Aurelio Her Fırsatta Faul Yaptı.Hakem Hep Görmezden Geldi.Ama En Sonunda Hak Ettiği Cezayı Alıp Oyundan Atıldı
Printable View
Aurelio Her Fırsatta Faul Yaptı.Hakem Hep Görmezden Geldi.Ama En Sonunda Hak Ettiği Cezayı Alıp Oyundan Atıldı
öncelikle tüm fenerli arkadaşları yazdıkları mesajlardan dolayı tebrik ederim objektif yazdıkları için
maça gelince beşiktaş daha iyi konsantre oldu ve maçı aldı
Fener berbattı, Anelka inanılmaz isteksiz ve kotu oynadı. Artık suyu iyice ısındı. Tuncay kotuydu ama cıkarılması hataydı bence.
Hakem konusunda hic konusmayı sevmiyorum ama hakem sahanın en kotusuydu.
Sonuc olarak kupa BJK nin elinde ve bize de tebrik etmekten baska birsey dusmez.
BJK %100 e yakın bir sut gol yüzdesi ile yine FB yi yendi. (Hatırlayın 4-3 luk mac)
BJK ye hayırlı olsun. insallah bu rahatlama ile GS macını bırakmazlar :)
ya şimdi bi gerçek varki bjk tüm maç boyunca bizden iyi oyun sergiledi.kimse hakkını yiyemez.ama yani okan adamın üstüne çıkıyo gidipte bize faul çalması çok enterasan bişey.Acaba merak ediorum bu hakem kuralları bizim ülkemizde ayrı mı çıkartılıyo?Fifa bize ayrı bir kitapçıkmı verio?çünkü futbolla alakası yok bu pozisyonun...
bjk yı tebrık ederım..ama gelecek sene ıcın ıddıalı olmak ıstıolarsa kupa fınalıne kanıp gaza gelmesınler bence bjknın cok eksıgı var..mac daha once de kopabılırdı bence burda tıgana nın hatası var..2-0,,2-1 iken bjk ole gerı cekıldı kı o an boboyu cıkarıp sergenı almalıydı..2-1 iken saldıran fb karsısında tumer sergen gokhan uclusu daha etkılı olurdu bence..ayrıca ben fblı olarak okan ı nasıl o kadar oyunda tuttu anlamadım bı olumlu pası yoktu neredeyse..
fenerbahcemın tum oyuncularını ıyı ya da kotu oynadı tebrık edıyorum..hepsı ınsan sonucta 10 gunde 3 derbıyı kolay kolay kaldırmak munkun degıl..hem fızıksel hem kafaca buyuk yorgunluk yasadılar...cok zor bı trabzon macından sonar bu maca hazırlanmak cok kolay degıldı cunku pazar gunu bence kupadan daha onemlı olan bı erciyes macı var..benım gıbı mılyonlarca fenerlının aklı ercıyes macınday ki emınım kı futbolcularında oleydı..tuncay kotu oynadı ok ama ts macını donduren onun attıgı goldu o yuzden ona kızmıorum..ıkıncı yarı ve uzatmalarda gole daha yakın olan bızdık ama tumerın golu kupayı bjk ye goturdu..volkan bence 1-3 gollerde hatalı idi..ıgrenc bı baraj kurdurdu ve tumerın son golu kurtarılmayacak gıbı bı vurus degıldı..neyse gene de canı saolsun..
ben takımımla gurur duyuyorum..3 sene de 2 fınal 1 yarı fınal oynadı kupada kaybettıler ama onemlı degıl..ligde 2 kupa aldılar 3.yu de almak uzereler..hepsıının canı saolsun..
Bobo sahada çok etkiliydi bana göre çıkarılması hata olurdu.. ama başkasının yerine Sergeni sokabilridi...Quote:
Originally Posted by nic-39
Dün akşam acayip üzüldüm..Ama üzüldüğüm nokta yenilmemizden çok, uzatmalarda 10 kişi kalıp yenilmemizdi..maç 2-0 BJK lehine bitseydi bu kdr üzülmezdim :) Bu arada hakemi beğenmedim büyük hataları olduğuna inanıyorum ancak bu bahane değil kupayı istiyosan işini şansa bırakmicaksın...;)
BJK'yi tebrik ediyorum..Umarım seneye şampiyonluk yarışında 3-4 takım olur ve BJK de bunlardan biri olur..Eksikleri de olsa şimdilik BJK hakediyo bu yarışta olmayı..
Fenerbahçemi de tebrik ediyorum iyi savaştı 2. yarıda..ama ilk yarı özellikle tuncay çok kötüydü...Lig Şampiyonluğunu alırz umarım ;;) Ve sokaklara dökülen biz olurz inşalah..İÇimde kaldı yahu sokağa çıkamadm diye:D
üzülmeye hic gerek, bu sene olmadı seneye olur inş. ama neden fenrebahce yenikk duruma gecmeden önce iyi oynuyamıyo anlayamıyorum,gerekli motivasyon yapılmıyoo mu ?
maçın en önemli noktası rüzgardı kim rüzgarı arkasına alıp ii değerlendirdiyse(bu beşiktaş oldu)galip geldi farkındaysanız goller hep rüzgarın etkili olduğu kaleye oldu.bu arada beşiktajı tebrik ederim...fenerin en büyük hatası 10 kişi kaldıktan sonra geriye çekilmesi oldu ne zaman geriye çekildi 2-3dk içinde gol geldi...ayrıca kupada neden böyle şansız bir takımız büyü falan mı yaptırdılar belki lucianonun kafa şutu kale içinden çıkmamış olsa şu an kupa fenerindi...neyse artık bir daha seneye şunu da belirteyim ben doğduğumdan beri kupayı alamıyoruz acaba uğursuzluk bende mi??
merak etme arkadaşım 23-24 yaşında bir sürü fenerli var sen kendini üzme :DQuote:
Originally Posted by ernusal
dün akşam gçnlüm BJK nin kazanmasından yanaydı. 2-0 olduğunda sevindim ama 2. yarı başladığında BJK nin skoru koruyamayacağını hissttim ve nitekimde 2-2 oldu. Bence TÜMER sahanın yıldızıydı. Bobo çok etkili oynadı. BJK savunmasını beğendim bu maçta. FB de ise Tuncay BERBAR bir futbol sergiledi. Hakem BJK nin ilk pozisyonun da hatalı bir karar verdi. birde FB li bir oyuncu topa elle müdahale etti kart göstermedi. Bunların dışında SÜPER bir maç yönetti. çok doğru kararlar verdi. BÜLENT DEMİRLEK i beğendim bu maçta. Trübünlerin dolu olması ve olay çıkmaması çok güzel bişey :) gerçekten sevindim olay olmamasına :) FB li arkdaşlara GEÇMİŞ OLSUN BJK li arkadaşlara da TEBRİKLER dileklerimi iletiyorum...
stadın zemini de pek iyi değildi sanki birde çok şiddetli bir rüzgar vardı özellikle ilk yarıda çok belli oldu
tbr. beşiktaş a zorlu maçtan galipi gelmesini bildi ve turkıye kupasını muzesine goturdu
[quote=ernusal]maçın en önemli noktası rüzgardı kim rüzgarı arkasına alıp ii değerlendirdiyse(bu beşiktaş oldu)galip geldi farkındaysanız goller hep rüzgarın etkili olduğu kaleye oldu.
evet ernusal sana katılıyorum bunu maçta dr.gürkan da dedi ayrıca volkanın bi aut kullanışı vardı topa koşup vurana kadar 5 dk geçtiği yetmedi bide topun yere inmesi için 15dk bekledik ;) şaka bi yana rüzgar faktörü etkili oldu...
dr.gürkan ne kadar çok konuştu o adam öyle bi ara da bi şey söyledi hala çok gülüyorum 50 bin uzun top atılmış 35bini rakibe gitmiş çok merak ettim ya bunu kim saymış :D:D:D
fener kendini hiç gösteremedi , berbat oynadı ve bjk 2-0 öne geçti sonra biraz toparlandı fener ama uzatmalarda herşey değişti bence beşiktaş hakkentmişti beşiktaş da kazandı
:D evet o cümle benimde dikkatimi çekti :DQuote:
Originally Posted by Jesus_FB
bunu bahane olarak görmüyosun heralde dimiii:D:D:DQuote:
Originally Posted by paceywitter
iki takımda aynı sahada oynadığı için bahane olmaması gerekir :D
Öncelikle diğer derbi maçlarına göre forumda pek kışkırtıcılık yok buna dikkat eden bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çünkü son zamanlarda holiganlığı bile geçen davranışlar artık sıkmaya başlamıştı ki bu maçla değiştiğini görüyorum buda mutlu ediyor beni.umarım bundan sonrada böyle devam eder.
Dün akşam izmirliler bize tribün terörünün sadece çıkar gruplarının yarattığını gösterdiler.maçtan önce yanyana farklı formalarla gezenler sporun ne olduğunu umarım istanbul seyircisine göstermişlerdir.
Beşiktaş sahaya ofansif bir kadro ile çıkıp hücum pres ile oyuna başlayarak fenerbahçeyi sahasında zorladı.orada rahatça top çevirmesini engelledi.özellikle bobo ve gökhan ile tümer rakip alanda topa basınca hem orta saha rahatladı ileriye çıktı hemde defans daha önde kuruldu.ilk kırkbeş dakika boyunca bu taktik işe yaradı,pas yapamayan fenerbahçe kalesinde iki golü gördü.ilk yarı boyunca tümer-ibrahim toraman ve koray çok iyi oynadılar.ikinci yarı ise Tigana meslektaşları halilhodziç ve geretsden ders almadan skorun üstüne yatmaya çalıştı ve anlaşılamayan bir şekilde geri çekildi.halbuki yapacağı ilk yarı oynattığı presi devam ettirmek ve 50.dkda ibrahim akın'ı oyuna almaktı.çünkü hem fener strese girip daha çok üstüne gelecekti buda bobo ve ibrahim akın gibi süratli forvete kontra ataklar ile etkili olma fırsatı yaratacaktı.fakat o bunu yapmadı ve fenerin golleri bağıra bağıra geldi.tümerin golüne asist yapan rüzgar aynı kıyağı mehmetede geçti ve fener beraberliği yakaladı.geriden gelmenin moraliyle de iyice yüklendi.artık sonlara doğru beşiktaşlı oyuncular kendilerine geldiler ve maçın başındaki oyuna döndüler.bu da onlara golü ve kupayı getirdi.iki takım da iyi niyetli mücadele etti.ama daha çok ihtiyacı olan takım kupayı kazandı bana göre ve gerçekten haketti.adaşım iyi bir performans gösterdi birde şu topla oynama hastalığı olmasa :) keşke alex hakeme bağırdığı kadar futbol oynasaydı takımına yararlı olup bizlere seyir zevki verseydi dün akşam.tuncayın oynadığını ise hiç anlamadım.okan ise faul pozisyonunda ya ümitin üstünden zıplayabilirim diyerek gaza geldi yada bende inandım diyerek ölümüne atladı acayip ve her yoruma açık bir pozisyondu :) mehmet yozgatlı ve ibrahim akın takımlarında nasıl oynayamıyorlar bunuda anlayamıyorum açıkçası.hakem ise maalesef kötü bir maç yönetti.fifa kokartı seneye takamaz herhalde.
beşiktaş %100'e yakın bir şut gol oranı ile oynasaydı 15-20 gol falan olurdu :D valla bir gazete diyorki 12-5 isabetli şut oranı var beşiktaşın (ilk yarı için sanırım) başka bir gazete toplam 21 şutu var.attığımız gol ise 3 :)Quote:
Originally Posted by e_mali
çok güzel bir noktaya değinmişsin.bu zaten yayıncı kuruluşun sözleşmesinde var ve altında bütün kulüplerin imzası var.maç sonu en az iki futbolcu ile röportaj yapma kuralı var.yalnız sadece bir tek takım buna izin vermiyor,oda fenerbahçe.artık neye dayanarak aziz yıldırım bunu yapıyor anlamıyorum.altına imza attıkları sözleşmeye uymuyorlar,sözlerini tutmuyorlar.olmaması gereken üzücü bir durum.Quote:
Originally Posted by perpetua5099
Bu arada fenerbahçeli futbolcuların kupa törenine çıkmamaları ve beşiktaşlı oyuncuların yaptığı hindi tezahüratı saygısızcaydı.bunları kazanma yada kaybetme psikoljisiyle bağdaştıramayız.
Quote:
Originally Posted by BaTuHN
bunu bahane olarak söylemediğim gayet net ama siz nasıl böyle bir anlam çıkardınız? daha önce attığım mesajlara bir bakarsanız bahane yaratıcak biri olmadığımı anlardınızQuote:
sanalman_34
iki takımda aynı sahada oynadığı için bahane olmaması gerekir :D
zaten bahane diil heralde dedik hemen kızma :DQuote:
Beşiktaş kupayı söke söke aldı.Tebrikler Beşiktaş.
ya kardeşim ne bu şiddet bu celal biz sana bahane buluyorsun demedik ki :DQuote:
dalga geçer gibi bi tavrınız var gibi geldi ama kusura bakmayın yanlış anlamışım :)
Fenerbahçeliler'in kupa törenine katılmaması bence çok saygısızca bir hareket.:mad:
Kupa törenine katılmayan takımı, kupadan 1 sene men etsinler.. nedir bu saygısızlık, 2. olmuşsun madalyanı almıyorsun.. gelecek seneden itibaren böyle bir uygulamaya geçilmeli..
Quote:
Originally Posted by Frank_Castle
biraz abartmışın ama neyse:D:D ama gerçekten büyük saygısızlık 2.olabilrsin napıcan kazanmaktan war kaybetmekte bükemediğin eli öpüceksin:D dimiiii
beşiktaşlılar maçtan sonra bir baba hindiyi söylemişler şimdi böyle yaparak bjk galatsarayın intikamını mı aldı?
abarttığımı düşündüm ama bu kaçıncı 2. li törenini boykot ? madem 2. liğini başarı görmüyorsun bu turnuvanın, katılma arkadaşım .. katılma tutan yok ..
iki takımda hakketti ama besiktasın kaybedecek baska hiçbirseyi olmadıgı için maca daha fazla asıldı mehmet sedefi de ilk defa canlı izledim o varken adem dursun niye alınmıs hayret
Kendi itikamını aldı.;)Quote:
"2002'de onlar da çıkmamıştı, hatırlatırız!"
Kulubümüz Beşiktaş yönetiminden gelen açıklamalara sert bir şekilde yanıt verdi
Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'ın 2002 yılında Bursa'da Kocaelispor ile oynadığı Türkiye Kupası Final maçını kaybetmesinin ardından seremoniye çıkmadığını hatırlattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Siyah-beyazlı takımın 3 Nisan 2002 tarihinde Bursa'daki kupa finalinde Kocaelispor'a yenilmesinin ardından seremoniye çıkmadığı ve bir yetkilinin oyuncuların madalyalarını toplayarak soyunma odasına götürdüğü hatırlatıldı. Açıklamada, "Aradan geçen yıllar sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün oyuncularımızın ve teknik heyetimizin seremoniye çıkmamasını eleştirmesi, kulübümüzü ve buna bağlı olarak spor kamuoyunu şaşırtmıştır. Zira konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir. Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahada hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan teknik heyetimiz ve futbolcularımız, o an içinde bulundukları psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüşlerdir. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen Beşiktaş olmalıdır" denildi.
Kaynak: İHA
O takımın teknik direktörü de Dum'du..
Mesul bulundu; saldırın.!
İyi düşünmüşsün.Demek ki Daum finali kaybedince seremoniye çıkmıyor.:DQuote:
Originally Posted by meddah
Quote:
Feyyaz ın söylediği gibi kendi intikamının aldı çünkü tuncay orda sadece galatasaraya laf atmadı Beşiktaş a da attı
daum kompleksli galiba :D:D seremoniye çıkmamak yanlıştır ne olursa olsun
abi hakettik aldık daha nie uzatıyosunuzki 25 dakka ii oynadılar die bütün maça hükmettik diolar ilk yarıyı bir daha izlemenizi tavsiye ediyorum 11 puan geriden gelip nasıl şampiyon olduğunuzuda hepiniz biliyorsunuz anlatmama gerek yok herhalde
aynen katılıorum ikinci yarının 25 dakkası top oynadılar mça hükmettik diolarQuote:
Originally Posted by nurisahin
Tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bizim de artık bir kupamız oldu hayırlı olsun:D Ayrıca Fenerbahçelileri de tebrik ediyorum.Güzel bir maç oldu.
Yalnız Tiganadan Beşiktaşa bir fayda olmayacağıda bence belli oldu.Belkide çok rahat alacağımız bir maçtı.Çünkü ilk yarıyı 2-0 önde kapattık.Ama ikinci yarıda bir türlü değişiklik yapmamakta ısrar etti.Benim evden maçı izlediğim şekilde o da kenardan izledi.Sergeni İbrahim Akını beklerken Ali Güneşle Ali Tandoğanı görünce çıldırdım.İbrahim Toraman Sakatlanmasa belkide Sergeni almayacaktı oyuna.Zaten 2-2den sonra Sergenin pek etkili olması beklenemezdi.Beşiktaş gibi büyük bir camia radikal bir karar alıp kupayı alan Tiganayı gönderse çok iyi ve hayırlı olurdu gibi geliyor bana.