Milan'a bir daha oynarsam iki olsun. :)
Printable View
Milan'a bir daha oynarsam iki olsun. :)
Alanya - Mardinspor - 1 - 1.60
Alanya evinde maç başına 2 gol atıp 1 gol yemiş. Mardinspor ise deplasman maçlarında beraberliği hatta golü yok. Alanyaspor açık favori gözüküyor.
Roda - Willem - 1 - 1.15
Kupon tamamlamak için yazdığım bir maç oranı düşük. Ancak açık favori Roda.
Kongsvinger - Rosenborg - 2 - 1.35
Son 5 maçında 4 gol atıp 10 gol yiyen ev sahibi. Rosenborg bu maç'da yenerse eğer Şampiyonluğunu ilan edecek. Son 5 maç'da 11 gol atıp 3 gol yemiş Rosenborg favori.
Risk almak istiyorsanız H2 oynayabilirsiniz. 2.10 oranı var.
Adana - Denizlispor - 2 - 1.90
Kupondaki en riskli maç diyebilirim. Denizlispor deplasmanlarda evindeki maçlardan daha iyi oynuyor.
Aston Villa - Birmingham - 1 - 1.65
Biraz Risk olsa da aralarındaki son maçları evinde yahut deplasmanda sürekli A.Villa yenmiş. Bu maçta da güveniyorum.
------------------
Alternatif Maçlar
Deportivo - Espanyol - Alt - 1
Gençlebirliği - Manisa - 2
Betis - Vallecano - 1
---------------------------------------
İlk maçların oranları düşük. Kupon getirisi az olursa risk alarak ikinci maçlardan ekleyebilirsiniz.. Alanya yenerse kupon gelir düşüncesindeyim. :) Bol şans.
Değerlendirelim arkadaşlar. Ben de daha oynamadım. Düşünceler önemli :D :D :D
valla maçlar güzele benziyor abi ben oynayacağım şahsen. Alanya kesin yener mardin i ben biraz adana denizli maçından şüpheliyim.
Sporting de Gijón - Villarreal 2 2,15
Uniao Leiria - Sporting Lissabon 2 1,95
Panionios - AEK Athene 2 1,92
Bochum II - Borussia Dortmund II 2 2,10
ADO Den Haag - FC Utrecht X2 1,40
Saturn Moscow Oblast - CSKA Moskou 2 1,55
Anzhi Makhachkala - Lokomotiv Moscow 2 2,3
4 euro = 345
328 - Üst
325 - 1
355 - 1
356 - 2
371 - 1
12.37 Oran :D.
@Mirza
Alanya maçından az da olsa şüphem var, yurt dışında da oran aynı çünkü yanılmıyorsam cuma günü 1.80 civarıydı. Çok yüklenme olan maçlar patlayabiliyor bazen.
Roda banko gibi ama o orandan riske girmeye değmez gibi, sonuçta futbol bu.
Rosenborg amacı olan bir takım, günün en mantıklı tercihi.
Adana - Denizli sistem kuponlarında 0 verilecek bir maç bence.
A. Villa 6 yıldır evinde rakibine puan vermemiş, gelenek devam eder gibi.
Alternatif maçlar için, futbol maçlarına alt oynamayı bıraktım artık gol olmasın diye beklemek mantıksız gelmeye başladı bana. G. birliği yenilmez diye düşünüyorum, Betis maçı için fikrim yok.
Sadece Denizlsipor maçı için yorum yapayım , Adanaspor pek formda değil ve finansal sorunları vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bu maçtaki tek şüphe Hamza Hamzaoğlu'nun yine 4-2-2-2 oynatırsa bu maç üste taşınır ancak biz kazanır mıyız bilemem .Ancak Douglas Braga oynarsa kazanırız
Bu günlerde gerileme dönemine girdim, oynuyorum; ama inanarak değil. Bu gün Kayserispor maçına alt oynamanızı öneririm. Süpriz bir maç çünkü. Beşiktaş maçı içinde alt denenebilinir.
Abiler bana 3 yada 4 adet banko maç verirmisiniz. 5 liram varda 5 misli oynamak istiyorum ama banko maç seçemedim :). Eğer güvendiğiniz 3 yada 4 maç varsa yazarsanız sevinirim.
Alanyaspor
Samsunspor
Aston Villa
Bandırmaspor
Bunlara verdim ama sağolsun Alanyaspor maçı sattı sanırım, deplasmanda gol bile atamayan takıma yeniliyorlar.
Aynen abi ya , daha deplasmanda gol bile atamamış, kayyum ekibi tarafından yönetilen Mardinspor'u evinde yenemiyorsan ben bişeyler ararım altında. Neyse Aston Villa'danda yattık gerçi ama genede bu maç olmadı yani.
Rodada büyük süpriz yaptı bugün
Geriye 3 maçım kaldı, bu 3 maçtan en az 2sinin tutması lazım. CSKA, Saturn deplasmanında dk. 70' 1-1 ben CSKA'ya verdim. Hoffenheim, evinde Hannoverle oynuyor dk 25' Hannover'de Manuel Schmiedebach kırmızı kart gördü ben Hoffenheim'e verdim. Ve son olarak Beşiktaş-Sivasspor 1.
Benim son 2 maç tutarsa ne alıcam çok merak ediyorum. Hoffenheim'e ve Beşiktaş'a verdim. Saturn - CSKA 1-1 berabere bitti, 40 dk 10 kişi oynayan Saturn'e CSKA 1 gol atamadı. Artık kalan iki maçında tutması lazım. Şimdilik iyi gidiyorlar. BJK 2-0 Hoffenheim-Hannover maçında Hoffenheim 1-0 yeniyo ve Hannover 10 kişi.
Kardaşım senin kupon tutmuş daha ne bekliyon :D Bjk atar daha maçı izliyorum şimdi. Hoffenheim'de atar daha..
Atsında diğer 2 maç yattığı için çok bi para alamıycam sanırım.
Arkadaş, 10 maçtan 8'ini biliyoruz aldığımız para 39 lira para yahu keşke sistem 7 oynasaydım, biraz daha yatırırdım ama çok daha fazla alırıdm :D
Liverpool,Aalesund,Young Boys maçlarını aldık ama Genk maçından yattık.
Yarın ki maçlara 2 tane kupon yaptım, geceden. Kuponlara güvenmediğim için çok da para basmadım. Yine de deneyeyim dedim, aklıma yatan sonuçları.
Blackpool - West Bromwich - Üst
Konyaspor - Trabzonspor - 2
Helmond - Volendam - Üst
----------------------------------------
F. Düsseldorf - Duisburg - 2
FC Nordsjælland - Odense BK - Üst
Brommapojkarna IF - Malmö FF - H2
Örebro SK - IFK Göteborg - 1
----------------------------------------------