Uzun zamandır Mustafa Sarp ismi söyleniyor zaten.
Printable View
Uzun zamandır Mustafa Sarp ismi söyleniyor zaten.
Yapma be samsun bari sen yapma
Kasımpaşa'dan Ergün Teber ile anlaşıldı.
Sıradaki muhtemel transferler Galatasaray'dan Mustafa Sarp ve Emre Çolak.
Emre Colak Kiralik olabilir..
Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18623211.aspQuote:
Fink Samsun’da
Beşiktaş'ta kadroya giremeyen Fink, Samsunspor’la anlaştı.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9823/14279823.jpg
Beşiktaş kulübünden yıllık 1 milyon 200 bin Euro alan Fink’in yarı ücretini Samsunspor Kulübü’nün ödeyeceği, yarısını ise siyah beyazlı kulübün karşılayacağı belirtildi. Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Fink ise, “Almanya’dan bir çok takımdan teklif aldım ama burda kalmaya karar verdim” dedi.
samsun icin iyi bir transfer Fink ortasahayi toplar dusuncesindeyim tabi dogru bi haber ise
Eğer doğruysa samsunspor için çok iyi olur. Murat ile ikisi orta sahayı toplar düşncesindeyim.
Müthiş transfer Fink Samsunspor için. :)
Beşiktaş Fink'i resmen kiraladı
Beşiktaş, Alman futbolcusu Michael Fink'i Samsunspor'a kiraladı.
01 Eylül 2011 Perşembe - 14:28
DHA
Beşiktaş'ın 2009-2010 sezonu öncesi Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından transfer ettiği Michael Fink, yeni sezon öncesi Siyah-Beyazlı takımın kadrosunda yer almayacaktı. Son dönemde A takım ile birlikte antrenmanlara çıkmayan ve hazırlık kamplarına dahil edilmeyen Alman oyuncu, bugün Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'a kiralandı.
Beşiktaş'tan yıllık 1.2 milyon Euro ücret alan Fink için Samsunspor'dan kiralama bedeli alınmayacağı ve oyuncunun ücretinin yarısının (600 bin Euro'luk kısmının) Siyah Beyazlı takım tarafından ödeneceği öğrenildi.
Michael Fink'in bugün Samsun'a gideceği ve yeni takım arkadaşları ile tanışacağı kaydedildi.
Ergün Teber (Kasımpaşa) - 1 yıllık
Michael Fink (Beşiktaş) - 2 yıllık
Mahmut Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe) 1 yıllık kira
Hakan Bayraktar => Mersin IY
Fink,2 yıllık mı? :icon_confused: 2 yıl boyunca maaşının yarısını biz mi vereceğiz yani?
Son dakika.. Mustafa Sarp Samsunspor'la anlaştı (LİGTV)
Ertuğrul Taşkıran gelecek vaad eden yetenekte bir kaleci.Umarım bu sene Petkovic'in gözüne girer de formayı kapar.
Sarp,Holosko,Fink ve Yekta alınmış galiba.
Yektayi satmayiz dusuncesindeyim 5m verdik cunki ve bence yekta kaliteli oyuncu sol acik olsun sag acik olsun ortasaha gobek olsun heryerde oynuyabilien bir oyuncu yonetim satarsa iyice sacmalamis olucaklar yekta giderse orta sahamiz ayhan-melo-selcuk-ceyhuna kaldi yetermi yetmez o yuzden yekta transferi bence yalandir
bizimkilerde durdu durdu transferin son gününlerınde coştu.
Mustafa Sarp (Galatarasay) => Samsunspor 2 yıllık anlaşma sağlandı.
adnan sezgin samsuna geldigini belli ediyor galib aydinida alcaklarmis..
Dedikodu
Murat Ceylan (Gaziantepspor) => Samsunspor
Samsunspor Futbol Kulübümüz, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Galatasaray'dan Mustafa Sarp, Beşiktaş'tan Michael Fink, Fenerbahçe'den Kaleci Ertuğrul Taşkıran ve Kasımpaşaspor'dan Ergün Teber'i transfer etmiştir. Resmi imza törenimiz Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ın katılımıyla yarın (03.09.2011 Cumartesi) saat 13.30'da Nuri Asan Tesisleri'mizde yapılacaktır. Transferlerimiz camiamıza hayırlı olsun.
http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2510
Murat Ceylan sürpriz olmuş ama çok iyi transfer gerçekten. Fink'te öyle.
Murat Ceylan mı? Oha?
Yok artık harbi mi murat ceylan transferi? Helal olsun ne diyim.
murat ceylan mı ? yok artık bu adamı 3 büyüklerden biri almaya kalksa kapıyı 8 m dan açarlar
Nasıl olmuş ki Murat Ceylan detayları belli mi ?
Murat Ceylan'a çok şaşırdım. :) Orta sahası harika oldu Samsunspor'un. Fink'i de yollayabildik demek ki. :)
Fink için sözleşmenin yarısını Beşiktaş verecek diye biliyorum.
fink bonservisi ile geldi.
Murat ceylan'ın sözleşmesinde açık varmış. Bizimkilerde oradan yararlanıp almışlar. Ama daha net bilgiler yarın belli olur.
Fink'in bonservisiyle gelmesi çok iyi olmuş.
bir sonraki muhtemel transfer Emir Kujoviç (Kayserispor)
Murat Ceylan'ı gerçekte beğenmiyorum çok adam kaçırıyor Gaziantepspor Murat yüzünden çok gol yedi
Yuh Murat Ceylan mı ? Mükemmel transfer olmuş harbiden.
RT @firatgunayer: Murat Ceylan bilmecesi çözüldü..Gaziantepspor sözleşmesini 4 yıl uzattığı Murat Ceylan'ı, Samsunspor'a kiraladı.
Bu bizim Rizesporlu Murat Ceylan olmasın bak sonradan sakata gelmeyin :n:
Samsun gerçekten iyi bir transfer politikası izliyor...Bakalım neler yapacaklar...
Ben pek seyretmediğim için kendi fikrim yok Murat Ceylan için ama adını ilk duyurduğu zamandan beri üstüne çok koyamadı deniliyor genelde onun için.Antep'in kiralaması da bu düşünceyi destekler nitelikte.
RT @tribundergi: TRANSFER: Bülent Kocabey ve Anıl Dilaver Samsunspor'da. Murat Ceylan transferinde pürüz çıktı.