emre yerine Selçuk forma giyecek. Sağ kanatta kimi kullanacağıma henüz karar veremedim. Burak son maçta iyi bir performans sergiledi, Kazım’da bu maçta oynamak istiyor. Burada kararsızım. Ama Burak 1 adım önde.
Maçtan önce buraya olağanüstü maçlar çıkararak geldiğimizi, bu maçı da kendi seyircimiz önünde kazanmak istediğimizi söyledim. Forvette Güiza’ya çok güvendiğimi, rakipten herhangi bir oyuncuya özel önlem almayacağımı belirttim. Gerets ise yeniden Türkiye’de Kadıköy’de olduğu için mutlu olduğunu, buradan kupayı alarak döneceklerini söyledi.
Şimdi maçın başlamasını bekliyoruz…