deniyorum şimdi. ligte kötü durumdayım. umarım kurtarıcı olur. çünkü aldığım yıldız forvetler gol orucunda.
Printable View
deniyorum şimdi. ligte kötü durumdayım. umarım kurtarıcı olur. çünkü aldığım yıldız forvetler gol orucunda.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Matrakan v2'yi şu anda test ediyorum testin sonucunda çok güzel sonuçlar alırsam yayınlamayı düşünüyorum ama şuan test aşamasında..
Ya tamam çok güzek taktik de bence oyundan zevk alabilmek için herkes kendi taktiğini kullanmalı benim fikrim tabiki
Herkezin fikri kendine arkadaşım
Kimileri dediğin gibi zevk alır kimileri benim taktiğimi indirerek zevk alır..
Teşekkürler :).
ben pazzini taktiğni kullanarak zevk allanlardanım emeğine sağlık dostumm ;)
Ben her türlü yoruma açığım ne demek :D
Yalnız oynadığın maçların ss lerini koyarsan sana yardımcı olabilirm
O zman başka taktik dene sana yardımcı olamayacağım :)
matrakan v2 yi merak ettim en kısa zamanda paylaşma dileği ile kolay gelsin ;)
taktik ile aldığım sonuçlar:
hacet(tr cup)3-3 (D) maçın sonuna kadar hacet üstündü. son dakikadaki penaltı golü kurtardı.
konya (tr cup) 4-0 (E) İyi oynadığımız maçta bir penaltı,iki frikik golü sonucu lehimize çevirdi.
gs (tr cup) 1-4 (D) GS li taraftarlar maç sonu kalecinin arkası imar bankası tezahüratını yaptı.
gs (tr cup) 3-1 (E) Uzaktan gelen bir gol ve iki frikik golü beşiktaşı sonuca taşıdı.
umarım takım taktiğe alışınca sonuçlar değişir. gs maçındaki 1-4 lük mağlubiyet kovulma noktasına getirdi.
Düzelir Ozan en yakın zamanda
evet taktik yerine oturmaya başladı. ligte üçüncülüğe çıktım son haftalarda 2.liği kurtarıcam umarım. yalnız forvetlerim neredeyse gol atamıyor. üç şekilde gol atabiliyorum.
penaltı,frikik,korner
son haftalarda lehime acayip penaltı kararları verilmeye başladı.
tello artık frikikten attığı gollerle gol krallığına gidiyor. bir maçta 2-3 tane atıyor ortalama.
kornerlerde sivok takımın santraforu oldu neredeyse.
Gol atamama sorunu hepimizde var :D
Forvetlerin zihinsel özellikleri iyi olmalı taktikte
4-4-2 takıntısı olan biri olarak Öss'den sonra mutlaka deneyeceğim.Emeğine sağlık.
4-4-2 Bence takımın en iyi performansı sergileyeceği bir diziliş...
Linkler ölmüş o yüzden yeni link :
http://letitbit.net/download/9a0ab9b...2009_.tac.html (gelen ekrandan Free'ye basın kodu girin indirin)
hocam merhaba yorumları okudum bu taktiği yapıcam kesin olarak karar aldım taktiği yükledim program files fm 2009 daki taktiğe attım şimdi napıcam oyunun içinde yardımcı olabilirmisin 5 maç sonra ben size resimleriyle birlikte yorumlarımı yapıcam acil cevap verirseniz çok sevinirim antreman çok güzele benziyo bende daha yeni bu sene başladım antreman ve taktik yapmaya:D
İndirdiğin Dosyayı Belgelerim/Sports interactive/tactic klasörünün içine at sonra oyuna gir taktik ekranındaki menüden kayıtlı taktiklere gir orda bulursun
Matrakan V2 yapıldı ve şu anda test ediliyor..
Arkadaşım taktiğini şu anda deniyorum.Taktikte gözüme çarpan olaylar şunlar;
- Forvetler çok gol kaçırıyor :D
- Her maç banko 1 gol yiyorum
- Kornerlerden bol bol gol atıyorum
- Rakim takımdaki hızlı forvetleri ne yaptıysam tutamadım
Kadrom
------------------------- De Sanctis -------------------------
Abdurrahman ------- Meira -------- Servet ----------Hakan B.
M.Topuz ----- Bernardo (Cruziero) ----- Buonanotte ----- Arda
--------------- Lavezzi -------------- Gignac ---------------
Forvetlerin gol kaçırması tüm herkezde olan bir sorun olduğu için bişey diyemiyeceğim :D
Öteki sorunlara gelirsek Bu kadroyu kurduğuna göre en az 2 sezon ilerlemişsindir ve Server ve abdurrahman bu taktiğin oyuncuları değil bunu daha öncede vurgulamıştım eminim bunların yerine daha iyi oyuncular alırsan başarı kaçınılmaz olacaktır
İlk sezoumdayım daha.Abdurrahmanı mecburiyetten aldım. (Sabriden iyidir diyerek )
http://img36.imageshack.us/img36/864/transferso.jpg
Sabri'yi ynatmanı tavsiye ederim ;)
taktik ilk maçta kendini gösterdi bakalım ilerleyen maçlarda ne olucak.
Arkadaşlar dün bilgisayarım çöktü ve herşey silindi.(Oyun taktik falan)
Herşeyi baştan yapmaya çalışacağım biraz süre alıcaktır ama başka bir yolu yok ne yapalım :(
Ivory Coast ile Dünya Kupası'na katıldım. Başarılarım
Portekizi 2-0
Norveç'i 3-0
Arabistan'ı 5-0
Şili'yi 2-1
Arjantin'İ 2-0
İsviçre'yi 1-0
geçtim şimdi Fransa'yala finaldeyim. Ayrıca İstanbulspor'la bekleme yapmadan süper lige çıktım. Gerçi bunda regenlerimin katkısı da çok büyük oldu ancak taktiğin bence en önemli başarısı fizik gücü yüksek bir takımda 20'den fazla şut bulmanız, rakibi kendi kalenize yaklaştırmamanız ve özellikle sol dc'nizin deli gibi korner golü atabilmesi.
Taktiği PSV'de denediğimde Salcido 23 golle gol kralı olmuştu.
Tebrik ederim.
dipnot: Fransa'yı da 3-0 yenerek kupayı kaldırdım. Fizik gücü yüksek takımlarda çok iyi iş yapan bir taktik. Ayrıca dediğim gibi sol dc'de oynattığım Toure 2 kafa golü attı kornerden.
Başarıların güzel sevindim :)
Bir Antalya lı olarak taktiğini Antalyaspor da denedm ve de ilk maçımda deplasmanda hacettepe karşısında 2-1 galp geldim ve de kadro darlığından 2 MC de ilk yarıda sakatlandıpında yerlerine aynı mevki oyuncuları koyabliseydim maç farka giderdi oynadıkça maç sonuçlarını ekliyeceğim sağol:D
Valla taktik güzel denediğim ilk maçta gençlerbirliğiyle ilk maçta 1-0 yenildiğim R.Madrid'i 2-0 yendim ve Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıktım rakip 2 golüde kendi kalesine attı ama sadece uzaktan şutlarla ve frikiklerle pozisyon buldular bi de defans çizgisini geriye çektim tabi golden sonra ama R.Madri gibi bir takımı yenmek taktiğin iyiliğini gösterir ellerine sağlık kardeşim...
2500+ indirmeye ulaşmışız ve sadece bu kadar yorum mu? :D
ya ben 9.03 kuramadm 9.02 de oynuorum ve de bu taktk besiktaş da hiç bi işe yaramıyo gbi dier takımlarda mthiş ama:D
902 olduğu için verim alamassın doru_mann
yok ben taktiğini kötülemek için demedm antalyaspor da harikalar yarattı sadece besiktaş ın kanat sıkıntısı yüzünden işlemyo olablir bence
Bir şey soracağım oyuncu komutlarında hiç değişiklik yapmamışsın,
GK ve DC'ler bile attacking oynuyorlar
Bu nasıl iş anlamadım?
Bence taktiğin kilit noktası stoperler ve kanatlar.Hızlı stoperler,etkili kanat oyuncularıyla mükemmel bir takım yaratılıyor.
dostum rica etsem rapide upload eder misin? yada başka bir paylaşım sitesine. forumdan dosya indiremeyen tek kişi ben miyim?