Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
Printable View
Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
evet ardaya dokunuyurlar emreye dokunamıyorlar güzel mantık kurmuşsun..
"Atılmadık bir insan kaldı"
İspanya'da geçen sezon sadece Fenerbahçe'nin maçları naklen yayınlanırken, bu sene üç büyüklerin karşılaşmaları Canal Desportes'ten verilmeye başlandı. Yayınlar, "La liga Turca" anonsuyla duyurulurken, önceki gün gösterilen Diyarbakır-Fenerbahçe maçındaki olaylar İspanyolları şoke etti. Karşılaşmayı yöneten hakeme ateş püsküren yorumcular, sahaya taş atılması sonucu bu maçı tatil etmeyen hakemi basiretsizlikle suçladılar.
İspanyol yorumcular, hayatlarında gördükleri en karmaşık maç olarak niteledikleri karşılaşma için, "Sahaya her türlü cisim atıldı, atılmadık bir insan vardı, o da sahaya girdi. Hakem ise hiçbir şey olmamış gibi karşılaşmayı devam ettirdi. Televizyon kameralarının göstediği yöneticiler ise gülüyorlardı. Böyle bir maçı ömrümüz boyunca anlatmadık” dediler.
DAUM DAHA İYİ
Fenerbahçe'yi geçen yıla göre oldukça diri bulan İspanyollar, sık sık Aragones ile Daum karşılaştırması yaptı. Alman hocanın Aragones'e oranla takımı değişik bir havaya soktuğunu savunan yorumcular, sarı-lacivertlilerin şampiyon olabileceğini iddia ettiler. Yorumcular, futbolcularla Daum arasındaki duygunun, Aragones'te olmadığını, futbolcuların hocasına karşı sıcaklığının hissedildiğini söylediler.
26.08.2009
Kaynak : Milliyet
Anlatılmak isteneni çok güzel anladım , emrenin ve hakemin karşılıklı yanlış yaptıklarının bende farkındayım ama arkadaş arda vursa yer yerinden oynar emre yapınca birşey olmuyor dediğinde anlatılan şeyin o olmadığını fanatikliğiniz yüzünden göremiyorsunuz ... kimsenin takımına hak geçmiyor hakem sahada zaten ezikti o an emreye kart göstermedi bir dahaki pozisyonda önceki yaptığı hareketten dolayı kart gösterdi ayrıca o sol bekteki ismini hatırlayamadığımfutbolcuya oyundan çıkana kadar 5 tane kırmızı kart gösterirdim onları da yapmadı veya yapamadı , demek istediğim bizim futbolcuya olunca öyle sizin futbolcuya olunca böyle diye bir olay yok onları saymaya kalksak senelerdir yaşanan olayları bir sizin takım bir bizim takım bir diğerlerinin takımı öyle oldu da böyle oldu da diye aylarca tartışırız ...
Siyasette yeterince muhabbetin belini kırdınız. Bu dakikadan sonra sadece futbolla ilgili yorumlar rica ediyorum.
Benim mesajım aynı yazdığım şekilde duruyor neden düzenlendi yazıyor altında ?