Yok artık daha neler. :D Isaac ve Eneramo 2lisi öyle mi ? Her maça giderim valla. :D
Printable View
Sanmam antalyaya gidicegini sivas daha iyi bir takim antalyadan ha para icin gidicekse bilemem eneramo avrupanin her takiminda rahatlikla oynar. ( buyuk takimlar hariç.)
Böyle oyuncular Antalya'yı kıytırık bir defans takımı yapmaktan çıkarır artık.Kanatlarada alsalar 1-2 zenci güzel olur. :D
Mentalitenin değişmesi lazım, oynamak isteyen takım oynuyor, Yılmaz Vural'ın Kasımpaşa'sını, Bu sezonun başında Manisaspor'u hatırla.
Öyle tabi Mehmet Özdilek defans yapmayı seviyor ama böyle oyuncular aldıgımız sürece o istesede takım kapanamaz hücum özellikli oyuncular çünkü.Mesela bu seneki kadroya baksak neredeyse forvet dısında geriye kalan herkes defans özellikli oyunculardı.
@firatgunayer Son dakika !! İBB ile Arif Erdem arasındaki sözleşme karşılıklı olarak fesh edildi..
Arif Hoca gitmeseydi iyiydi be.
Carvalhal gelcek diyorlar ibb"nin basina.
@firatgunayer
Carvalhal-İbb haberini öğle saatlerinde paylaşmıştık..Carvalhal'de Portekiz basınına 'Türkiye'ye dönüyorum' demiş..İş bitti herhalde..
Carvalhal çok iyi olur
Sportoto kupasını Antep kazanmış Ordu'yu 3-1 yenerek.Ben Hikmet hoca boşta sanıyordum.Sürekli geziyor çünkü.Meğer Antep'i çalıştırıyorumuş.Hatta o geldikten sonra Antep'in büyük çıkış yaptığını anımsadım sonradan.
Adam dünyayı geze geze takım çalıştırdı ve gidip kupa kazandırdı takımına. İnanılır gibi değil. :D
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/ankarag...51841/1/GundemQuote:
Ankaragücü'nün acı kaybı
Ankaragücü'nün altyapı takımında forma giyen Muammer İnanç'ın (16) vefatı, büyük üzüntü yarattı.
Ankaragücü'nün altyapı takımında forma giyen Muammer İnanç'ın vefatı, camiada şok etkisi yarattı.
Dün akşam geç saatlerde, arkadaşlarıyla evinin önünde otururken duvardan düşen ve hayatını kaybeden 16 yaşındaki genç futbolcunun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.
Ankaragücü Kulübü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu, haberi aldıkları anda büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, 'Kardeşimizin ölüm nedeninin kalp krizi olabileceği belirtiliyor. Muammer İnanç'ın cenazesi şu anda adli tıp kurumunda, kesin ölüm nedeni belirlenmeye çalışılıyor. Muammer kardeşimizin çok genç yaşta hayata veda etmesi, üzüntümüzü daha da artırıyor. Ailesiyle görüştük ve ne gerekiyorsa yapılacağını kendilerine ilettik. Hepimiz çok üzgünüz, camiamızın başı sağ olsun' diye konuştu.
1996 Konya Akşehir doğumlu Muammer İnanç'ın cenazesi, ailesinin isteği üzerine memleketinde toprağa verilecek.
Geçtiğimiz sezon oynanması gerekirken şike davası nedeniyle ertelenen Fb-Bjk Süper Kupa maçının oynanmamasına karar verildi
Oynanmayıp bir de üstüne tamamen kaldırmışlar sanırım. Bu nasıl bir saçmalıktır böyle, anlamak mümkün değil. Eski adı Cumhurbaşkanlığı, yeni adı Süper Kupa olan bu organizasyon yıllardır var ve keyfe keder kaldırılıyor. Enteresan bir olay.
Neden canım Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray 3'lü bir Süper Kupa yapalım Digiturk' de satın alsın :)
@enginalbayrak
UEFA'nın vereceği kararı tüm kulüpler bekliyor. Büyük bir kesim Türk takımlarının Avrupa'dan men edilmesi gündemde. Bekleyip göreceğiz!
Sanmam ceza vermezler fenerbahce cas davasini cektiya ceza gelmez.:)
Kolpa haberler bunlar.Playoff öncesi çok radikal kararlar alınacagına da kesin gözüyle bakılıyordu.
Bu NEFER Eskişehirspor'un taraftar grubu mu gerçekten? Bide adı NEFER değil NEFEneR olmasın?
NEFER taraftar grubu adına tribün Lideri Murat Diri tarafından yapılan açıklama şöyle:
http://www.dha.com.tr/eskisehirsporu...ki_321501.html
Bu da Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün'ün mahkemedeki ifadesinden bir alıntı:
Bunları okuduktan sonra geçen sezonki Eskişehir-Fenerbahçe ve Eskişehir-Trabzon maçlarının şike davasında yer almasına şaşırmamak gerek.Quote:
Genelde Eskişehir’de Trabzon’a bir tepki vardır çünkü Eskişehirspor, Trabzon yenilgisi nedeniyle daha önce bir alt lige düşmüştür
Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonu 18 Ağustos'ta başlayacak.
AMK adında spor gazetesi çıkacakmış, şimdi reklamlarda gördüm. Nereye yazacağımı bilemedim, buraya yazdım :D AMK (Acımasız-Mert-Korkusuz)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108376
Senide içeri alalım :)
2013-2014 sezonundan itibaren en fazla 10 yabancı ile sözleşme imzalanabilecek ve bunların sadece 6'sı maç listesinde yer alabilecek.
2014-2015 sezonundan itibaren ise en fazla 8 yabancı ile sözleşme imzalanıp, bunlardan sadece 5'i maç listesinde bulunabilecek.
Millet arttırıyor bunlar azaltıyor.Yabancı sınırıyla Türk futbolundan bir halt olmaz.
inşallah resmi değildir umarım bu tüpçü ya kongrede zorla yada kendi rızasıyla bırakır bu işi herşeyin içine ediyo
Söylenecek çok şey varda forumda söylersem,banlanırım.
yani 8 yabancidan 6 ya düsürdüler peki kalan 4 yabanciyi niye tribünde otursun ne anladim ben bu isten? yabanci oyuncu dedigin tribünde oturmaya gelmemeli..
O kulüplerin sorunu. 10 tane yabancı oyuncu almayacak o zaman, 6 tane alacak. Zaten önümüzdeki sezon başlamıyor, 2013/14'ten itibaren kademeli düşürüyorlar. Mevcut sistem yani 6+2+sonsuz bu sezonda geçerli.
Yabancı sınırı kaldırılmalı ama alt yapıdan en az 1 oyuncu oynatma zorunluluğu getirilmeli. Yabancı oyuncuların uyum sağladığı bir kulüpte futbol kalitesi artar. Bu hem as takımda ki hem de alt yapıyada ki gençlere de yansır. Hedefleri olan kulüpler de alt yapıdan çıkarıp oynatmak zorunda oldukları kontenjan için alt yapılarına gerekli önemi verirler.
Hurşut Meriç: "Quaresma'nın zengin takımlarda öğrendiği hareketleri ben sokaklarda öğrendim"
https://twitter.com/Genclerbirligi/s...30796678791168
Eneramo'nun menajeri Ertan Göksu: "Şu an Türkiye'de ciddi hiç bir gelişme yok.Görüşme halinde bulunduğumuz tek kulüp Lazio."
Hursut Quaresma'yi zengin cocugu felan saniyor galiba adam Portekiz'in ufak bir köyünde dogup büyümüs oda anasinin karninda ögrenmedi tabi o hareketleri ama Hursut nere Quaresma nere :)
İbrahim Akın'a ret
Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle 2 yıl hak mahrumiyeti cezası alan futbolcu İbrahim Akın'ın yaptığı itirazı reddetti.
Tahkim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantıda aldığı kararlar şöyle:
1. E.2011/243, K.2011/266
İbrahim Öztürk vekilinin, Kurulumuzun 04.08.2011 tarihli, E.2011/243, K.2011/266 sayılı kararına karşı yargılamanın iadesi talebini içeren dilekçesi okundu. Yapılan müzakere neticesinde Futbol Disiplin Talimatının 58.maddesinde 30 Nisan 2012 tarihinde yapılan değişikliğin İbrahim Öztürk'ün sabit olan eylemine göre lehe olmadığı anlaşıldığından yargılamanın iadesi talebinin oybirliğiyle reddine (2011/266 EK K.)
2. E.2012/132, K.2012/156 K.
İbrahim Akın vekilinin Kurulumuzun 04.06.2012 tarihli, E.2012/132, K.2012/156 K. sayılı kararına karşı verdiği dilekçe okundu. Yapılan inceleme neticesinde, Kurulumuzun İbrahim Akın ile ilgili anılan kararında maddi hatanın bulunmadığı anlaşıldığından talebin oybirliğiyle reddine (2012/156 EK K.)
3. E.2009/232, K.2009/291
Zafer Biryol vekilinin Kurulumuzun 14.05.2009 tarihli, E.2009/232, K.2009/291 K. sayılı kararına karşı verdiği dilekçe okundu. Yapılan inceleme neticesinde, Kurulumuzun Zafer Biryol ile ilgili anılan kararının vekalet ücreti yönünden düzeltilmesi talebinin oybirliğiyle kabulüne (2009/291 K.Düzeltme)
4. E.2009/303, K.2009/346
İlker Yağcıoğlu vekilinin Kurulumuzun 03.06.2009 tarihli, E.2009/303, K.2009/346 K. sayılı kararına karşı verdiği dilekçe okundu. Yapılan inceleme neticesinde, Kurulumuzun İlker Yağcıoğlu ile ilgili anılan kararının alacağa işletilecek faiz yönünden düzeltilmesi talebinin oybirliğiyle kabulüne (2009/346 K.Düzeltme) karar verildi.
İSTANBUL, (DHA)
Madem Şike yok bu adamın suçu ne TFF ?
SON DAKİKA: Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ve 16 tutuklu sanık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Süper Kupa Finali |
GALATASARAY-Fenerbahçe | 11 Agustos'ta Erzurum'da Oynanacak.