Sende ne kadar sıkıcı oyun varsa ona sarmışsın :D
Printable View
Holosko Türk oldu 5 ay sonra :D
Benim bir sorum olacak antrenorler ve antrenman hakkinda; sitede sadece Strength Aeorobic Goalkeeper Aeorobic Physio Scout gibi ozellikler icin coach rehberleri var. Yalniz oyunda antranorler bolumune girdigimizde Taktik Defans gibi diger bolumler var bunlar icin ayriyetten kisi onerebilir misiniz veya nereden bulabilirim?..
Resimlerde gösterdiğim adımları takip edip, aramak istediğiniz özelliklerde filtreleyerek istediğiniz antrenörlere ulaşabilirsiniz.
http://www.yukleresim.com/images/904...1438192380.png
http://www.yukleresim.com/images/739...6376431440.png
http://www.yukleresim.com/images/443...1537504091.png
Cok tesekkurler cok isime yarayacak. Ayrica bir sorum daha var, Ayarlara baktim bulamadim, Windows Mode olarak oynayabilmemiz icin ne yapmamiz lazim? Bir de Set Piece ozelligi tam olarak nedir bunu aciklayabilir misiniz ve takimda uyum sorunlugunu dusunen cok oyuncu var neredeyse hepsi oyle bunun nedeni nbedir ve nasil cozebilirim?
Set Piece duran toplar olması lazım. Uyum sorunu güçlü takımda hedefin gerisindeysen ya da çok yabancı varsa ortaya çıkar. Yeni kontratla düzeltebilirsin.
(Tabi bana güven olmaz sen yine üstadlara sor :zuhaha )
Bir soru soracağım. Transfer sezonunun bitimine az kala Hamit Altıntop'u cüzi bir miktara aldım. Bu transferle beraber Volkan Şen, Emre Çolak, Bernardo ve Oğuz Kaan Önal mutsuz oldu.
-Kulübü bırakmak istiyor.
-Çok fazla turnuvada as takımda oynamak istiyor.
Yazıyor dördünde de. Oynatıyorum maçlarda ara sıra ama henüz düzelmedi. Sözleşme öneriyorum ama 'Şuanda imzalamayı düşünmüyor' yazıyor. Ne zamana düzelir ?
bende birşey soracağım bu Sugar Daddy nedir ya:D
Hani paralı başkan derlerya aynen o işte :) Klübün Balance değeri belirli bir değerin altına düşünce hemen klübe karşılıksız para aktarır.
teşekkür ettim:)
takımdan 1 tane o mevkide oynayan oyuncuyu satman lazım.4 ünden birini sat:)Quote:
Bir soru soracağım. Transfer sezonunun bitimine az kala Hamit Altıntop'u cüzi bir miktara aldım. Bu transferle beraber Volkan Şen, Emre Çolak, Bernardo ve Oğuz Kaan Önal mutsuz oldu.
-Kulübü bırakmak istiyor.
-Çok fazla turnuvada as takımda oynamak istiyor.
Yazıyor dördünde de. Oynatıyorum maçlarda ara sıra ama henüz düzelmedi. Sözleşme öneriyorum ama 'Şuanda imzalamayı düşünmüyor' yazıyor. Ne zamana düzelir ?
bir bölgeye fazla oyuncu almamaya dikkat et.Özellikle oyuncuların hırslıysa bu sorun çıkıyor:)
Kulüp bütçesi 2B £ ( 2 milyar £) 'e ulaştığında yaklaşık 1,1B £ hesaptan kesiliyor. Başta anlamadım fakat çeviri yardımıyla baktım ki kulüp geleceği için yatırım fonu gibi bişeymiş. Ne olduğu belli gibi fakat açıklayabilir misiniz? Tam olarak ne oluyor? Ne işe yarayacak? Bana wonderkid regenler çıkaracak mı :D
Parayı koyacak yer bulamıyorlar o yüzden bankaya yatırıyorlar :D Mesela klüp borçlandığında, para kalmadığında Frozen Money yani senden aldıkları bu parayı klübün kasasına geri koyuyorlar.
O değil de 2 milyar para nedir oh o kadar para yapabildiniz mi nasıl olur 2 milyon değil 2 milyar höh başım döndü
Barcelona yada Real Madrid'i seçmiştir
Fm2011 çıkacak ama ben yeni bir özellik keşfettim.:smismileyiw2:
3 oyuncu değiştirme hakkımız dolduğunda bir oyuncmuz oyuna devam edebilecek şekilde sakatlanınca o oyuncuyu oyundan alabiliyoruz sakatlığı daha ciddileşmesin diye oyuna 10 kişi devam ediyoruz
fm 2006 da da vardı bu.
fm genie scout.
ilk sefer olmazsa 2.yi öneremiyonuz. oyuncuda öyle.
antrenör alma klübün finansına bağlı.
bi önceki sene şamp.ligi için sıraya al.(ingiltere 4 takımla katılıyorsa ilk 4 gibi)
1 onun devamı o değil ondan
2 tuşlar karışabilir ondan
olabilir
Bunu paylaşmak istedim;
Oyunda Brezilya ligini açarsanız, serbest transferlerle bile çok iyi bir kadro kurabiliyorsunuz sambacılarla ayrıca serbest olarak çok kaliteli gençlerde çıkıyor. Tek yapmanız gereken özelliklere göre aramak :h:
haa doğru onu zaten unutmuştunuz:D
window-ayarlardan 2.kısımdan
coach-fm genie scout kullanarak.
teşekkür ederim bende bunu öğrenmek istiyordum artık yaparım.tekrar saol.
Mehmet abi toplu alıntı yapsan keşke. Şu sağ altta 3 kafa var tıklayınca kırmızı oluyor. Alıntı dediğinde geliyor hepsi.
Beni şımartıyorsunuz :p