Beyler yeter artık.Bu son ikazdır.Bundan sonra aynı hareketleri yapmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır!
1-Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.
2-İnsanların görüşlerine saygı duyun.
Printable View
Beyler yeter artık.Bu son ikazdır.Bundan sonra aynı hareketleri yapmaya devam eden olursa cezalandırılacaktır!
1-Tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.
2-İnsanların görüşlerine saygı duyun.
O süratla hangi futbolcuya omuz atsan yıkılır hakem tam görememişki çalmamıs , bence penaltı...
evet o durumda ufak bir darbeyle yıkılabilir Carlos ama Song'un yaptığı darbeye ufak denemez.Biraz elinizi vicdanınıza koyun...
Song'un topla hiçbir alakası yok. o pozisyon penaltı bence.
Omuz omuza gidiyorlar.R.C sağ omuzu Song'un sol omuzu temas halinde ama Song'un sağ eli Carlos'a temas ediyor ve Carlos düşüyor.Penaltı mı ? Penaltı.
Cok ucuz bi penalti olur. Gokhanin pozisyonu gibi, penalti beklenmesi cok sacma olur
Edu once sol eliyle sonra sag eliyle dokunuyor
Şarzı, eli ile yaptığı için penaltı.
O pozisyonlara ne diyoruz: omuz omuza.
Fakat bunu elle yaparsan o şarz itme olur, fauldür adı.
Omuzu ile yapsaydı penaltı olmazdı.
Guiza'nin yuhalanmaya başlamasından sonra Aragones artık ileri üçlüyü (veya ikiliyi) oluştururken taraftar tepkisini de dikkate alacaktır umarım. Çünkü taraftar artık Semih yedekte beklerken sahada gol kaçıran Güiza'ya "canım ya kaçırıyor ama çok çaba sarfediyor" demeyecektir. Tepkiler günden güne daha da sertleşecektir, o yüzden Aragones'in tecrübesine güvenerek Semih'i özellikle iç saha maçlarında banko 11'de çıkacağına kesin gözüyle bakıyorum. Guiza'yı da vatandaşı olması nedeniyle Saraçoğlunda Alex'i yedek bırakıp, dış sahada ise Semih'i yedek bırakarak sürekli 11'de görev vereceği üzücü bir gerçek. Güiza'nın kazara gol atması durumunda işler değişebilir belki ama kaza golü atacağına dahi inanmıyorum.
Üçünü bir arada oynatacağına da pek ihtimal vermiyorum artık..
oyle bı demısıın kı sankı hakem bizi tuttu krımızılık bı hareket grmedım ben ayrıca bırcok faul oldu macta fener adınada trabzonspo adınada hakem onlarada vermedı aklıma ılk gelen mesela Selcuk'a arkadan daldı Emre ceza sahsı onunda yattara kullandı barajdan dondu burda bıle kart vermdı adam
Maç bitmiş centılmence bır mac olmuş.Taraflar herhangı set bı acıklama yapmamıs.Herkes oyunu begendı.Burda cok guzel yorumlar oldu anlamdıgım bı yorumun üzerine herkes basladı kavgaya ne geek var bu güzel maca gölge dşürmeye.Bnede söylıyım bı tane Gokhan topla gıderken EEdu arkadan ıttı dusurdu onada penaltı dıyım bosevrın ya tartısmayı.
:) Hayır hakem kimseyi tuttu demedim. Maçın sonucuna etki etmeyecek şekilde de olsa hatalar yaptı. Ama sen benim takım tuttuğumu düşündün ben orada bizim Selçuk'un atılması gerektiğini söylemiştim. Ayrıca tartışacak zaten bişey söylemedim. Edu'nun pozisyonunda bence düşürmedi çünkü arkası dönüktü Gökhan'ın zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Top çıktıktan sonra faul yapılırsa karar ne oluyor? Ben gerçekten bilmiyorum.
O pozisyon Gökhan dengesini kaybetmişti, bir hareket var ama Gökhan düşerken el-kol ile Edu'yu rahatsız edince o de elleri ile ittirdi onun kolunu.Penaltı gerektirecek bir şey göremedim, karşılıklı bir pozisyondu, bence faul bile yok, o kadar basit şeyleri atlamak lazım.
Bne edunun pozısyonu penaldı dıye sadece soyleyebılırım dedım penaltı degıl evet orda herhangı bır faul yok ama gergınlık yapıp tartışmaya gırmenın anlamı yok yanı onu soyluyorum sora burdan ceza alıp cıkanlar oluyor
Ya zaten olan olmuş. Skor belli...
Song - CarLos mücadeLesi Yüzdebinbeşyüzyetmişbeş PenaLtıdır..
KontroLsüz güç, güç değiLdir misaLi oLmuş. Ama oLanda oLmuş.
Omuz omuza mücadele değilmi o ya Nasıl penaltı ki (:..
omuzdan zıyade elını kullanıyor song kardes o yuzden penaltıymıs ..