Kesinlikle..En çok istediğim oyunculardan biriydi Özer.Hayırlı olsun camiamıza..
Printable View
Bu arada Volkan'ın bonservisi elinde birçok kulüp istiyormuş ama bir kez daha görüşecekmiş yönetim ile. Gitmesi halinde Ufuk Ceylan, Sinan Bolat ve Cenk Gönen üçlüsünden en az 2 tanesini kadroya dahil edilmesi gerek.
Yukarıdaki Video'yu mutlaka izleyin :)
NTV de Rıdvan: "Topuz fenere gitmek için beni aradı, başkanla görüşmek istiyorum fenerde oynamak istiyorum dedi bana" dedi
Doğuştan BJK li fenere gitmek istemiş..
Rıdvan Dilmen konu hakkında ne dedi arkadaşlar ? Programı sonlarına doğru açmıştımda orayı kaçırdım... (Gerçeğini söyleyin ama :p)
Hicbirisi bizim kalemizi koruyamaz.. Volkan'a hakettigi para verilmelidir.
Cenk Gönen kaleyi layıkıyla korur bence ;).
Sinan Bolat çok iyi bir kaleci gelirse iyi bir transfer olabilir
Beşiktaş'a bu Mehmet Topuz transferi ile ilgili bir ceza verilmesi gerekiyor. Yaptıkları davranış etik değil, sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kulübüyle anlaşmadan kendisiyle görüşülmez, fmde bile sözleşmesinin bitimine ancak 6ay kala görüşülebiliyor futbolcuyla, federasyonun işini yapması gerekir..
Olay gayet basit M.topuz beşiktaşlı değil..Olsa bile bu Fenerbahçede oynamasına engel değildi..
Kandırılıp talihsiz bir açıklama yaptı..Şimdi geri dönmek istemiyor..
Aziz yıldırım bağlandı bu arada..
Aziz Yıldırım'ın dediklerine bir göz atın ne neymiş öğrenin.
Aziz Yildirim herseyi acikliyor su an KanalTurkte isteyen gercekleri dinleyebilir..
:D:D:D
Siz sadece Aziz Yıldırım'ın söylediklerini dinlediniz heralde...
Daha önce M.Topuz'un söylediklerini...
Hurma'nın nasıl kem küm edip kıvırdığını...
Yıldırım Demirören'in Recep Mamur'dan izin alıp M.Topuz'la görüştüğünü...
Duymadınız,kulaklarınızı tıkadınız heralde...
Ya ben kaçırdım ilk başlarını izleyen birisi yazabilir mi? tam olarak lütfen..
İyi makaraya alıyolar menajeri :n:
Ben de kaçırdım başka bir yerden söylemiş olduklarını takip etmeye çalışıyorum. Yarın Aziz Başkan basın toplantısı düzenleyecekmiş. En ince detayları dahi öğrenebileceğiz herhalde.
Süleyman Hurma net bir şekilde anlatıyor..
Herkes birşeyler söyledi kendince...
Şu durumda herkes kendine göre haklı.Kimse biz haksızız demez zaten...
Göreceğiz kimin haklı çıkacağını...
Aziz Yıldırım Mehmetin peşini bırakmayacak anlaşıldı.. Yalnız ben bu yönetimin şu anki tutumunu inanılmaz beğendim.. çok akıllıca hamleler yapıyolar.. Socağı sıcağına duygusal demeçler verip kendilerini küçük düşürmüyolar..
O değilde ben hayatımda böyle aksiyonlu transfer dönemi görmedim :D
Şu 3 gündür olanlardan gişe rekortmeni film yapılır valla :D
AZİZ BAŞKANIN TÜM KONUŞMASI:
Herkes konuşuyor‚bu bir transfer olayıdır‚fifa kuralları vardır‚Ahmet bey anlatıyor da..
Önce kulübe gitmeniz gerekir..Sonra görüşme yaparsınız..
3 yıldan beri Topuzla görüşüyoruz..
Maçların bitiminden tekrar Recep Mamur´a sordum..Karar vermediğini söyledi..
Birkaç gün müsade istedi..
Rıdvan bana görşmek istiyor topuz dedi..
Ertesi gün aradım konuştumm..Beni herkese aratıyosun aratma‚önce başkanınla anlaşmam lazım..
Ben atlayıp geleyim Fener´e dedi topuz..Ben de bunun böyle olmayacağını‚Mamurla dost olduğumu fifanın kuralına aykırı dedim..
Kendisi çok gelmek istedi...Defalarca bana ulaştı..
Sitem ettim çok aratıyor diye...Sonra Recep Mamur'la anlaştık..Sonra kendisi gitmiş anlaşmış bjkyle..
10 gün bırakın bakalım kimi seçecekler..
Fifa kuralları eşliğinde alacağız..
Daha önceden konuştuk..
Yalan söylüyorlar..Para konuşmadık..Menajerleriyle bu konudan sonra muhattap oldum..
Menajer olma şansları yok bunların trde..
Geniş açıklamalar yapacam‚ne zaman yarından sonra..
Bu şekilde baskı altına almaya gerek yok..Baskıya alırsanız karagümrükte de oynatırsınız..
Sinan diyor ki Fb vazgeçsin neden Fb vazgeçsin onu bir açıklasana Sinan?Oyuncunun istememesinin sebebi nedir?
Ligtv de açıklaması var..Sadece Kayserisporluyum demiş..
Bana da Fenerbahçe´liyim dedi..Nereden çıktı bjkli olduğu..Baskıdan bjkiyim diyor..
Sonuna kadar bu işin arkasındayım...Takip edecem..
Bunlar menajer falan değil..Bunlar adam falan değil...
Yakışmıyor..
Eziliyormuşuz..Fenerden bjkye gidenler ne olacak?
Bonserviste anlaştık(Sinirli)...Bu işin sonuna kadar gidecez..Ceza alanlar alacaktır bu da bir ilk olacaktır..Artık önce futbolcuyla konuşmak bitecektir..
Yarın basın toplantısında tek tek açıklayacağım..Ben de o günö isteseydim imza attırırdım ama kural kanun bu değil..
Biz rahatız..
Kayseriyle anlaşma yaptık..
Rıdvan öyle değil mi?Geçmişte sen de yaşadın bunları..
1 hafta serbest bırak bak bakalım hangi takımı seçiyor..
Soru sorulmasını istemedi..Önce kulübün onayını aldım çocukla anlaştım sonra döndüm baktım bjk ile anlaşmış..
Rıdvan FB liyim dedi mi? A.Y:Evet dedi..
Rıdvan geçmişte söyledi FB´li olduğunu..Şimdi baskı altında..Hotelden bir çıksın bak bakalım nereye gidiyor...
Serhat:Hoca kim?
Aziz Yıldırım:İyi akşamlar
Alıntıdır
Aziz Yıldırım ne kadar büyük adam olduğunu gösterdi konuşmasıyla. Helal olsun aziz başkanım.
Aziz Yildirim soyledi Topuzu bi rahat biraksinlar kime gidecegini gorursunuz dedi ...Ama adamlar ayrilmiyorlarki dibinden :)
Serhatın dediği gibi Bi obama kaldı bağlanmayan canlı yayına.. :D
Ben de bağlandım ama çıkarmadılar yayına:D
Recep Mamur konusuyor ..