2 Takımda Çıkamıyormuş :D Manyak Olur He Fenerçıkmayada bılır daha güçlüler geldi gsden
Printable View
2 Takımda Çıkamıyormuş :D Manyak Olur He Fenerçıkmayada bılır daha güçlüler geldi gsden
Bence iyi kura çektik...Twente de zor bi rakip olsun ya ileriki turlara derbilerle mi hazırlanacaz sadece....:)
Sheriff güzel oldu ama:D
Evet Cisse son At. Madrid maçında kırmızı kart gördü cezalı olacak ilk maç Atinada ise..
Cisse dışında Salpingidis ve Leto'ya dikkat etmesi lazım Galatasaray'ın.Özellikle Leto müthiş bir futbolcu bazen maçı tek başına kazandırıyor takıma.Şutları da çok etkili dikkat edilmesi gereken bir oyuncu diye düşünüyorum..
Twente
Hoca: Steve McClaren
http://img197.imageshack.us/img197/3636/adszyxp.jpg
High-profile games
Other interesting match-ups to look forward to include Panathinaikos versus Galatasaray while former European Cup winners SL Benfica will play Everton FC. Italian clubs taking on teams from Spain was a theme of Thursday's UEFA Champions League draw and it continued today with Villarreal CF due to meet S.S. Lazio.
UEFA nın siteisnden bir alıntı
Bizim gibi onlarda bekliyorlar karşılaşmayı i:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
The draw for the group stage of the UEFA Europa League in Monaco has produced a number of fascinating ties with Panathinaikos FC paired with Galatasaray SK in Group F and former European Champion Clubs' Cup winners Hamburger SV up against Celtic FC in Group C.
bir bölüm daha :D
Fenerbahce-Twente
Steau Bukres-Fenerbahce
Fenerbahce-Sheriff
Sheriff-Fenerbahce
Fenerbahce-Steau Bukres
Twente-Fenerbahce
Galatasarayın fikstürünüde yazarmısınız.
En zor rakiple ilk maçı içerde oynamak güzel...
Yalnız keşke son maç içerde olsaydı...
Fikstür de iyi, içeride 3 puanla başlayıp 2. maçtan puan çıkarabilirsek gruptan çıkma adına çok iyi bir başlangıç yapmış oluruz.
17 Eylül - Saat 20.00
Panathinaikos - Galatasaray
1 Ekim 2009
Galatasaray - Sturm Graz
22 Ekim 2009
Galatasaray - Dinamo Bükreş
5 Kasım 2009
Dinamo Bükreş - Galatasaray (seyircisiz)
2-3 Aralık 2009
Galatasaray - Panathinaikos
16-17 Aralık 2009
Sturm Graz - Galatasaray
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
17 Eylül FENERBAHÇE-TWENTE
1 Ekim SHERİFF-FENERBAHÇE
22 Ekim S.BÜKREŞ-FENERBAHÇE
5 Kasım FENERBAHÇE-S.BÜKREŞ
25 kasım TWENTE-FENERBAHÇE
16 Aralık FENERBAHÇE-SHERİFF
Sporx
17 Eylül - Saat 20.00
Panathinaikos – Galatasaray
1 Ekim 2009
Galatasaray – Sturm Graz
22 Ekim 2009
Galatasaray - Dinamo Bükreş
5 Kasım 2009
Dinamo Bükreş - Galatasaray
2-3 Aralık 2009
Galatasaray - Panathinaikos
16-17 Aralık 2009
Sturm Graz – Galatasaray
Fikstür iyi olmuş. Cisse pana macında cezalı. Önce Pana deplasmanı olması iyi olmuş. Bükreş deplasmanıda seyircisiz...
bükreşle seyircisiz oynamamız güzel olmuş :D
İlk maçın Yunanistan'da olması ve Cisse'nin olmaması,Bükreş deplasmanının seyircisiz olması lider olma olasılığımı baya bi arttırdı.Panathinaikos'u orda yenersek çok rahat geçer diğer maçlar.
Yoncalar'ı tanıyalım
Yunan futbolunun iki büyük ekibinden biri olarak kabul edilen ve son yıllarda Avrupa arenasında yükseliş trendine giren Panathinaikos, Devler Ligi ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag'ı 1-3 ve 3-0'lık skorlarle eledikten sonra 3. ön eleme turunda İspanya'nın Athletico Madrid takımına 2-3 ve 0-2'lik skorlarla yenilerek elenip doğrudan Avrupa Ligi gruplarına kalma hakkını elde etti.1908 yılında kurulan yeşil beyazlılar, tarihleri boyunca 19 kez Yunanistan Ligi Şampiyonluğu, 16 kez Yunanistan Kupası ve 4 kez Yunanistan Süper Kupası, 1 kez de Segas Şampiyonası'nı kazanma başarısını gösterdi.
Avrupa'da ise özellikle 70'li yıllarda ön plana çıkan ve Şampiyon Kulüpler Kupası ile Kıtalararası Kupa'da final oynayan Yoncalar, bir kez de Balkan Kupası'nı kazandı.
Maçlarını 71 bin kişilik Atina Olimpiyat Stadı'nda oynayan ve çok ateşli bir taraftar topluluğuna sahip olan takımın teknik direktörlüğünü Hollandalı Henk ten Cate yapıyor.
Geçtiğimiz sezon ligde normal sezonu, ezeli rakibi Olympiakos ve PAOK'un altında üçüncü sırada bitiren Panathinaikos, playoff'larda ise AEK, PAOK ve Larissa'nın önünde grubu ilk sırada bitirdi. Yunan devi, henüz ilk haftası oynanan 2009-2010 sezonuna ise 3-0'lık Ergotelis galibiyetiyle başladı.
CISSE'YE DİKKAT
Panathinaikos'un kadrosuna bakıldığında Fransız golcü Djibril Cisse'nin varlığı dikkat çekiyor. Ancak son oynanan A. Madrid maçında kırmızı kart gören yıldız oyuncu, gruplardaki ilk maçta forma giyemeyecek.
Arsenal'da ün yapan Brezilyalı Gilberto Silva, Yunanistan Milli Takımı'nın önemli orta saha oyuncuları Kostas Katsouranis ve Giorgios Karagounis ile Arjantinli Sebastián Eduardo Leto dikkat edilmesi gereken diğer oyuncular..Panathinaikos
2 takımımızda güzel kura çektiler.Öncelikle hayırlı olsun.Zaten Galatasaray ile Fenerbahçe'ye zor bir grup geleceğini beklemiyordum.Bu 2 takımın kura şansı bizdede olsa ne olurdu..:icon_smile:
Dinamo Bükreş'i tanıyalım!
Galatasaray'ın grubundaki bir diğer rakip Dinamo Bükreş, Avrupa kupalarında 160 maç yaparken, 63 galibiyet, 26 beraberlik, 71 yenilgi aldı. Rakip filelere 246 gol atan Rumen takımı, kalesinde 221 gol gördü.
Kendi liginde 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Dinamo Bükreş, topladığı 7 puanla 3. sırada yer alıyor.
UEFA Avrupa Ligi mücadelesine play-off turunda başlayan ve bu turda Çek Cumhuriyeti'nden Slovan Liberec ile eşleşen Dinamo Bükreş, ilk maçı kendi sahasında oynadı. Rakibi karşısında 2-0 geride olduğu sırada çıkan saha olayları nedeniyle karşılaşma tamamlanamazken, Rumen ekibi, maçı 3-0 hükmen yitirdi.
Bu sonuca rağmen mücadelesini bırakmayan Dinamo Bükreş, ikinci karşılaşmayı deplasmanda 3-0 kazanırken, penaltı atışları sonunda rakibine 9-8 üstünlük sağlayarak gruplara kalma başarısı gösterdi.
1948 yılında kurulan ve maçlarını 15 bin kişilik Dinamo Stadı'nda yapan Rumen takımı, kendi liginde 18 kez şampiyonluğa ulaştı.
Teknik direktörlüğünü İtalyan Dario Bonetti'nin yaptığı Dinamo Bükreş'in kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Kaleciler: Emilian Dolha, Florin Matache, George Curca
Savunma: Zie Diabate, Cristian Pulhac, Cosmin Moi, Francisco Molinero, Lucian Goian, Dragoş Grigore, Manuel Scarlatache, Gabriel Tamaş,
Orta Saha: Djakaridja Kone, Lauren?iu Rus, Gabriel Boştina, Adrian Cristea, Ze Kalanga, Ousmane Ndoye
Forvet: Ianis Zicu, Marius Niculae, Ionel Danciulescu, Andrei Cristea, Gabriel Torje, Liviu Ganea, Claudiu Niculescu
BAŞARILARI
Lig Şampiyonlukları (18) 1955, 1961-62, 1962-63, 1963-64, 1964-65, 1970-71, 1972-73, 1974-75, 1976-77, 1981-82, 1982-83, 1983-84, 1989-90, 1991-92, 1999-00, 2001-02, 2003-04, 2006-07
Romanya Kupası: (12) 1958-59, 1963-64, 1967-68, 1981-82, 1983-84, 1985-86, 1989-90, 1999-00, 2000-01, 2002-03, 2003-04, 2004-05
Romanya Süper Kupası: (1) 2004-05
Avrupa Kupası: Yarı Final 1983-84
Kupa Galipleri Kupası: Yarı Final 1989-90
Twente ve Sheriff i bize istiyordum ikiside fenere çıktı :D
Gruplar bana çok sade geldi. Yani bi heyecan yok. Ne zamandır avrupa gruplarında heyecan yok. Hek 2 takım çok güçlü diğerleri zayıf oluyor. Şimdide öyle oldu. Biz ve Pana güçlü diğerleri zayıf. Fenerbahçe ile S.Bükreş güçlü diğerleri zayıf. Keşke Roma Galatasaray HertaBerlin CSKA Çıksaydı bize :)
Twente o kadar da zayıf değil.Geçen yıl Hollanda ligini 2. tamamladılar.
twente de bi siyahi forvet vardı çok iyi ismini unuttum şimdi
Blaise N'Kufo ..
Temsilcilerimiz iyi kura çektiler.Fenerbahçe ve Galatasaray gruplardan 1.ci çıkabilecek güçte.Yalnız futbol olarak çok keyifli olan rakipler değiller.Hamburg yolunda 2 takımımıza da başarılar diliyorum.Yolumuz açık olsun.
Fenerbahce kesinlikle Twente yi kucumsememeli. gecen yil Hollanda liginde ikinci oldular ve guzel futbol oynuyorlar. Ozelikle bu oyunculara dikat etmeli NKufo, Stoch, Ruiz ve Janssen. Ama Fenerbahce kucumsemese rahatlika yener.
Müthiş kuralar çekti iki takımımızda. Gruplardan lider çıkarız. Hele ki biz çok şanslıyız. Belki bizi en zorlayacak 2 deplasmandan birinde forvetleri cezalı olacak, diğeri ise seyircisiz olacak. Büyük şans.
Fener için de grubunu sürklase edecek kapasitede. Tek dikkat etmesi gereken maç Twente deplasmanı olacak. O maçtan puan çıkarırsa Fener de çok çok rahat lider bitirir grubunu :) Gelsin puanlar :D:D
1. Fenerbahçe
2. Twente
3. S.Bükreş
4. Sherif
Bu ne biçim grup ya :D O kadar güçlü takımdan Bükreş geldiyse amma ballıyız demektir. :) Ben lider olarak çıkacağımızı düşünüyorum. Galatasaray'ı Panat. bile zorlayamaz. Panathinaikos sanıyorsam At. Madrid'e elendi. Güçlü bir takım değil bana göre. En azından Gs nin kadro ona katlar deplasmandada galip geliriz. Ben bu kadar kolay kura çekeceğimizi düşünmüyordum. Artık Fb yönetimi ciddiye almalı çünkü bu grupta zorlanmayız ilerki turlarda zorlanırız. O maçlardada gayret etmeliyiz. Bence iki takım hamburg'da maç yapabilir. Bu hayal değil. Kadroları yeterli seviyede. İki takımımıza da sonsuz finale kadar başarılar. Finaldede sadece bize başarılar galatasaray'a çok az başarılar finalde :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Helede Avrupa katsayılarında Hollanda ve Portekiz ile çekiştiğimiz düşünülürse Twenteyi yenip puan alırsak katsayılarda yaklaşırız.
Galatasaray'ın grubunda göze batan tek takım olarak Panathinaikos öne çıksa da Pana'da takım oyununda sıkıntılar var. 1,5 saat önce bir maç kasedini izledim. Takım S.O.S veriyor.
Dinamo Bukres küçümsenecek bir takım değil. Çok diri oynuyorlar. Fizik güçleri iyi denebilecek düzeyde. Ancak kırılgan bir oyun sistemleri var. Gol yediklerinde fark da beraberinde geliyor.
Sturm Graz ise grubun en zayıf halkası. Muhtemeln Avrupa Ligi için şu roman şarkısını söylüyorlardır onlar da:
Neşem yok anne, o düğüne gelmem
Ne gülümü takarım ne de göbek atarım...
Burdaki yorumlara gerçektende çok şaşırdım. Galatasaray'ın rakiplerine değinecek olursak;
Panathinaikos Yunanistan'ın Galatasaray'ı. Zaten ülkeler arası rekabetten dolayı çok çekişmeli geçeceği besbelli. Panathinaikos'un geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde İnterli,Werderli grupta lider olarak çıktığını unutmayalım.
Dinamo Bükreş her ne kadar düşüşte olsada maçların kolay geçeceğini düşünmüyorum. Bize tam zıt olarak fiziki futbola dayalı oynuyorlar.
Vee bana göre herkesin yanıldı Sturm Graz. Sadece 1 cümleyle kapatayım Sturm Graz yorumunu. Uefa elemelerinde Metalist Kharkiv'i elemişlerdi. :)
İlk 2 yi zorlayacağını bende pek düşünmüyorum fakat bana göre hafife alındığı kadar zayıf bir takım değil. Metal Fırtına Kharkiv'i elediklerine göre vardır takımda birşeyler.