mbami iyi transfer arjantinli dediğinizide ben biliyorum sanırım bizim takım için bir ark araştırırken burdsasporun adının geçtşiği biri isim dmeişti ama unuttum adını:D
Printable View
mbami iyi transfer arjantinli dediğinizide ben biliyorum sanırım bizim takım için bir ark araştırırken burdsasporun adının geçtşiği biri isim dmeişti ama unuttum adını:D
Bursasporum.com yorumlarında biri Veron gelecek rahat olun bilgi sağlam diye :)
Bursa'dan en az bi tane ses getircek transfer bekliyorum
Sercan, Bursaspor ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
http://i42.tinypic.com/2hd8dag.jpg
[IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG]
En iyisi olmuş Sercan için...
1 yıL daha uzattı ne demek yahu. Adam serbest mi kaLıyordu da sözLeşmesini uzattı. SözLeşme uzatıLınca sanki transfer oLma durumu ortadan mı kaLkıyor ?
SözLeşme uzattı Lafından birşey anLamadım ben.
Aziz YıLdırım 7 veriyorum dese gövde gösterisi feLan kaLmazda neyse :)
Sercan için bir kaç yıL daha Bursada kaLmak daha mantıkLıydı zaten. En güzeLi oLDu.
bencede bu sözleşme uzatma satmıyoruz mesajını veriyor,ayrıca Sercan içinse en iyisidir kalmak şu anda.
Sercan, Bursaspor'dan iyileştirme talep etti. Bursaspor buna karşında 1 yıl daha sözleşme uzatma teklif etti. Sonuçta her iki tarafta kazançlı çıkmış oldu. 2012'ye kadar Sercan'ın Bursaspor ile sözleşmesi var. . .
Tottenham halen istiyormus Sercan'i.
Sercan'ın Bursaspor'da kalacağı belliydi zaten. kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Bursaspor'a ilerleyen senelerde daha çok faydası olacaktır. hakkında hayırlısı neyse o olsun.
GAZETE HABERTÜRK - KARTAL YİĞİT'İN HABERİ
Yeşil beyazlıların yıllık 1.5 milyon euro önerdiği Yıldıray Baştürk ile anlaşması an meselesi.
Geçtiğimiz sezon teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ın gelişinin ardından büyük bir çıkışa geçen ve ligi çok iyi bir şekilde bitiren Bursaspor yeni sezon için de iddialı. Bu nedenle Sercan ve Volkan Şen gibi genç yetenekleri istedikleri yüksek paralar ödenmediği sürece elden çıkartmayı düşünmeden Timsahlar, kadroyu da güçlendirmenin yollarını arıyor.
Şu ana kadar dış transferde henüz hiç kimseye imza attırmayan Bursa'nın Bundesliga ekibi Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'le anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Milli oyuncuyu ikna etmek uğruna Anadolu kulüpleri için çok ağır bir yükün altına girmeye hazır olan Bursa, oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro önerdi. Geçirdiği sakatlıklardan sonra sağlığı düzelse de takımdaki rolü eskisi gibi olmayan Yıldıray'ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
-ÜÇ İSİMLE KESİN ANLAŞILDI-
Timsahlar, Yıldıray'ın yanı sıra iki yabancı ve bir yerli oyuncuyla da anlaşmak üzere. Bonservisi, Arjantin'in Velez Sarsfield kulübünde bulunan ve geçtiğimiz yıl Kolombiya'nın Deportivo Cali ekibinde forma giyen 25 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Pablo Batalla'yla imzaya çok yaklaştığı öğrenildi. Marsilya'da forma giyen 27 yaşındaki ön libero Modeste M'Bami'nin de bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Kayserispor'la yaşadığı anlaşmazlık sonucu bu kulüple yollarını ayıran, geçtiğimiz yılın flaş isimlerinden 25 yaşındaki Avusturya asıllı golcü Turgay Bahadır'la kesin anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.
Yıldıray ve Hamit'in menejerleri aynıymış..İki futbolcuda Almanya'da kalacak diye açıklama yaptı..Zaten hoca da Yıldıray'ı yalanlamıştı..
Bursaspor Skela’nın peşinde
Alman basınına göre Bursaspor, Energie Cottbus’un orta saha oyuncusu Skela ile ilgieniyor
Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde devam ettiren Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Kayserisporlu Turgay Bahadır ile imza aşamasına gelen, Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen M'Bami ile de anlaştığı iddia edilen Bursaspor, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, Alman transfer haberleri sitesi 'www.transfermarkt.de'de yer alan bir habere göre, geçen sezon Almanya 2. Ligi'ne düşen Energie Cottbus'ta forma giyen Arnavut orta saha oyuncusu Ervin Skela ile de görüşüyor. Bu futbolcuyla ayrıca görüşen kulüpler arasında Bundesliga ekiplerinden Mainz, Mönchengladbach, İtalyan Seri A'dan Cagliari ile Komşu’dan Olympiyakos ve AEK’nın da olduğu iddia ediliyor.
goal.com
Yazıcı:"Avusturya kampına kadar transfer bitecek."
Bursaspor'un, Kayserisporlu Turgay Bahadır ile anlaştığı bildirildi.
Bursaspor, Kayserispor'da forma giyen ve bir süre önce Özlüce Tesisleri'ne gelerek yönetimle görüşen Turgay Bahadır ile anlaştı.
Bursaspor'un akşam saatlerinde yapılan çalışmasına katılan santrfor Turgay Bahadır, kaptan Ömer ile birlikte koşu yaptı.
Bursaspor Kulübü yönetiminin, bu oyuncuyla yarın imza için masaya oturması bekleniyor.
Maraton
Turgay Bahadır Bursaspor'da !
Turgay, Bursaspor'un bu akşam ki antremanına katıldı. Yarın sözleşme imzalanması bekleniyor.
Haberin görüntüleri : http://www.bursasportv.com/index/video/vid/230/Turgay_Bahadir_Bursaspor_da
Hayrılı olsun iki taraf içinde
Tadeu-Sercan-Gökhan-Turgay-Shın 5 forvet ???
Turgay la ne isleri var ?
Sol kanat varmiki Roma gittikten sonra bu bolgeye kimse alinmadi yanlis bilmiosam ? Hocanin istedigi bi futbolcumuydu acaba Turgay ?
Muhammet Demir'de var oldu 6 forvet :)
Bursaspor'un yaptığı transferler kesinlikle Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncular. Transfer sezonu başında 3 tane oyuncu alınacak denildi ve yıldız oyuncularımızı satmayacağız denildi. Sercan - Volkan'ı satmadılar sözleşme yenilediler. Transferler bu hafta içinde sonlanacak zaten.
Ne olursa olsun kongre tarafından seçilmiş bir BURSASPOR BAŞKANI var. İbrahim Yazıcı'yı sevmesek bir Bursaspor Başkan'ı olduğu için destek vermek zorundayız.
Saygılar. . .
Bursaspor alt yapısın gelen Eren Albayrak var..Geçtiğimiz sezonda fazla forma şansı bulamadı ama bu sene 11 de forma bulacaktır..Sol kanatta Yenal var..Ayrıca Volkan Şen'de sol kanat oyuncusu ama mecburiyetten dolayı sağ kanatta oynatılıyor..
Sağ tarafta yine Bursaspor alt yapısından yetişen,Kasımpaşa'ya kiralık verilen İsmail Özgür vardı ama bonservisi Kasımpaşa'ya verildi..Ne çok alt yapı çıktı :D
Sonunda imzalar atıldı.Hayırlı olsun.Quote:
Turgay ve Ramazan Bursaspor'da
Bursaspor, Kayserisporlu Turgay Bahadır ve Pendiksporlu Ramazan Sal'ı renklerine bağladı. İmza töreni Bursa Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirildi.
Battal Gazi gibi ismi var (:
19 Maçta 10 gol iyi sayılabilir , Hayırlı olsun Bursaspor'a
Ayrıca Battala forvet mi eger forvetse Bursaspor bu sezon baya bir forvet oldu takımda...:D
İsim Batallaymış sanırım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mevki de ofansif ortasaha..Fm'nin dediğine göre (:
Amc ise gol ortalaması cok yüksek cok iyi bir transfer olacagına inanıyorum...
Tangocu ile görüşmeler başladı!
Turkcell Süper Lig takımlarından Bursaspor, Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla ile transfer görüşmesine başladı.
Avusturya'da yapacağı kamp öncesi transfer çalışmalarını tamamlamak isteyen Bursaspor yönetimi, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın listesinde yer alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Batalla ile görüşme masasına oturdu.
Menajeriyle birlikte Özlüce Tesisleri'ne gelen Batalla'nın transferindeki durumun, yarın belli olması bekleniyor.
Oyuncuyla anlaşılmış birazdan açıklanır. . .
Resmi aciklama yapilmadi sanirim, haberler nerden ?
Resmi açıklama yapılır yarın bu saatten sonra açıklama olmaz. Arjantin'den Bursa'ya / Özlüce Tesislerine kadar oyuncuyu getirip de imza attıramayacaksak :)
Çok kaliteli oyuncu yalnız Pablo Batalla bu sene adından söz ettirebilir.
Not: Pablo Batalla, Bursaspor'un bu sezon ki ilk yabancı transferi ve ayrıca ilk Arjantinli oyuncu transferi olucak. . .
Hadi hayirlisi diyelim ozaman. Yavas yavas bi kac daha bomba patlicak bu ligde :)