geçmiş değil o seneki silindi soruşturma kapsamına giren yıllarınkiler siliniyor
Printable View
Gözaltına alınanlar nezarethanede tutuluyorlarmış.
Birşey çıkacağını düşünmüyorum
Öyle bir açıklama gelmedi.
Quote:
Sabah saatlerinde İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında diğer spor kulüplerinin yanında Kulübümüzün Başkanı Sn. Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu bir kısım kişilerin gözaltına alındığı ve bazı spor kulüpleri ile birlikte Kulübümüzde de söz konusu soruşturma kapsamında arama faaliyeti icra edildiği kamuoyunun malumudur.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak; hukuka ve adalete olan inancımızı bir kez daha tekrar ederken, yürütülen soruşturmanın bir an önce tamamlanarak gerçeklerin ivedilikle ortaya çıkarılması gerektiğini belirtmek isteriz.
Şu husus bilinmelidir ki; geçmişi şan ve şerefle dolu kulübümüz, tarihinin hiç bir döneminde hukuksuzluk içinde olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu
İlk gelen bilgilere göre operasyon kapsamında ikinci yarıda oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1 üstünlüğüyle sona eren Eskişehir maçı incelendi. Eskişehir - Trabzon arasında oynanan ve kamuoyunda yoğun olarak tartışılan 1-1'lik maçın da üzerinde durulduğu belirtiliyor.
Juve'nin son 2 Serie A şampiyonluğu silindi sadece o seneki değil
Diyelim ki deliller F.Bahçe'nin şike ile şampiyon olduğunu net bir biçimde ortaya koydu o zaman tescil edilen şampiyonluk geri alınır çünkü burada hukuk devreye giriyor.
Birşey çıkmaz arkadaşlar boşuna bu kadar heycan yapıyor herkes siz inanıyomusunuz birşey çıkacağına :) En iyi ihtimalle serkan çalığı falan arkası olmayan adamları tutuklarlar biter kapanır soruşturma :) O yüzden bu soruşturma aksine fenerin işine gelecektir bence sevinmeli fenerli arkadaşlar.Her şike lafında geçen sefer soruşturuldu birşey çıkmadı diyecekler :)
Küme düşürülen takımın ligi sonuncu tamamladığı varsayılır ve şampiyonluğu otomatikman bir alt sıradaki takıma geçer.
CNN Türk'te 150'ye yakın kişinin gözaltına alındığı biraz önce.
141'di en son gözaltına alınan kişi.
Mersin İdman Yurdu asbaşkanı ve tribün lideri de gözaltında.
Türk futbolu açısından iyi, fakat Fenerbahçe'nin açısından kötü bir olay. Yıllardır Aziz Yıldırım'a çamur atanlar, 2 kez sampiyonluğu son maçta kaybetmemizi görmediler. O seneler için lig araştırılsın dedik, fakat hiç bir girişimde bile bulunulmadı. Şimdi ise bir şampiyon olduk lig karıştı :) Fenerbahçe bu durumdan temiz bir şekilde kurtulsa bile, bu sefer de RTE Fenerbahçe'li Aziz Yıldırım gene bir şeyler yapmıştır hede hödöleri dolacak piyasada. Yani ne desem iki ucu gübreli değnek. Umarım bu tarz hareketler gelecek seneler içinde yapılır.
Bu kadar ses getiren,onlarca kişinin göz altına alındığı ve zan altında kaldığı bir soruşturmayı emniyet babasının hayrına açmamıştır.İllaki bir dayanağı vadır.Bu şike operasyonu kapsamında bazı kişilerin ve kulüplerin başı yanıcaktır.
İstanbul'da yürütülen 'futbolda şike operasyonu' kapsamında Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, eski yönetim kurulu üyesi Hakan Kara Ahmet ve taraftar grubu temsilcisi Özden Tütüncü gözaltına alındı.
Heralde gözaltına alınan demek istedi :)
Doğru yanlış yazdım.Editleyeyim...
Gaza gelmiş arkadaş :)
CNN Türk'te şimdi 5 takım için çok ciddi iddialar varmış küme düşürülmesi gündemdeymiş, bunu söylediler. 20 maç mercek altına alınıyormuş.
olay açıklığa çıksın inşallah her şey açıklığa çıksın futbol mu izliyoruz tiyatro mu bilelim artık
bir fenerbahçeli olarak ithamlardan da sıkıldım her şeyden sıkıldım
eger büyük kapsamli sike sorusturmasi olacaksa son 10 yil arastirilsin süper ligde.. haluk ulusoy döneminden baslansin basta haluk ulusoy olmak üzere zamanin eski yöneticileride tek tek gözaltina alinmali sadece aziz yildirimla olmaz bu is..
CNN TÜRK Son Dakika: Polisin elinde çok ciddi deliller var.Para teslimatları, kamera görüntüleri emniyetin elinde mevcut. Aralarında Sivas, Eskişehir ve Fenerbahçe'nin bulunduğu 5-6 takımın küme düşürülmesi bekleniyor.
Bu çok büyük bir iddia, bakalım ne olacak.
aynen öyle. her türlü suçlu fener. soruşturmaların 2010'dan beri yapılması, genelde sadece bizim aleyhimizde sonucu çıkma ihtimali olan maçların araştırıldığı da durumun tek taraflılığını ortaya koyuyor. suçlu çıksak bir dert, çıkmasak ayrı bir dert. yönetim çok basiretsiz.
Soruşturmada bir hakemin isminin olmaması güzel.
kanun çıktıktan sonraki tarihler için açılmış soruşturma. yahu neden hala fenerbahçe'liler "bu oaly direk bizi hedef alıyor " diyorlar. ben de eskiler araştırılsın diyorum ama sonuçta ortada kanunun bir çıkış tarihi var. yani eskiden yapıldı,biz de yaparız o zaman mı diyorlar fenerbahçeliler?
ne alakası var eskiden yapıldı biz de yaparızla? eskiden yapılanların araştırılmayıp yalnızca bizimle ilgili olanların araştırılması düşündürücü :D bu düşündürücü ne kullanışlı kelimeymiş.
Kanunda diyorki : eskiler önemli değil bize şimdiki lazım....
sen yarginin kimsenin tekelinde olmadigini hala kavrayamamissin anlasilan.. bu ülkede yargilanmaz denen onca insan yargilandi savcisindan tutun generaline subayina kadar.. sende kalkmis diyorsunki aziz yildirimin gücünü herkes biliyor bir sonuc cikmaz.. ne demek simdi bu? aziz yildirim güclü ünal aysal yildirim demirören sadri sener gücsüz mü? zaten süper ligde kulüplerin baskanlari genelde türkiyenin sayili isadamlari belirli bir gücü olan insanlar fakat bu güc yagiya uzanmaz bu güc sadece paranin gücüdür.. ayrica mehmet yildizin ne yapmasini bekliyordun? adam kelepceli fotografinin cikmasini istememistir basini kapatmistir bu gayet dogal sen olsan kapatmayacakmisin?