2-4 Alex de Souza
Printable View
2-4 Alex de Souza
Alex 4. golü atti adam müthis :D
Alex büyük adamsın.4-2.
Alex ben efsaneyim arkadaş diyo adeta.
Gene Yeter Yıldırım Demirören Yeter başladı.
İzlemediğime pişman oldum.Ne maç oluyor arkadaş.
Hani bu spor yasasında bi madde vardı küfürlü tezahürata hapis cezası gibi maddeler vardı.Bu duyduğum tezahürattan sonra bütün tribüne hapis cezası verilir herhalde.
Beşiktaş 2-1'den nasıl verdi o maçı hayret :D Alex efsane olduğunu bir daha gösterdi.
Kral çeteyi dağıttı resmen tabi ferrari'de sağolsun
Ferrari'nin sözleşmesi bu maçtan sonra hemen bu gece feshedilmeli.Resmen sabote etti maçı.
ALmeida çıktı Nobre girdi.
Neyse iyi oldu FB'nin yenmesi Tahmin yarışmasında 6 Doğru 2 Yanlış gidiyorum :D TS'de yendimi iyi olacak.
Gökhan gönüle kart gelmedi.Hakem es geçti sonrada oyundan çıktı gökhan..Sarısı vardı.
Allah belani versin Ferrari bu takimi bu sekile sen getirdin. Bu gece sozlesmesini feshedin.
Tebrikler Fb gercekten güzel mac oldu. Schuster cikip yine böyle demese bari Fb 1960larin futbolunu oynadi :D En iyi Türk hakemi de bugün rezaletti iki takim icin de hatalari oldu.
Şampiyonluk yolunda DEV bir adım attık. Şu an çok mutluyum daha sonra uzun uzun yazıcam :)
Şu maçı böyle kazanacağımızı hiç tahmin etmezdim. Fark attık, çok mutluyum çok. Ama şuna açıklık getirmeliyiz, bu maçı Fenerbahçe kazanmadı, Beşiktaş kaybetti.
Nedeni;
Hugo Almedia'nın karşı karşıya kaçırdığı o gol ve kırmızı kart.
Ferrarinin bu hareketinin sebebi ne peki?Takımda disiplin yok.Huzur yok.Takım bilinci yok.Arkadaşlık yok.En önemlisi takımda Beşiktaşlı yok.
Sözlerimi sonlardırırken en önemli adama değinmek istiyorum.Yolunda ölürüm Hugo Almeida.İdülümsün baba.Senden özel ders almak istiyorum.
İbrahim Üzülmez'in şözleşmesini fesh edenler Ferrari'yi de es geçmesin. Bir maç nasıl verilir 10 dakika içinde canlı canlı gördük. Alex'te 65-75. dakikalar arası 3 gol attı. En çabuk hat-trick olabilir bu.
Ferrari 1960 model olunca Beşiktaş maçı kaybetti:D.Trabzon yarın bir hata yaparsa Fenerbahçe şampiyon olur.
17'de 17'yi Fener yapacak bu gidişle
Türkiye kupasındaki maçlarda çok ilginç olacak..Ferrari ve Schuster büyük tepkiler olacaktır..
Ekrem Dağ gol olmadan önce oyundan atılmalıydı, olmadı, gitti gol attı. Ferrari adamın boynuna sarıldı güreş yaptı. Penaltı verilmedi.
Fener her türlü haketti bu maçı.
Umarım arena'da bizi dağıtır bir takım Fenerbahçe ile yapmadan önce. Çünkü bu fenerin rahat bir 3 tane golü var bizim maçta. Bari Fener'e vermeyelim.
Cüneyt Çakırda geçen hafta Buca,Konya maçında paso kart çıkarıyordu,Bu maçtata bence çok geçiştirdi..
burdayım noldu :icon_cool:
malesef beklediğim skorla bitti maç keşke berabere bitseydi :D
aynen katılıyorum bunada almeida dan bi cacık olmaz bobo olsaydı atardı onu rahat bu yüzden bobo olmayınca kesin kaybetti beşiktaş dedim tabi ferrarinin de katkısı büyüktü
Kayseriyi unuttum doğru :D O zaman Fenerbahçe'nin kaldı 2 maçı zor olarak...
Lugano-Ferrari müsabakasını Lugano kazandı.
Alex'in kafayla attığı 2. golde Aurelio rövaşata ile topu uzaklaştırmayı denedi, ıskalayınca gol geldi :)
Hugo Almeida performansıyla Guiza'ya kafa tuttu bu karşılaşmada :)
Ayrıca Alex nerde bu maçta derken 10 dakikada bana sağlam bir cevap verdi, teşekkür ediyorum kendisine :D
Yahu bir ligte herkes mi bir takım için çalışır. Fenerbahçe istemese de bu sezon şampiyon olacak gibi. Trabzonspor, Bursaspor, Beşiktaş, yarıştan çoktan kopmuş olsa da Galatasaray... Futbol şansı ciddi anlamda sarı lacivertlilerden yana. Ve bunu çok iyi değerlendiriyorlar şu an için.
Dramatik bir derbi oldu.
Fenerbahçe direksiyona geçti derken Beşiktaş işi toparladı. İbre Beşiktaş derken oyuncu hatası nedeniyle maç tekrar Fenerbahçe'ye döndü. İstanbul havası maçın havası bir değişikti.
Tarihin en rezalet Gs'si ile yildizlar karmasi Bjk ayni puanda futbol enteresan oyun.
Yenik duruma düşüyorsun, sonrasında öne geçip, farkı açma şansı yakaLıyorsun arkasından fark yiyiyorsun. Bunun ne yazık ki açıkLaması oLmaz. Hakem miş feLan hikaye. Sadece Fenerbahçe takımını ve taraftarını hakLı oLarak tebrik etmek gerekir. Atamıyorsan, amatör kümede oyuncuLarın yapmadığı bir hatayı yapıp takımı yakıyorsan, yoruma gerek yoktur.
Tahmin ettiğğm gibi oldu FB bjk ile tam zamanında karşılaştı ve fırsatı kaçırmadan 3 puanı aldı.Tebrikler.Yarın kazanmamız şart oldu.
How To Make A Hat-Trick İn The 9 Minutes
Author: Alex De Souza #10