Omotoyossinin iy transfer olduğunu düşünüyorum
Printable View
Omotoyossinin iy transfer olduğunu düşünüyorum
Çok ilginç..Şuanda Sivasspor hazırlık maçında PSV ile karşılaşıyor..9 kişi kalınca Sivas 30.dk'da, sahaya girmek isteyen taraftarlar oldu ve bir kişi sahaya girdi..Hakemde soyunma odasına gitti..
İnanılmaz seyler oluyor macta...Hakem cekmiste mi gelmis...Yazık
Hazırlık maçında Kırmızı kart çok ilginç..
ilk müdahele sertti dogrudur ama uyarılabilirdi..İkinci kartta ise hakemi itti bu yüzden attı İbrahim'i..
Hakem Anderlechtliymiş Bülent Uygun söyledi :n:
Geçen sezon başı Bursaspor - İnegölspor hazırlık maçında Yusuf kırmızı görmüştü. Ligdeki ilk üç maçta forma giyememişti.
Böyle şeyler olabiliyor. Ama kırmızı kart kararları çok ağır. . .
Bende şimdi TRT 1'i açtımda maç durmuş belirsizlik süüriyor.Ne oldu maçta tam olarak?
Bülent Uygun; " hakemin kendi embesilliği" :D
Hakem : Yasin'i oynatırsanız onuda atarım :n:
Psikopata baglamış adam :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakemin Fifa kokartı oldugunu duydum dogru mu ? :icon_biggrin:
Ya Rapor Yazarsa Şampiyonlar Ligi Maçında Oynayamayacak İbo İle Peter Ama Bizimkilerin İtiraz Hakları Varki Elimizde Görüntüler Var Sanmıyorum Ceza Alacaklarını
3-0 Kaybettik Maçı Aslında Sonucu Hiç Umarsamıyorum
Türkiye Ligindeki Hakemleri Kötü Diyoruz Ya Bu Hakeme Ne Denir Rezaletin Ötesindeydi
İbonun Peterin Alakasız Kırmızı Kartları Zaten Stoper Yok Yasin Oynarsa Onu Atarım Demesi Stoperde Onurun Oynaması
Çizgiyi Geçmediği Halde Golü Vermesi Resmen Rezaletti
UmarıM Yiğitlerimizin Yiğidolarımızın Moralleri Bu Rezil Hakem Yüzünden Bozulmaz
Hollanda Kampında Oynadığımız 5 Maçtan 1 Galibiyet 1 Beraberlik 3 Mağlubiyet İle Tamamladık
İnşallah Anderlecht Maçında Daha İyi Oluruz
Konunun Sivasspor Transfer Haberleri konusu olduğunu hatırlatır, artık transfer harici atlan mesajların silineceğini belirtirim.
Ülkemizi Beşiktaş ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Sivasspor, Fransız basınına göre Nancy'nin orta sahada beyini olan Monsef Zerka'yı transfer etmek istediği bildirildi.
Fransız basın organı Football365'in haberinde, yeni sezon için Nancy teknik direktörü Jacques Rousselot'nun kadroda düşünmediği Faslı oyuncu ile Sivasspor'un yakından ilgilendiği ve Zerka'nın da Nancy'den ayrılacağından dolayı Sivas'ın teklfini değerlendirdiği yazıldı.
2000 yılından beri Nancy forması giyen 27 yaşındaki Zerka, takımı adına oynadığı 192 karşılaşmada 26 golü bulunuyor.
Sporx
Sivasspor Kadir Bekmezci'yi almış...
Kadir iyi oyuncu ama o bölgede İ.Dağaşan,Onur,Sezer Badur,Cihan gibi adamlar varken ne gerek var böyle bir transfere...
Kadir iyi oyuncu ama Sivasspor'a pek yaracağını düşünmüyorum bu seneki transferlerin çok fos transferler bu ilk maçtan belli oluyor Balili,Tum ve Kanfory'nin bedelini çok öder Sivas bu sene..
Sivas Hacettepe'den Kadir ile birlikte İbrahim Şahin'ide almış...
Kadir gibi İbrahim'de iyi bir oyuncu ama hücum bölgesinde Kamanan,Agbetu,M.Yıldız,Ersen gibi isimler varken hiç gerek yok....
Bülent Uygun'u transfer konusunda beğenirim ama gereksiz kalabalık yaptı kadroda...
Bence Tum gibi bir silahı göndermek hataydı. Kamanan-Yıldız-Tum-Agbetu yeterdi bence. Agbetu yedek olurdu Kamanan ile Tum da taktiğe göre rotasyon yapılabilirdi. Kendi görüşüme göre..
Kadir ile Ibrahim iyi oyuncular ama Sivas'in ihtiyaci olan oyuncular degildi bans gore.Sivas'in stopere ihtiyaci oldugunu dusunuyorum.
Muhakkak Surette Orta Saha Ve Stoper Oyuncusu Almalıyız İbrahim İle Kadir Bizim Takımımızın Klasına Yakışan Futbolcular Değil Ama Daha Transferin Bitmesine Zaman Var Eminim İyi Futbolcular Alacağımıza
Bir Sezer Birde Bilica Kalitesinde 2 Topçu Alırsak İyi Olur
[B]bugün Lig Tv deki Futbol Gündemi ne katılan Mecnun Başkan ; Omotoyossi transferinin gerçekleşmediğini söyledi.
oyuncunun hem bir kulüpte sözleşmesi hemde başka bir kulüple anlaşması varmış..FIFA lık olmaya gerek yok o yüzden vazgeçtik tarzında bir açıklama yaptı başkan..
Sivas ne kadroyu koruyabildi ne de gidenlerin yerini zerre kadar doldurdu..
bu sene işleri çok çok zor..taraftar fazla bişey beklemesin..
Ada'dan "Sol"a Takviye!
Sivasspor'un İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'da forma giyen sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza'yı renklerine bağlamaya yakın olduğu bildiriliyor..
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Premier Lig'den flaş bir transfere imza atmak üzere.
Ünlü İngiliz haber portalı skysports.com, Sivasspor'un Fulham'un Cezayirli oyuncusu Hameur Bouazza'yı transfer etmeye yakın olduğunu duyurdu.
2007 yılından Fulham'a transfer olan Bouazza, Watford formasıyla gösterdiği performansla yıldızını parlatmıştı. Fulham Teknik Direktörü Roy Hodgson'la yıldızı bir türlü barışmayan Cezayirliği oyuncu geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Charlton'da kiralık olarak tamamlamış daha sonra ise Ocak ayı transfer döneminde Birmingham'a gönderilmişti.
Bouazza, sezon bitiminden sonra Fransa'ya gidebileceğini açıklamıştı. İskoç ekibi Glasgow Rangers'ın da Cezayirli oyuncuyla ilgilendiği iddia ediliyordu.
24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Hameur Bouazza, 2007 yılı Şubat ayından beri Cezayir Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.
Kaynak: Sivasspor.com
Sivasspor Stepjan Tomas ile anlasmak uzereymis...
Tomas Gençlere gitmişti
Genclerbirligi vazgecmis..
İyide Steğjan Tomas değilki o dedikleri. Bosna oyuncusu Ivan Radelcic'i yazmışlar. Tüm sitelerde Tomas ın resmini koymuş :D
Bouazza 'da müthiş oyuncu ancak yine yanlış yere transfer yapıyor Sivas.
Sol kanatta zaten Agbetu var Kamanan var Musa var birkaç isim daha var aklıma gelmiyor şu anda.Bence Sivasspor'un da 10 numaraya ihtiyacı var.Geçtiğimiz senelerde ki Sergio-Mohamed tipinde oyuncular gerekli.
Bouzza alınırsa süper transfer olur. Watford'ta oynarken izlemiştim oyuncuyu iyi oyuncu kumaşı sağlam. Erman Kılıç - Murat Erdoğan - Kamanan - Musa sol kanat oyuncuları değilki. Bunları oynadıkları oyunlarla gördük.
Sabah NTV Spor'da dinledim Bülent Uygun'un açıklamasını, pazar gününe kadar İngiltere Premier Ligi'nden bir oyuncu getireceğiz büyük ihtimalle dedi. Kim acaba o ?
Bouzza herhaLde büyük ihtimaLLe.CezayirLi FuLhamda oynayan.
Hameur Bouazza golcülük özelliği çok yüksek bir sol kanat oyuncusu.Tam bir AML.Süratli ve teknik.M.United'a yarım vole ve City'ye attığı frikik gollerini hatırlıyorum,müthiş gollerdi...
İyi transfer...
Sivasspor'un çok kalabalık bir kadrosu oldu...
Sivas genellikle 4-3-3 oynayacak gibi duruyor;
--------------------Petkovic------------------
Abdurr.---------Sedat-----Yasin--------Hayrettin
--------------------İ.Dağaşan------------------
-----------------Cihan------Sezer--------------
Musa------------------------------------Bouazza
----------------------M.Yıldız--------------------
----------------------Akın------------------------
Uğur-------------Murat---MBemba-----------Faruk
----------------------Kadir-----------------------
------------------Onur---Murat-------------------
Erman------------------------------------Kamanan
---------------------Ersen------------------------
Artı; İbrahim Şahin,Agbetu,Aytaç Ak,Ferhat Bıkmaz
Anıl Abi Stoperde Sedat-Yasin Oynamaz
Stopere Takviye Gelecek Büyük İhtimal
Bugün Alpaslan Erdem Haberlerini Duydum Ama Bilmiyorum Doğruluğunu
Ayrıca Ortasahaya Bir Yabancı Transfer Edilebilir
Ben zaten öylesine kadro yaptım,bolluğu belli etmek için.Stoper ve orta saha mı gelecek?40 kişilik kadro oluyor.Gidecek yok mu hiç?
Örneğin Faruk,Onur,Aytaç,Murat Erdoğan gibi isimler elden çıkarılabilir...
Abi Sezon Başında Zaten Bayağı Bir Oyuncu Gitti
Yine Gider Stoper Gelecek Büyük İhtimal Ama Kadir Bekmezci Transferinden Sonra
Ortasaha İle İlgili Net Bişey Söyleyemeyiz Zaten Sezer Badur İle Mehmet Yıldız#9# İyileşince Asıl Transferler Onlar Olacak
Büyük Bir Olasılıkla Stepajen Tomasla Anlaşmışız
Murat Erdoğan Sivas'tan kopuyor
Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi.
Daha önce Gaziantepspor, Galatasaray, Malatyaspor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Bülent Uygun dün bir görüşme yaptı. Bülent Uygun, "Murat gerçekten iyi bir futbolcu ama takıma yeni gelen arkadaşlarımız sonucu kadroya girmekte zorluk çekiyordu. Ben de dün kendisi ile görüşerek durumu anlattım. Kendisine kulüp bulmasını söyledim. O da 2-3 tane kendisini isteyen kulüp olduğunu söyleyerek benden onlar ile görüşmek için izin istedi. Bu zamana kadar takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
19.08.2009
Kaynak : DHA
Sivasspor Kulübü, büyük ümitlerle transfer edilen Cezayirli 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamer Bouazza ile yollarını ayırdı.
İngiltere Premier Ligi'nden transfer edilen ve Shakhtar Donetsk maçında ilk 11 forma giyen Cezayirli orta saha oyuncusu Hameur Bouazza'nın sözleşmesi kulüp ile kendisi arasında karşılıklı olarak fesh edildi. Hamer Bouazza'nın ayrılış nedeni ise takıma ve şehre alışamadığı için olduğu öğrenildi. Aldığı peşinatı iade eden tecrübeli oyuncu, bavullarını toplayarak ülkesine gitti.
23.08.2009
Kaynak : DHA
Sivas'ta yaprak dökümü gerçekleşiyor. . .
Ya Bouzza Olayına İnanamadım Ya Nasıl Bıraktı Hayret Ettim
Bu Sene Karabulutlar Dağılmıyor Üstümüzden Biri Büyümü Yaptırdı Bu Takıma Ya
Allah Sonumuzu Hayır Etsin