Ronaldo ve Simao bekliyoruz :D.
Printable View
Ronaldo ve Simao bekliyoruz :D.
ABD de bitti sırada Kamerun var :)
C.Ronaldoyu buldum Simao bekliyorum :D.
Bu olayı bir ben çözemedim. Kayıtta yaptım galiba ama. Rehber felan yok mu?
Elimde buluan fazla stickerlar;
parker afrika
marquez, vela meksika
lugano uruguay
diarra henry fransa
veron arjantin
chung yong g.kore
patsatzoplou, papadapoulos, karagounis yunanistan
terry, cole, walcott, lampard, gerrard ingiltere
howard, clark, donovan abd
yebda cezayir
sisic, pecnik,slovenya
podolski almanya
bresciano avustralya
milijas, zigic sırbistan
stekelenburg, robben hollanda
rommedahl, gronkjaer danimarka
nakazawa japonya
webo kamerun
gattuso italya
villarparaguay
vicelich y.zellanda
yaya toure fildişi
tiago portekiz
senna ispanya
guevara, pavon honduras
Kamerun da bitecek Atouba kaldı bir tek :) Sonra Uruguay veya Nijerya'ya geçiş :)
Slovenyaları atsana Musti..Ha birde Veron :D
grubunda boşluk olan var mı yav :D
Amblemler takımı tamamladığınızda otomatik olarak geliyor.
%61 olduk
Portekizi tamamladık. Ancak fazla oyuncum kalmadı.. Ne yapcaz bilmiyorum. Slovakya biriktiriyorum şu an.
K.Kore,ABD,Kamerun,Uruguay bitti :) Nijerya'dan 1,Avustralya'dan 2 oyuncum eksik.Onları da gece tamamlarız artık.
Takaslar bir türlü gerçekleşmiyor.
Gerçekleşiyo abi.Dün gece koydum takasa 5 oyuncum da takas oldu.Bazen 5 dakikada olabiliyor bazen 5 saatte.Biraz sabır (:
Arkadaşlar grup ismi verin geleyim.. :D
30 saat etti. Daha sabredecekmiyim. :icon_biggrin:
sonunda Barry takasını gerçekleştirdim ve Fildişi bitti :D benle aynı grupta olanlara fazladan geldi kart :D:D:D
Turkey Coll
Şifre: Turkey
Portekiz ve Slovakya bitti Japonyayı bitirmeye uğraşıyorum . Aygün haklı bu arada takas geçte olsa gerçekleşiyor :D.
Hiçbir gruba giremeden Avustralya'yı bitiriyorum. Sadece McDonald eksik. Onun için de takas yapacak fazlalığım yok.
şu anda elimde fazladan Lugano(Uruguay), Milijas(Sırbistan), Rommedahl(Danimarka), Gattuso(İtalya), Carvalho(Portekiz)var...
Bir grup buldum, katıldım. Katılınca da yeni paket geldi. Onun sayesinde takaslarla falan hem Avustralya hem de Japonya'yı tamamladım.
Nakamura arıyorum :D.
%70'leri geçtik,
Uruguay, Fransa, Arjantin, Nijerya, Slovenya, Almanya, Avustralya, Sırbistan, Japonya, Kamerun, İtalya, Slovakya, Fildişi Sahilleri, İspanya
Bitmiş durumda,
Arjantin, İngiltere, Almanya, Honduras, Sırbistan ve Güney Afrika'yı bitirdim bende. Swap'te gerekli bir oyuncu için 5 oyuncu öneriyorum en geç 1 saat içerisinde kesin bi eşleşme oluyor. Bu şekilde bugün 2 takım bitirdim (= %50'yim bende.
Japonya , Portekiz ve Slovenya bitti %46dayım .İspanya veya Almanya'dan fazla çıkartması olan var mı :D.
Elimde kıyamet gibi resim var ama takas olmuyor. Günler geçti. :n:
Uruguay, Japonya, Avustralya bitti. İngiltere ve ABD'de 5'er eksik var. Slovakya'dan Petras fazlalık sadece.
Elimdeki kartlar...
http://i48.tinypic.com/hw0c9l.png
%46 tamamlayabildim bende Fransa,Japonya ve Sırbistan'ı tamamladım..Arjantin ve Yunanistan içinde son 3 adam kaldı..Arjantin'den Demichelis,Higuain ve Romero aranıyor..Yunanistan'da ise Samaras,Tzorvas,Krygiakos aranıyor..
%48 oldu 8 tane adam da duruyor takas için :)
Aygün burdaysan siteye girde takas yapalım :D
Burdayım abi giriyorum :)
Tamam Aygün hadi
Swap Stack'e koyduktan swap area'dan istediğiniz oyunculara karşılık 1e1 teklif yaptınız mı?
Eğer sadece stack'te kalırsa uzun sürer takas işlemi.
Mustafa(Beeetle) ile bütün kartlarımı takas ettim sağolsun %50 olabildim :D Mustafa şu deposununda takımlarını tamamlayabilse 1 paket daha gelcek :D