Hep bedel ödüyoruz, geçen hafta da yedik pozisyonları bir bir, atamadık golleri döndü geldi saçma sapan gol yedik. Bu hafta yine pozisyon bul, atama. Dönsün kalecin saçma sapan hata yapsın. Anlamıyorum ben bu işi, ilk 5'e girsek bari...
Printable View
Hep bedel ödüyoruz, geçen hafta da yedik pozisyonları bir bir, atamadık golleri döndü geldi saçma sapan gol yedik. Bu hafta yine pozisyon bul, atama. Dönsün kalecin saçma sapan hata yapsın. Anlamıyorum ben bu işi, ilk 5'e girsek bari...
Son 8 dakika hadi kanaryam..
Yav istersek 10. olalım şu Fenerbahçe'yi yenelim yeterki ama nerdee..Bu formayı haketmiyor Caner,Leo..
Kardeş mesele adam almak değil takımın ihtiyacı olan kaliteli formda isimleri almak önemli,Öyle bu adamın adı var diye adam almak değil mesele kardeş.:D
Uzatmalarda yersek izle şimdi...
Keita az kalsın atıyordu
Her yerinden öpüyorum Volkan.. Her yerinden ..
oofff ne kaçtı be! Keita çok güzel vurdu, Volkan'da aynı güzellikte çıkardı
Keita güzel bir voleyi kaçırdı.
Arda'nın yararından çok zararı var, helal olsun Rijkaard'a.
Keita ne kaçırdı yav Volkan çok güzel tuttu..
Son dakika hadi bee az kaldı az
Oh sukurler olsun kazandık
İlk 10 dakika hem takım hem taraftar maçı yaşadı, sonrası fos. Her açıdan sınıfta kaldık. Yazıklar olsun...
Maç bitti, tebrikler Fenerbahçe, yazıklar olsun Galatasaray.
Tebrikler diyecek bir şey yok atamayana atarar.. :S 2. Bile olamayız..Göz göre göre liderlik gitti şimdi 4. yüz..10. Olalım istersek bu maçı kazanalım ama.. Nerde o Gerets dönemi..
:S
Tebrikler Fenerbahçeye Hakettiler İstediler Başardılar
hehe Volkan ne yaptı öyle popomla bile durdururum topları der gibi :D:D
http://i674.photobucket.com/albums/v...tum/volakn.jpg
Maç hakkında konuşulacak bi şey de yok. :n: O derece rezil bir maçtı.
Futbolcusu hissetmeden oynar, yöneticisi motive etmez, taraftarı baskı kurması gereken dakikada gerizekalı bir arabesk parçası söylemeye kalkar, teknik direktörü kulübede uyur. Yerinizde olmak için canını verecek milyonlarca insan var. Yapamıyorsanız bırakın yapabilenler gelsin, harcadınız milyonlarca insanı... Sami Yen'de derbide yeniliyorsan şampiyon O-LA-CAK-SIN... Başka çıkar yolunuz kalmadı...
'Şanslı' bir galibiyet tebrik ederiz.
2 penaltı çalmayan Cüneyt Çakır'a tebrikler.Bu maçın hakkı 0-0'dı.Bunu elleriyle rakibe armağan eden Leo Franco'ya da teşekkürler.
Lige bak yaa... 2 hafta önce yarıştan koptu denilen Fenerbahçe ile başından beri yarışta görülmeyen Beşiktaş şuan en büyük adaylar. Ligin kalitesimi yoksa tam tersimi bilemiyorum valla. Bana göre pek zevkli bir maç olmadı. Şans ile birlikte kazanan Fenerbahçe oldu.
Sabri kaptan çıkmış zaten. Öyle bir maçtan hayır beklemezdim. Tebrik ederim Fenerbahçeli arkadaşları. Hakettiler.
Bundan sonraki fikstür o kadar zor değil şansımız var hala 5 puan ne ki gördük FB ile BJK'yi fark nasıl kapandı..BJK hele..
Volkan'ın kontrolüne öldüm yahu :n: :n: :n: Tebrikler çocuklar sonuna kadar hakkettik. Oyunumuzla, mücadelemizle hatta Samiyen'i susturan taraftarımızla sonuna kadar hak ettik. Stad, yaka farketmez Fener yener affetmez agaa her türlü :n: :n:
Şampiyonluk yolunda en büyük adımı attık. Artık sırada Kayseri ve Beşiktaş maçları var evimizde 6 puan arkasından Ankaraspordan gelicek 3 puan ile liderliği alıcağımızı düşünüyorum. Tebrikler çocuklar tebrikler : )
Şampiyonluk için puandan öte , bazı maçlar şampiyonluk arzunu aşılar oyuncuya , yada umudunu bitirir. Bence bu akşamki maç öyle bir maç oldu. Bundan sonraki tüm maçları kazanması gerek Galatasarayın.
Kötü oynamadık. Gio boş kaleye atabilse farklı olurdu.
Caner bu gece Rusya'ya, Leo kulübeye, Aykut kaleye. Galatasaray şampiyon.
Müthiş standartlı hakemimiz Çakır da Dünya Kupası finaline bu arada.
Son derece kalitesiz, zevksiz, sıradan, bütün yanlışların yapıldığı, yapıştırma bir dünya derbisi lafıyla şişirilen bir maçta berbat bir Galatasaray, ondan aşağı kalmayan bir Fenerbahçe... Galatasaray'ın burada eze eze yenmesi lazım gerisi hikaye. Yenemiyorsan bırakacaksın. Şampiyonluk da hayal artık Galatasaray için. Baros hayattaysa onu oynatacaksın. Jo ile ancak en kısa isim liginde şampiyon olursun. Tek kelimeyle berbat her şey.
Konuşulacak birşey yok. Oyuncusu mücadele etmezse teknik direktörü uyursa GALATASARAY ne yapsın...
Umarım gerekli dersleri çıkarmıştır herkes.
LEO-CANER-M.SARP bir an önce gitmeli bir an öncee!!!!
yerlerine futbola aç ve kesinlikle ZEKİ sporcular alınmalı! APTAL futbolcu görmek beni çok sinir ediyor.
Golden sonra neredeyse ağlayacaktı Lig tv spikerleri : ) İptal edicem o olacak.
Sahada mücadeleden vazgeçmeyen Fenerbahçeli futbolculara helal olsun. Süper oynadılar, bizi mahcup etmediler.
Tebrikler, umarım bundan sonraki maçların tamamında aynı istekle sahaya çıkar ve şampiyon oluruz.
Tebrikler Fenerbahçe. Çok iyi defans yaptık.Çok iyi mücadele ettik. Volkan süper bir kurtarış yaptı. Top kontrolü müthişti :D
volkan dünya futboluna göğüs kontrolden sonra en farklı kontrol biçimini hediye etti :n:
F.Bahçe çok iyi konsantre olmuş.Müthiş bir mücadele ve savunma örneği gösterdiler.Hemde bunu Cristian ve Emre olmadan başardılar...
G.Saray ise hem F.Bahçe'nin etkili savunması nedeniyle hemde Arda'nın yokluğu dolayısıyla gerekli hücum varyasyonlarını gösteremedi...
Böyle olunca oyun 0-0'a kilitlendi.Ta ki Selçuk'un ekstra şutu ve Franco'nun uyumasına kadar...
Tebrikler F.Bahçe...
Keşke berabere bitseydi yahu. :) Neyse bu skor da fena değil. Fenerbahçe'ye tebrikler.
Maç öncesinde, Derbiyi kazananın Şampiyon olacağını söylemiştim.. Umarım dediklerim çıkar...
Sağlam defans yaparak, mücadele ederek kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.
Bir insanın doğum gününde böyle bir hediye alması çok güzel bir duygu. :)
Yendiğimiz için mutluyum, bu maçın hakkı bir puandı, Selçuk'un hayatı boyunca unutamıyacağı bir gol attı.
Bu arada Lugano'nun Dos Santos'a yaptığı hareket dünyanın her yerinde penaltıdır. Ali Sami Yen Stadı hariç...
Bir pozisyonda Keita bariz şekilde ofsaytta iki oyuncu da pasif ofsaytta hakemler bunu görmesin ondan sonra da laf söylemeyin desinler. Bu arada pozisyon bizim takımın. :)
Bugün, öğle saatlerinde bu forumdaki arkadaşlardan birisine yazdığım "özel mesaj"dan bir bölüm... Affına sığınarak paylaşıyorum:
"Futbol maçı için sana teminat veriyorum... Benim takımı ne kadar eleştirdiğimi, yerden yere vurduğumu biliyorsun... Her söylediğimin arkasındayım... Bu kadroyu Daum'a değil, kime yönettirirsen yönettir; aynı sıkıntılar yaşanacaktır... Ama bunlar bugünün konusu değil... Bu derbi hiçbir zaman teknik analizlerin içinden çıkabileceği, izaha gelir bir derbi olmadı ki... Kendi kendimizi yenmezsek onlar bizi yenemez... Rahat ol..."