Taktik iyide gol sorunu oluyor bazı maçlarda.Birde sağ ve sol mc için oyuncu önerebilirmisiniz?
Taktik iyide gol sorunu oluyor bazı maçlarda.Birde sağ ve sol mc için oyuncu önerebilirmisiniz?
Teşekkür ederim Aydoğan.
sevgili aydogan :) fm2008 deki taktiğinin fanatiklerinden biri olarak ben hayal kırıklığına uğradım. öncelikle taktik için teşekkür ederim. taktiğini beşiktaşla denedim. fakat verim alamadım. öncelikle şu kontra atak taktiğinde kontra atıcak olan benim tarafım olması gerekirken nedense çok fazla kontra yedim. çoğu maçta şans eseri öne geçen taraf oldum fakat e.şehirsporla bile maçı berabere zor bitirdim. neredeyse bütün taktik versiyonlarında durum aynı oldu. yani defans arkasına atılan her top tehlikeli oldu. açıkçası taktiklerinin hiç birinden memnun kalmadım. belkide beşiktaş için olmayan bi taktik ama şunu da belirteyim söylediğin pozisyonlara verdiğin özelliklerde adam bulmak çok zor :) buna ek olarak kornerlerden hiç gol olmuyo. bence büyük eksikliklerden biride bu. aslına bakarsan çoğumuzun bu oyunu oynama sebebi küçük bi takım alıp onunla genç oyuncular yetiştirip aralarına tecrübelileride serpiştirip başarı yakalamak ya da ne biliim keşfettiğimiz bi oyuncuyu büyük paralar karşılığı diğer takımlara satmak değil mi? özellikle büyük takımlarda deneyin demişsin bu eleştirimde o sözüne olsun. büyük takım aldıktan sonra zaten taktiğe ne gerek war sür sahaaya 2 yersem 3 atarım misali oyunun taktiklerinide kullansak genede istediğimizi alırız. ama paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar v920 için olmaz mı bu ?
ne zamana çıkar kardeş 9.2 versiyonu bak sırf onu bekliyorum çıkınca yeni kariyer acıcam :D
bu taktiği tottenham ile yaklaşık 20 maç denedim.
fakat bi verim alamadım.
her maç gol yiyorum ve gol yollarında çok sıkıntı çekiyorum.
taktiği kullanmadan önce 4 sıradaydım fakat lig bittiğinde 10. sırada bitirdim.
Teşekkürler, West Ham Utd.'de deneyeceğim.
harika bi taktik inanılmaz .... arsenal ile 7 mac sadece 1 kez berabere kaldım... ilk lig macında chelsea yi 3-0 geçtim ...
arshavini aldım ama cok kötü... begenmedim(şutları cok kötü yerine van persie yi koyunca AMC ye herif daha iyi oynuyo ki ben sag tarafta ki FC de oynatıyorum van persie yi 5 maç 3 gol 4 asistle oynuyor adebayor 5 maç 4 gol henüz ki sakat ) .. leo diye bi cocuk var brezilyadan aldım bu adamı herkese öneririm DC oynuyor...
arda turanı aldım takıma ve gerçekten mc olarak iyi oynuyor yanında song ve nasri ile.. gerçi cabuk yoruluyorlar ama ... bir de takıma vagner love u ekledim...
ayrıca cok iyi antrenorler var araştırın mutlaka...
eline saglık taktik için...
tebrikler gerçekten çok güzel taktikler yapmışsın gayette başarılılar ama antrenman paketinde bir sorun var... Futbolcular çok çabuk sakatlanıyo... Her maç en az 3 sakatlanma olayı oluyo bunların 1 yada 2 tanesi oyuna devam bile edemiyo bunu düzeltirsen gerçekten müthiş olur...
taktiği ve antrenman paketini indirdim ve deneyeceğim. Yeni takımım şu an için belli değil boşta bekliyoruz, gelişmeleri aktaracağım.
Teşekkürler
---
Ve yeni takımımı buldum KAYSERİSPOR.
2010 senesinde Mart ayında aldım ve takım şuan 13. sırada.
4 maç yaptım.
Trabzon deplasman 1-1
Fener içerde 1-1
Ankaraspor deplasman 1-1
Ankaragücü içerde 2-2
Böyle çıkıyorum maçlara, düzeltme yapılabilir mi ?
Topuz mu AMC oynasın free ? Eren free oynatmıyorum, Mark Viduka 34 yaşında bonservizsiz onu alıyorum Diaz var genç AMC ve Osei FC onu aldım yeni sezona. Aghahowa teklif var tutsam mı elimde pırpır forvet :) olarak bende biçilmiş kaftan ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
http://img381.imageshack.us/img381/9...benanntdb2.jpg
Ve ucuz bana yarar sağlayabilecek transferler malum 1.5 € bütçe var.
mükemmel bir tanıtım olmuş. fakat ben bu free rol de hangi oyuncuları oynatacagımızı anlamadım. kimi koysam düşük ratingle oynuyor. free role hakkında biraz daha açıklama y7apar mısınız?
teşekkürler...
ne kadar maç motoru degişirse değişsin hala maçın 2-0 dan 3-2 ye dönme sorunu devam ediyor. maç başladıgında ilk 20 dakikada hızlı 2 gol, sonra rakibin 3 gol bulması. başına gelmeyen yoktur herhalde. 2005ten beri oynuyorum her seride başıma geliyor. artık maç başında 2 gol atınca korkuyorum.
arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin,kayseriden de kovulmayalım :)
[QUOTE=Aydoğan;1315150][FONT="Trebuchet MS"]Total Dominasyon – Taktik Değil, Felsefe [9.0.1 versiyonu içinYakında oyuna alıştıkça taktikte mevkiilere uyabilecek direkt oyuncuların isimlerini de belirteceğim. Felsefenin tadını çıkarın]
hala bekliyoruz :icon_biggrin:
ben 2. sezonu bitirdim. ligde son 5 maça 12 puan farkla girdim. son 5 maçta yedekleri oynattım ve 4 puan farkla şampiyon oldum. türkiye kupasını da aldım. şampiyonlar liginde gruptan manchester ın arkasında çıktım. 2. turda fiorentina yı 1-1 ve 0-0 ile eledim. çeyrek finalde barcelona ya kendi sahamda 2-1 yenildim. deplasmanda 2-0 öne geçtim. sonra xavi 40 metreden 2 gol attı ve maç 2-2 bitti elendim. genel olarak memnunum taktikten. bu yıl 2 iddaalı transfer yaptım: pırpır forvete marquinhos u aldım. amc ye de sporting den vukcevic i aldım. sağ sol mc lerim emre ve nuri. dmc de real madrid den aldığım javi garcia var. şu anda kadrom çok güçlü görünüyor bakalım önümüzdeki sezon neler olacak..
rica etsem rapidshareden başka yere atabilirmisiniz
Daha yeni başladım kariyere ve bu taktiği kullanarak başladım.Hazırlık maçları yapıyorum ve sonuçlar harika.Beşiktaşla bol gollü maçlar yapıyorum şu anda.Rakipler çok güçlü değildi fakat avrupanın orta takımları arasında hepsi.beğendim taktiği.Atak taktiği ile oynuyorum.Diğerlerini daha denemedim.Maçların zorluk derecesine göre deneyeceğim.Emeğine sağlık.
Tşkler Aydoğan.Birazdan İndirip Deneyeceğim.Sonuçları (İyi Veya Kötü) Buraya Ekleyeceğim.Tşk Ederim Bu Hummalı Çalışma İçin... ;)
Tottenham'da denedim taktiği.Orta alanda nedense çok top kaptırdık ve kanat futbolu pek oynuyamadık.Komutları biraz değiştirip deniyeceğim :) Ama efsanelere sözümüz yok.
ben gs de kullandım ama cok hosuma gitmedi acıkcası cok basarılı olmadım
normal 4-4-2 daha iyi sonuc verdi bende
Taktiği portsmouthla uygulamaya başladım hazırlık maclarında cok iyi sonuclar aldım sadece schalke'ye 2-1 yenildim ama o maçtada daha fazla pozisyona giren benim takımımdı.Community Sheildde Man. Utd karsısında 1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçtim 80 lerde 2-2 yaptılar bende 4 lü dizilişi olan versiyona dondum hemen 88 de 3-2 yaptım ve maçı kazandım ligedede ilk 2 haftada deplasmanda bolton ve tottenham ı 2-1 lik skorlarla yendim genel düşüncem üşenmeyip sürekli skora ve oyun durumuna göre dediğin komutları verirsek maçı rahatça çevirebiliriz oyuncularımıza bağlı tabi..Ancak defans için hızlı adamlar şart nitekim benim 34 lük Campbell ağır kaldığından çok kontra yiyorum onuda Jamesin bire birdeki başarısı ört bas etti..Genel olarak memnunum ve kullanmaya devam edeceğim UEFA ve ligdeki durumumu ileride yine yazarım buraya emeğine sağlık üstad... :)
Aydogan kardesim arka sayfada dizilisi yayinladim bir düzeltme yapmani, öneri yapmani bekliyorum uzun süredir.
Ilgilenirsen Sevinirim.
Tugs Training kullanıyorum ve total dominasyon denedim Sivassporda.. Geçen senekini çok başarılı bulmuştum bu senekinde kafamda soru işaretleri var büyük takımlara karşı çok iyi tutuyor taktik uefada gruplara kaldım anderlechti deplasmanda 4-1 yendim gs yi deplasmanda 2 1 yendim ama diğer takımlara karşı başarılı olamadım 9. sıradayım şu anda taktikmi yeni yeni oturuyor nedendir son 4maçtır yeniyorum 17. sıradan 9. sıraya geldim :) Ayrıca gördüğüm bir eksikte kalecinin uzun top yapması genelde petkovic karşı kaleciye kadar yolluyor topu bunun yerine kısa paslarla çıksak bence daha etkili olur eski total dominasyondaki gibi :/ 2 3 deişiklik yaptım ben.. takım biraz daha atak olabilir yoksa çok gol sıkıntısı var ve defansif çizgi biraz geride olursa iyi oluyor bi tane de dm koyulursa defansla ortasaha arası bağlantı sağlanıyor ve daha defansif aynı anda daha ofansif oluyoruz defansdada kalabalık ofansdada teşekkürler taktik için..
Galatasarayda ligde ve avrupada ardı ardına puan kayıpları yaşıyordum. Yükledim taktiğini bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :)
Antreman paketini nereye atacağız peki ?
Edit: Giriş taktiği ile oynadım . Eskişehiri 3-2 yendim. Doğal birşey diyeceksiniz fakat gariplik 2 gol yememdeki gariplik şurda "Kalecisiz oynuyorum" :) 2 Kalecimde sakatlandı. Kalecilik puanı 2 olan Volkan Yamanı oynatıyorum :)
2. Edit : Beşiktaş ile oynadım demin. Maça Atak taktiği ile başladım. 45 dk sonunda 4-1 yeniktim. Nasıl oldu anlamadım 45 +1 ve 45 +2 de 4-3 yaptım. 2. yarıda böyle devam etti. Son 15 dk ya girerken "Son 15 dk"taktiğini kullandım. Ve maçı 89 ve 90+ 1 de attığım gollerle 4-5 kazandım :)
Ben Barcelona'dayım İniesta ve Xavi, sağ veya sol CM olabilirmi ? Orta MC de Yaya Toure ve Keita'yı oynatıyorum.AMC'de Messi, sol FC Henry sağ FC Eto'o sizce uygun mu ?
9.0.2 versiyonu olacak mı? ne zaman gelecek?
ben oyuna daha yenı basladım uzun suredır duyuyordum nys antreman yamasını ındırdım ancak nereye kaydedecegımı bulamadım bana yardımcı olurmusunuz
3. sezonumu bitirdim. ligde 25 galibiyet, 9 beraberlik namağlup şampiyon oldum. türkiye kupasını aldım. şampiyonlar liginde yarı finalde barcelonaya elendim. zaten 3 sezonda barcelona ile 6 maç oynadım, 2 kez berabere kalabildim diğerlerinde en az 3 farkla yenildim. barcelona veya arsenal gibi güçlü avrupa takımları karşısında ne yaparsam yapayım en az 3'lük oluyorum. Bir diğer sıkıntı da şu. Oyundan hiç çıkmadan uzun süre oynayınca çok kötü sonuçlar almaya başlıyorum. Mesela oyuna ilk girdiğimde 3-4 maç çok iyi geçiyor. Bol gollü galibiyetler vs vs. Oyundan hiç çıkmadan 2-3 ay (yani yaklaşık 10-15 maç yaptığımda) kendi sahamda lig sonuncusuna falan puan kaptırmaya başlıyorum. hem de nasıl kaptırıyorum: Adamlar ilk yarıda 10 kişi kalıyor, ama ne hikmetse kaleye vurdukları 2 şuttan biri kaleyi bulup gol oluyor. bense 90 dk boyunca kaleye 30 a yakın şut çekiyorum ve beraberliği son dakikalarda kurtarabiliyorum mesela. Avrupada ise beraberliği de kurtaramıyorum, abuk sabuk takımlara yeniliyorum. O zaman save edip çıkıyorum. Ertesi gün başladığımda rakip kim olursa gene bol gollü galibiyetler alıyorum vs vs. Bunun mantığı nedir acaba? Uzun süre oyunda kalınca bilgisayar taktiği mi çözüyor sizce?
Bu arada 4. sezona başladım. rafinha ve cardozo yu aldım. ilk 11'im şöyle
volkan - rafinha,lugano,edu,wederson - emre,javi garcia,nuri - vukcevic - marquinhos,cardozo. yedeklerim de gayet iyi, her mevki için en az 1 tane kaliteli yedeğim var. bu sezondan çok umutluyum. şu ana kadar 4 maç yaptım gol yemeden 12 gol attım. sonra da korktuğum için avrupa kupası maçından önce kapattım oyunu:))
Oyun zaten belli bir süreden sonra taktiği çözüyor. O yüzden ara ara taktiğinizi değiştirin. Benim Taktik seçeneklerinde yaklaşın 7 8 tane taktik var. Sürekli değiştirerek oynuyorum.
takımı devraldığım taktik ile devam ediyorum ama başırılı bir taktik olduğu belli. alex witsel-nuri şahin-gökhan inler 3 lü orta sahası ile ( tabi alınabildiği andan itibaren ) tüm kupalara ambargo konulacağından eminim
ben ilk sezon nuri yi aldım, yanlış hatırlamıyorsam 8m € gibi bi şey verdim. axel witsel i de 15m€ ya kadar alabilirsin. ama gökhan inler dediğin gibi. benim oyunda barcelona aldı 2. sezonda 25m € verdi..
Sağol taktik için.
free role oyuncularını genie scout ile nasıl bulabiliriz?
free roll ü seçerek :D
Ne yaptıysam tutturamadım takımda. Hiçbir versiyonunu hemde.