walla tam aradığın özelliklerde lucio, ledley king, perea, ayegbeni ve henry var :D hangi mevki istediğini belirtmemişsin ama sanırım defans istiyorsun iyi defans arıyorsan waldo ponce yi öneririm sana
Printable View
walla tam aradığın özelliklerde lucio, ledley king, perea, ayegbeni ve henry var :D hangi mevki istediğini belirtmemişsin ama sanırım defans istiyorsun iyi defans arıyorsan waldo ponce yi öneririm sana
sağol kardeş ellerine sağlık
buda İspanya Liginde geçen sezon ilk 4 e giren takımların kadrolarındaki genç yıldızlar
http://rapidshare.de/files/27536302/...amini.doc.html
gencler size tatilime cıkmadan önce bi kıyak yapıım dedim
bu oyuncuların tamamı brezilyanın u20 kadrosundan alınmıstır
ve bir kısımının geleceginde abileri gibi olacagı söyleniyor(ronaldo carlos fabio aurelio vb.)
geovanni 16yasında amrc
anderson 16yasında amlc
amaral 17yasında d/wb/mr
marcelo 17yasında d/wbl
ramon 17 yasında am/fc
ze eduardo 17 yasında st (kesinlikle alın)
leumir 17 yasında d/wbr
simoes 17 yasında dc
renan 18 yasında gk
marcelo grohe 18 yasında gk
betinho 18 yasında st
abuda 18 yasında fc
renato 20 yasında mrc
vinicius reche 19 yasında d/wb/ml(iste benim favori adamım)
bi tavsiye daha oyuncu bulmakta zorlandıgınızda hemen brezilya yada arjantinin alt yapısına girip özelliklerine bile bakmadan istediginiz mevkinin oyuncusu alabilirsiniz ben bundan sonra ööle yapcam yani
abi çok teşekkürler
ilk basta benim kesfim olan bu harbiden oyuncu ama hem cok gol atıyor hem teknik hemde en ii kafacı sayılabilir gremio takımın da oynuyor FERNANDO GENRO STRİKER YASI 17 TAVSİYE EDİYORUM TEVEZ CESAR DELGADO EVANDRO GİDİ OYUNCULARDAN KAT KAT İYİDİR BENDE 48 MACTA 42 GOL ATTI EN İİ OYUNCULARIMDAN DIR haaa hemn almanız önerilir sonra hıc alamazsınız ve digeri yine gremio takımından marcelinho buda potansiyeli cok ii bir futbolcu (forvettir) kaleci olarakta fernando henriqe brezilyanın flumen diye bir takımında oynuyor buda kacmaz bide psvnin kalecisi var gomes o budan daha iii defasnta ise felide ve daza var BU OYUNCULARI OYNATTIKTAN SONRA BANA YORUM YAPIN HAAA BU OYUNCULARIN HEPSİ WONDERKİT OLUYOR
Birkaç ss. koy da fikir edinelim...Quote:
Originally Posted by mesut57
Bana Ss Nİn Acilimini Sole Yardimci Olim
Quote:
Hehe .. Ss=Screen Shot. Klavyendeki Print Screen tuşuyla ekranın fotoğrafını çekebilir , destekleyen herhangi bir dosyaya yapıştırarak burada bizimle paylaşabilirsin...
Sİmdİ Lİk O Bİraz Zor Sen Al Oynat Kendİ GÖzlerİnle GÖr Arkadasim Bunda GÜlÜnecek Bİsey Yok Neden GÜldÜn Kİ Ben Daha Yenİ Sayilirim
aslında gülmedi arkadaşım.Biz bu sitede bu tür smleyleri çok kullanırız.Yani darılmayasın ha. Bide eğer siteye resim de koymak istiyorsan,o futbolcunun ekranı açıkken Print Screen tuşuna bas.Paint'i aç ctrl+v yap.Sonra üstte dosyadan farklı kaydeti seçip,jpg olarak kaydet.Gerisi şu link te yazıyor.Hade kolay gelsin...Quote:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9755
jaan chayenne lütfen yeni arkadaşlara biraz daha saygılı davranalım.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.****
Kardeş ss at da bi görelim
büyüksün:):)
byler ben mesut58 e tasındım oraya mesajlarınızı atarsanız sevinirim
ss koy bakalım kardes
kardes saol
paylasım için ama keske ss de koyabilsen
OLSA cok ii oluedu ama yok işte ama özellikle genro yu al dediklerime sende katılacaksın
alcam zaten bkcam akşam
Bahsedilen oyuncu:
http://img481.imageshack.us/img481/3163/genroio1.th.png
Potential Ability : 163
themaster saol kardes en sonuda gorduler nası oynattın mı sen
yok hiç denemedim ben
alın size s.s http://img241.imageshack.us/img241/4806/genroik2.png
ciidiyim bi dene tevez felan hikaye ben aldım hem cok gol atıyr hemde cok dribling yapıor bence hemen al
walla benim hayalimde bu oyuncu war sen bide buna bak..
http://img173.imageshack.us/img173/4094/sobisir9.th.png
gs ye getirecem inş. ama yinede saol
Kardeş bu adam bi harikaQuote:
Originally Posted by themastermind
Kardeş ilk üye olduğumda bana da aynı şeyler olmuştu takma kafanaQuote:
pardon konuyu bölüyorum mastermind hangi skini kullanıyorsun?Quote:
Originally Posted by themastermind
temamın adı turksportal sitede mevcut..Quote:
Originally Posted by VanDerSarper
Benm gibi Altay'ı yöneten birine en çok yarayabilecek liste. Emeğine sağlık
ss koyun nerden görecez adamı
Arkadaşım aynı konuyu niye açtın ki tekrar diğer konudan devam etseydin. Bu konuyu da Genç yetenekler konusuyla birleştiriyorum. Lütfen biraz daha dikkat...
bende söyleyeyim dedim çok mükemmel oyuncular
cafercan aksu, irfan başaran, arthur, weverson kaleci, tardelli, carlos tevez, cavenaghi, nizamettin çaliskan bu kadar ii eğlenceler
çok teşekkür ederim ellerine sagık
abi ben forvete gen özgürcan özcan ve sencan kırıkkaya yı öneririm ben aldım alt yapıda yetiştirdim elemanları biraz tecrübesiz oldular ama yeni sezona girerken hazırlık maçlarına çıkardım bayaa iyi oynuyolar deneyin öneririm
kardeş cok saol
eline ve emeğine sağlık daha da böle genç yetenekli ucuz oyuncular bulursan yazarsan ii olur
özgürcan
arda
volkan babacan
sencan kırıkkaya
olcan
uğur uçar
oğuz sabankay
emre aktaş
hakan aslantaş
ali turan
nuri şHİN
sezer öztürk