Bu havada uzatma :S
Printable View
Bu havada uzatma :S
maç bitti.uzatma
Selçuk-cristian yan yana oynatacaksan önlerinde Alex oynayamaz tek yönlü 3 oyuncu olur yoksa mehmet özer gibi bi oyuncu orta sahaya geçmeli toparlayıcı olarak.
Santos yorulmuş zaten göbekli falan dönmüştü uzatmalarıda kaldıramayacaktır.kesinlikle değiştirilmeli.
Allah korudu o kadar dakika kalemizi yani rahat gol yiyebilirdik buna ragmen hiç bişey yapmaması Aykut Hocanın düşündürücü.
Uzatmalarda gol yersek yine 2 tane atmamız gerekiyo son bi kaç senedir kurallar değişti o yüzden sakin olmalıyız ve dediğim gibi orta sahaya cift yönlü bir oyuncu koymalıyız son olarak turu geçeceğimizi düşünüyorum
Gs de elendi bi bjk çıktı bi elimizde fb kaldı haydi bakalım.
cristian hala sahada aykut kocaman nası görmüyo bu adamı bide yanına selcuk'u koydu
Özer girdi Topuz çıktı
özer yada topuz iyi kötu orta sahaya canlılık getirir ama kanatta oynatıyo ısrarla Aykut Hoca ya Caner bile daha iyi oynar cristian selcuk ikilisinden
Bu Kresic neymiş ya:n:
Bari siz çıkın hadi hadii
Hadi Fenerbahçe bari siz çıkında iki takımımız olsun Avrupa Liginde.
ikinci şok fenerden gelirse şaşırmam. :)
play off'da bile bu kadar sıkıntı çekiliyorsa gruplarda vay halimize bizim.. :)
nasıl kaçtı o be ya of be
Her an gol atabiliriz..
Alex tek başına Paok kadar kaçırdı yani
geçmiş olsun fener de gtti yazık ..
Fener'de elendi geçmiş olsun.
yok artık ya
PAOK attı golü işi çok zor Fenerin.Türk futbolu bu gece çöktü diyebiliriz.
Gol yedik ya işe bak.
Heh oyna oyna atama sonra golü ye pff
Şaka gibi bir gece ya
gol muslimoviç bu iş bitti lanet olsun 4 te 1 olacak gibi
Yazıklar olsun be !!!
yazıklar olsun.Bravo kaptan en kritik maçlarda gol kaçırma rekoru kırıyosun geçen seneden beri.herkese iyi geceler
Ulan elin oglu geliyo 1 tane atip turu atliyo bizim takimlar ugrasiyor didiniyor atamiyoruz.Her sey bitmedi ama yazik olyuo
Lugano çekip indirmeliydi.
alex i görmek istemiyorum artık bu takımda ben turu götürdü kendi başına resmen
Şu adamlar seviniyo ya ne diyim ya
Trabzon dışında
Fener ve GS ye ne diyim bilmemki
Bursa ve Bize başarılar Avrupada
saracoglunda yunan tezahüratlarını dinlemekte varmış
bu tribünleri bu hale sokan aziz yıldırım da utansın
15 dk var daha 2 gol olabilir
Yunan takımı TÜRK takımımıza gol atar seviniriz, Ukrayna takımı TÜRK takımımızı eler seviniriz.
böyle insanlar olduktan sonra biz bunları hakediyoruz, helal olsun adamlara evire çevire elediler bizi böyle devam TÜRK insanı.
Yazabileceğim tek şey -sakatlık olup olmadığını bilmiyorum ama- Emre'nin oyundan alınmaması lazımdı.
İYi oldu elenelimde belki akılları başlarına gelir takımların elendiğimiz adamlara bak böyle şey olmaz olsun
Merak etmeyin Aziz yıldırım yarın 1-2 transfer açıklar herşey eskiye döner 1 ay sonra taraftar unutur bunlar aynı gs gibi ama gs nin transfer yapacak ortamıda yok iyice vahim..
GS Şokundan sonra buda kötü oldu. Lanet olsun. Liverpool karpaty paok bu takımlar hiç bir takımımızdan çok üstün deil.
Baktım şimdi maç 100'lü dakikalarda Paok uzatmalarda atmış demekki yazık olmuş Trabzondan sonra Fener'in de son dakika da hayal kırıklığına uğraması.