Pas dağıtamıyoruz, çok iyi alan daraltıyorlar. Hemen baskı altına girip hata yapıyoruz.
En zayıf noktamız hava topları ile bizi vuruyorlar. Umarım ikinci yarı toparlanırız.
Yoksa,uzun toplar ile çok canımızı yakacaklar.
Printable View
Pas dağıtamıyoruz, çok iyi alan daraltıyorlar. Hemen baskı altına girip hata yapıyoruz.
En zayıf noktamız hava topları ile bizi vuruyorlar. Umarım ikinci yarı toparlanırız.
Yoksa,uzun toplar ile çok canımızı yakacaklar.
Hamit'in yerine girmesi lazım Sercan'ın bana göre.Çok kötü bugün Hamit.Tuncay'ı sağa alıp Semih-Sercan ikilisi oynamamız lazım 2. yarıda..
5. dakikada golü bulmuşuz biraz top çevirsek, biraz oyunu soğutabilsek herşey farklı olabilirdi. Özellikle dakika 10-25 arası Bosna bunalttı desek yalan olmaz. Bosna'nın iyice yüklendiği dakikalarda Hamit, Emre, Arda gibi topla araları iyi olan oyuncularımızın olaya el koyup oyunun temposunu düşürmeleri lazımdı. Zaten Fatih Terim'in oyunun temposunu düşürün şeklindeki hareketleri de ekrana yansıdı. Saçma sapan faul olmayan bir pozisyon maça ancak bu kadar etki edebilirdi. Top ağlarımızda, Terim tribünde, Emre cebinde sarı kartla..
Önder-Servet uyumu fena değil. Önder de çok kritik müdahalelerde bulundu fakat o kaptırdığı top gol olsaydı doğal olarak diğer tüm olumlu hamleleri havaya uçacaktı. Allah'tan Servet müthiş kesti de işler daha fazla karışmadı.
Golü yedikten sonra maç öyle bir havaya büründü ki sanki bize bu maçta ancak 3 gol yetiyormuş gibi. Oyuncularımızın konsantrasyonu kayboldu gibi. Tüm zorluklara rağmen inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah başaracağızı.
Çok egzantirik oynuyoruz, yani allahım allahım başka yorum yapamıyorum. Zaten maç 11 Bosna'lı ve Volkan arasında geçiyor. 2. yarıdan tek isteğim Ersun Yanal'ın maçı yorumlamaması. (Amin)
Kusura bakayın ama uluslararası bir maçta hiçbir hakem kendini özellikle deplasman ekibine ezdirmez. Niye dikleniyoruz ki hakeme. Emre sarı kart gördü ardından hoca tribüne yollandı.
Maça geçecek olursak çok bariz hatalar yapıyoruz. Ceyhun'un kaptırdığı bir top faul ardından gol ile sonuçlandı. Nuri Şahin'i alabilir Ceyhun'un yerine. Defansta ise Önder çok göze batıyor, Servet'e dua etsin o topun gol olmadığına öyle basit bir hata yapılamaz.
Forvette çok zayıf kalıyoruz. Arda büyük futbolcu ise oyuna ağırlığını koymalı. İnşallah daha iyi bir ikinci yarı izleriz. . .
Sercan oyuna girerse çok şey değişir ..
Semih'in Sercan'a indireceği toplar çok işe yarar.Bir uzun birde hızlı forvet misali..
Semih'e atılacak toplarda Sercan sarkarsa pozisyon buLuruz goL de buLuruz..
Salihovic'de nasıl bir sol ayak varsa adamın açtığı orta bile çatala gidiyor.
Sercan giricekmiş spiker diğerine fısıldarken duydum :D
Sercan oyunda. . .
Bu fox ne biçim kanal ya. Kalitesine yakışır bir şekilde yayın yapıyorlar gerçekten. Yayın başlamış adamlar kendi aralarında sohbet ediyor :D
Sercan giriyor.
Ersun Yanal bir susmadı yeter artık ya çar çar çar :S
Hamit -- Sercan
Önder -- İsmail
Hakan Balta stopere geçti.
Hadi bakalım iyi başladık.
Of Arda of.
Bosna Hersek takım oldu da yenemiyoruz ya. Ben kabullenemiyorum bu durumu kimse kusura bakmasın.
Hakem hala sarı kart çıkarmamakta ısrarlı. Helal olsun, sonunda rengini belli etti hakem...
Haaaaayyyyııııırrr :(
Kaçar mı o Sercan :(
Oy oy oy kaçana bak yaa
Az kaldı geliyo gol :)
Ah Sercan nasıl kaçırdın o pozisyonu ya :( Atın artık bir gol de rahatlayalım kanser olduk burda...
Arda hayatından vazgeçmiş gibi :/
yeter stslım artık ya kalbim çıkacak :S
Abartma istersen, Arda ayakta kalmaya çalışan 1-2 oyuncudan 1'i. Üstüste çok maç oynamasına rağmen Arda birşeyler yapmaya çalışıyor...
Böyle mal bi kaleciye gol atamıyoruz, hayretler içerisindeyim.
Volkan DemireL gibi bir kaLecimiz varsa sorun yok ama haydi artk bir goL bir tane !
Hakem cebinde kart olduğunu hatırlamıyor heralde.
Lanet olsun böyle hakeme. Gözünün önünde taban giriyor ve sarı kart çıkarmıyor. Daha ne denilebilir ki.
Bu harekete de kart yok :icon_eek:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu savunmadan kessen bir oturma grubu çıkar, bu savunmaya gol atamıyorsak Dünya Kupası'nda nasıl bir şansımız olabilir ki zaten...
Başlayacağım şu Ceyhun'a yahu .. tamam 1 tane denedi olmadı bırak şu toplarıda başka birisi vursun !
Teknik direktörleri bir zamanlar çok büyük şike skandalının baş kahramanıymış. Öyle birşeyler duymuştum, belli zaten :) Keyif sigarasını da yakmış ...
Bu adamlara Sabri gerek valla. Teknikle olmuyo koştur Sabri'yi sahaya ;)
Volkan Volkan Volkan !
Hakemi ağzım açık izliyorum...
Hiçbir şey oynamıyoruz bu halde gol atmamız çok zor :(
Bu maç da burda biter. Gol falan attırmaz bu hakem...
Ne yaptın Gökhan :(
uff hadi semih 90 da bir gol at be:D