Tebrikler Beşiktaş..
Printable View
Tebrikler Beşiktaş..
2-1 kaybettik. Ben bugün takıma kızamıyorum bile. Çünkü gercekten iyi oynadık. Futbolun sansı bizde degildi. Defansta biraz dikkatli olsak galip gelebilirdik, olmadı. Daha önceki 1-0 lık galibiyetlerimizde bile takıma kızıyordum; çünkü iyi oynamadan kazanıyorduk, bugün yenildik ama iyi oynadık; kızamıyorum. Tebrikler Besiktas.
tebrikler beşiktaş.gs iyi oynadiği maci kaybetti.bence hic haketmedi.
Beşiktaş oynaması gerektiği gibi oynadı, buLduğunu attı ve kazandı. Zaten futboL feLan önemLi değiL bu noktadan sonra, kazanmak, kazanmak, kazanmaktı önemLi oLan, nasıL oLursa oLsun.
Sonuçta kazandık ve ŞampiyonLuğun bacağından yakaLadık. Daha ötesi yok bunun..
federasyon bizim takıma 3 değişikliği yasakladı mı?
Bu zamana kadar derbiLerde hep iyi oynadık, kırmızı cart curt gibi abuk subuk sebebLerden, saçma penaLtıLardan derbi kaybettik, Ne oLdu iyi oynadık ta ?
Aham şaham da kötü oynamadık, sadece kendimiz gibi, kendi seviyemizde oynamadık ama kazandık. Keşke böyLe kritik maçLarda böyLe oynayıpta kazansak. Şimdiye Şampiyonduk vaLLa..
Az kaLdı, hemde çok azzzz.
Semih ve Serkan 19 yas altı milli takımında, Lincoln sakatım(!) demiş. Ümit, Hasan zaten kadrodışı. Servet, Emre Güngör cezalı.
Aykut, Yaser, Murat, Volkan, Mehmet G, Aydın Yılmaz yedek kulübesindeydi. Hiçbiri girse dahi bir degişiklik yaratamayacak oyuncular.
Gerçekten hiç haketmedik topa hakim olan net pozisyonlar yakalayan bizdik..Tesadüfi oluşumlar sonucu goller bulan beşiktaş maçı kazanıyor..
Bu arada biz 2.gol için yüklendiğimiz sırada yine rüştünün sakatlanması ve bjk nin golünden sonra iyileşmesi ilginç oldu..
olsun gs olarak deplasmanda iyi takim oldumuzu gösterdik.bjk kazandi ama bizde iyi futbolumuzla kazandik.
Şimdi Avrupa Ligi'ni garantiledik mi biz ne oldu ?
avrupaya gitmek uefa :)
Bu arada Trabzonspor un ŞampiyonLuk şansı haLa varmı ? Arada 3 puan fark var ve ikiLi averajda Beşiktaş üstün..
Bu arada GaLatasaray Lı arkadaşLArı da kutLarım.. Ama iyi oynadık oLayını da fazLa abartıyorLar.. Zaten maçtan önce bekLenen birşeydi, daha stresiz, daha rahat takım GaLatasaray, bizim adamLarın ayakLarı titremekten oynayamadı. Bırakında bu atmosferde biraz daha iyi oynasınLar. Anca böyLe kazanırdık zaten, iyi oynayarak feLan kazanamazdık. Kazandık.
Senin buna ne dediğin hiç önemli değil Berk.Önemli olan kazanmak.
Çarşı'nın Sabri'ye küfürünün nedenini biliyorsundur heralde Cihan.
Ayrıca Emre Aşık'ın 2.sarıdan kırmızı kartı güme gitti.Nobre'yi formasından çekerek indirdiği posizyon.
Herkes diyorya iyi oyun kötü oyun farketmiyor diye önemli olan kazanmak diye.Biraz öyle oldu.Çok kötü oynamadık ama fazla iyi de değildik.Ancak sonuçta derbi bu.Nasıl olursa olsun kazanmasını bildik ve derbiden galip ayrıldık.Son haftaya girilirken lideriz.Eğer berabere kalırsak Sivasspor'un Galatasaray'ı 2'den fazla farkla yenmesi durumunda sanıyorum şampiyon Sivas oluyor. Ancak hiç bunları düşünmeden son maçta da Denizlispor'u yenip kimseye bakmadan kutlamalarımıza başlayacağız.
Bu arada İsocum sen fazLa üzüLme, NasıL oLsa askerde Uefa feLan maçLarı izLeyemeyeceksin. GeLdikten sonra artık ŞampiyonLar Ligini feLan izLersin iLeriki sezonLarda. Senin adına değişen birşey yok. :D:D
alıntı yapmayacağım, ben beşiktaşlı değilim ve maçı da seyrettim. Bir aralar esinti geldi gitti golü attık onun dısında devamlı yan pas geri pas bir ileri pas denemesi ve pas hatası ,kaptırılan bi top sonrasında savunmada ki inanılmaz fiziksel yetersizlik ve kademe hataları + mehmet topal'In hala kendini DMC oynadıgını sanması Hakan balta'nın son 15 dk gidipte gelememeleri bunlar bence iyi oynadıgıımız göstermez. Göze hoş gelen kötü bir futbol oynadık bence; söylesenize kaç tane atağımız var? Bir tane baros 'Un bire bir kaçırdığı ve attıgımız gol baska atagımız yok olacak olms gibi olsa son pas her zaman hatalı oldu. bir atakta 10 yan pas 3 tane dikine pas attıktan sonra son pası yapamamak bence iyi oyun deildir. Eğer onu sonuclandırırsan iyi oyun olur;)
ztn hakem ayrı bir konu beşiktas'In 2 tane penaltısını vermedi. Saçma sapan fauller çaldı iki takım aleyhinde.
Bu arada Denizlispor'un son haftada Konyaspor'a geçilme şansı yok.Ancak 4 takımın puanı eşit olursa alttaki 4 takımın 4'lü averajına bakılacak ve bu da çok düşük bir ihtimal.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anneye küfür hiçbirşeyi gerektirmiyor.Ne olursa olsun Annelere küfür edilmez.Edilemez.
Zaten ortam çok gergin ve Sabrinin orada gidip Holosko'yu dövercesine elinden topu almasına da gerek yoktu.
Tebrikler Beşiktaş'a Şampiyon oldular :)
Her ne kadar Bjk,Ts,Sivas bunlardan üçü de şampiyonluğu aynı derecede hakettiler fakat Bjk'nin ilk yarı sonunda 6 puan geride bitirmesi ve 2.yarı çıkışa geçmesi şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.
Futbolun adaleti yok , oynayan bizdik pas yapan mücadele eden bizdik , ama Beşiktaş Orkun ve Emre'nin çabalarıyla 2 gol attı golleri biz attırdık Beşiktaş'a.
Takımımın oyunundan memnunum bir sag bekimiz eksikti Kewell özelikle Nonda muhtesemdi ayagındaki her topu olumlu kullandı , Ersnt'in ve Emre'nin oyundan atılması lazımdı ,
Pozisyonlara gelirsek Beşiktaş'ın 1 Galatasaray'ın 2 penaltısı verilmedigini söyleyebilirim , herşeye ragmen mücadele eden sahaya yüregine koyan bazı aslanlarımızı tebrik ederiz . Sahada ne anası ne avradı kalan Sabri'ye yazık oldu bakalım ceza alacak mı Beşiktaş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yıl 2000 bir duran topun basında Hagi
Yıl 2009 bir duran topun basında Sabri
Ne hallere düştük be..
İsteyen istediğini aldığı için, mağlubiyette Galatasaray'ı pek etkilemediğ için hakemin kritik hataları gündeme gelmedi.
Mehmet Topal sezon içerisindeki kötü performans hakkını bu maçta kullandı ve iki hatasından dolayı golü yedik.
Arda'ya gelince 5 defa aynı kareyi izlemekten bıktım. Top kendisindeyken sağ kanatta bomboş bir Galatasaraylı oyuncu. Pası verse belki o oyuncu karşı karşıya kalacak çaprazdan ve gol olacak belki topu kesecek başkası gol atacak, kırmızısı, sarısı olacak. Her seferinde de topu atmadı ve pası bekleyen oyuncu sinirden ya nasıl atmazsın sitemini tavrına yansıttı. Arda gibi bir oyuncunun topu vermemesi ilginçti hatta Lig tv tekrar gösteriyor diye zannetim bir ara.
Alican bugüne kadar imzana katılıyordum ama bu günden sonra şanssızlığa felan katlanamıyorum kardeşim...
Tebrikler Beşiktaş.Camianın yıllardır özlediği şampiyonlukla kucaklaşmasına sadece 1 hafta ve o hafta sonunda oynanacak bir 90 dakika kaldı.
Bu senenin geneline baktığımızda oynanan futbol olarak önplana çıkan bir takım olmadı diye düşünüyorum,fakat Beşiktaş şampiyonluğu haketmiştir bence..
Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor ile yaptığı 6 maçtan sadece bu akşamki galibiyeti çıkarabilmelerinin yanı sıra,Fenerbahçe ve Galatasarayı şampiyonluk yarışından düşüren Anadolu takımları ile yaptıkları maçlarda ciddiyet ile oynayıp daha fazla puan toplamaları Beşiktaşı şampiyonluğa getirmiştir.
Tekrar tebrikler Beşiktaş.
Galatasaray kazanmak için hiçbir şey yapmadı.
Kötü oynadılar, Galatasaray'ı daha teknik takım sanırdım, bütün doğru pasları Bjk yaptı.
Ortada pası alanın yanında Ernst'in bitmesi ve hemen yanına birini çekerek pas alanı bırakmaması ciddi sıkıntı yarattı.
Yusuf-Holosko kanatlarda + Bobo forvette hep ileride kaldılar genelde.Galatasaray yarı sahayı geçince Yusuf+Holosko beklerin koşu yolunu kapadılar.
Ayhan-Barış pas kısırı yaşayan futbolcular, defansif olarak iyi olabilirler ama pres yediklerinde pas yapamıyorlar, oyunu açamıyor, pozisyonlaır sezemiyorlar.Zira ben de önüm açık iken o pasları yapabilirim.Önemli olan pas gelmeden pası görebilmek, topu istop ederken diğer pası başlatmış olmak.
Galatasaray orta sahada pas yapamadı.Ayhan-Barış hep kanatlara Arda-Kewell'a attılar.Arda her topta gitmeye çalıştı, bütün topları ezdi, kusura bakmayın da rezil futbol oynadı.Kazım böyle oynadı mı neler söyleniyor, taraftar boğuyor onu o statta.Arda'nın bu kadar futbolunu şımartmaya hakkı yok, bu kadar pohpohlanmamalı.Kewell maçın tek gerçeği, onun da canı bir yere kadar, hızı olmadığı için arkaya çakamadı, Toraman zaten stoper, sürekli o almadan kesti kaçamadığı için.
Nonda'yı görmedim bile, Baros forvet arkası oynayacağına ileride kalınca, Ayhan-Barış ve geriden çıkan Topal kendi aralarında pas yapamadılar.
Sürekli yan pas, teknik olmadığı için dribbling deneyip başında keserek geri pas, 20 pasta 3 metre top sürdü ileriye Galatasaray.
Lincoln'ün ölüsü bile oyun sistemini çok değiştirir.Galatasaray bu önliberoları değiştirmediği sürece, bir sağ bek almadığı, iki hızlı stoper almadığı sürece bu sıkıntıları yaşamaya devam eder.Galatasaray savunma değil, önde ofansif oynamaya çalışıyor.Top taşıyamadığı gibi stoperleri baskı için çıkartıp oyun daraltınca arkası inanılmaz açıldı.
Denizli'ye Ankara'ya galip gelirsiniz ama büyük maçları kazanamadıktan sonra bu oyun formatı ile bırak Avrupa'yı ligde bile hedef belirlemek çok zor.
İşin Fenerbahçe tarafı çok farklı.
Sivok stoper gibi çok geride kalında Tello önlibero gibi oynadı,yalnız uzun pasla sürekli sola kaçtı.Bu yüzden Üzülmez de sürekli ileri çıktı.Arda yine de orayı kullanamadı.
4-3-3te kanatlar içeri gidip fiziği ile uzun pasla, direk pasla kanata doğru kaçarlar.Holosko ve Tello'nun 4-3-3 açığı olmamasına rağmen iyi alan daraltması, Gs 4lüsünün pas yapalım diye öne çıkıp, Topal'ın sürekli yer kaybetmesi GS sağ tarafını maden haline getirdi.
Sabri'nin çıkışı orayı müthiş açmış, farklı hava getirmiş (espri).
Uğur'u denese o zaman da laf yer, tamamen yönetim rezilliği.Emre Aşık'ı oraya koysa bu sefer de ofans olmadığı içini eleştirilecekti.
Yusuf orada şiir gibi geldi, inanılmaz acemice bir gol yediler.
Hakem Ernst'e kasığa faulden ve Baros'a da elle oynamadan sarı kart vermedi.
İbrahim Üzülmez kendini yere attı, orada penaltı yok ama Barış'ın Yusuf'a yaptığı penaltıydı.
Beşiktaş maç boyu geride kalarak beklediği oyunu kazara gol yemeden, biraz da şansa golle bularak öyle ya da böyle kazandı.Maçın hakkı mı, beraberlikten fazlası değil.Ne Beşiktaş ne Galatasaray önümüzdeki sene de yine böyle olursa hüsran yaşamaktan fazlasını göremezler yine.Beşiktaş'ın farkı sadece araya iyi kaçırabileceği ve savunma yapabileceği bir sistem ve şansına hiç zorlamayan sözde büyük takımlar, Fener'i de, Trabzon'u da, Galatasaray'ı da dahil.Geçen seneki tablo olsa bu Beşiktaş ilk 2ye gime şansını yine bulamazdı.
Artık herkes elinin kafasını koyup düşünmeli ...
Mehmet Topal maçı gs adına bitirmiş bence.. hadi ilk gol tamam da 2. yediği goldeki hamlelememe hatası affedilemez..
Şampiyonluk Turu Atmak İstiyen Arkadaşlar Üzdük Sizi Kusura Bakmayın
Beşiktaşı Tebrik Ediyorum Ama İnşallah Son Hafta Ayağınız Takılır Diyorum
katılıyorum Cengiz Abiye. çok pas yapmak maarifet değil.. eğer bitirici pası atabiliyosan doğruyu yapmışsın demektir..
Besiktas demeki hakediyor sampionlugu :) son hafta kaza felan olmicaktir bana gore sampion BJK dir. Hakediolarda, ligin ilk yarisini bitirirken sanirim 6 ci dilar. Geriden gelip sampionlugu aldilar :)