Hocam hiç üşenmeden 50 sayfayı da okudum, muhteşem bir kariyer yazmışsın, tebrik ederim. Artık Dinarspor halkı ligde senden şampiyonluktan düşük bir derece beklemiyor. :D
Hocam hiç üşenmeden 50 sayfayı da okudum, muhteşem bir kariyer yazmışsın, tebrik ederim. Artık Dinarspor halkı ligde senden şampiyonluktan düşük bir derece beklemiyor. :D
http://img196.imageshack.us/img196/4493/tine.jpg
Bu oyuncu hakkında yorumlarını bekliyorum abi
:) Ali Ekber yolcu sanırım ama bakıcez :D
:) sağolasın...bu sene hedef şampiyonluk ama bakalım artık :)
oyuncu fiziksel olarak yaşına göre gayet iyi...mental olarak da fena değil senin takım için ama teknik olarak top kapması falan yüksek olsa daha iyi olurdu :) gelişirse iyi olur :)
anlaştım oyuncuyla gelecek :):)
onu görüyorum resimde :n: hayırlı olsun
Kariyer yayınını sonlandırıyoruz arkadaşlar... Sebebi yakında yeni bir proje ile sizlerle olacağız ve ayrıca yine yakında online ligler başlayacak ve ikisini bir arada götüremiyorum :) takip eden herkese teşekkürler.. ben kendi başıma oynamaya devam ederim belki Dinarspor ile :D Ama yayın bu gece son bulsun :) Hepinize yorumlarınız için teşekkürler....
:0: Meydan gençlere kalsın. :D
Hocam Sonlandırma Bir Köşede Kalsın Yahu
başlık kapansın isteğinde bulunmayacagım ama ara verdim diyelim o zaman :D Ramazan ayından sonra işler azalınca tekrar devam ederiz belki :n:
Öylesi Daha Güzel Hocam :)
Bu kariyer bitemez Hocam :)
50 sayfalık süper bir anı oldu örnek kariyer olsun :D:D:D
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Bitti mi :(
yok yok bitmedi, sadece ara verildi... :)
Tam kariyer açtığım zamana denk gelmesi güzel oldu, senin kariyerin yüzünden diğer kariyerlerin yüzüne bakan yoktu.:p :D Ama kariyere sadece ara verilmiş olması güzel.
devamı ne zaman ?:D
önümüzdeki günlerde bir sürpriz projemiz var :) 15 gün falan sürecek o eğer aksaklık olmazsa... O bitince buna devam edeceğim FM 2010 çıkana kadar... Bu arada yöneticilerden biri şu geçen seneki şampiyonlar ligi anketini kaldırıverirse sevinirim :) Millet bizi bu sezon da şampiyonlar liginde sanacak :n:
projenin tarihi belli mi hocam ? bi yazinda ramazanla baslayip ramazanla biticek diyodun..
proje 10 managerin bulunduğu lig mi?
Asistanın olayım Hocam :)
:) Dinarspor kariyerinde mi? :p :n: şaka bir yana da bu akşam bir düşüneceğim önümüzdeki 15 gün içinde evde sürekli olup olamayacagımı... asistan düşünürsem bunu duyurup uygun olan arkadaşlardan birini yine kura ile belirlerim büyük ihtimalle... :)
Dinarspor out, Mardinspor in :n:
abi o ortak kariyere pek güvenme, genelde yarım kalır onlar :p tabi sen bulununca içinde sallama yapabileceklerini sanmıyorum ama :)
katılımcılar hepsi de düzgün ve saygılı menajerler :) aksarsa da sorun olmaz işleyiş açısından :) zaten bu kariyere devam ederim yeni oyun çıkana kadar...:)
hocam ne adamsın ya başvuru formu hehe:D
Eee insan profesyonel olunca..
buna bari devam edelim biraz :n: elektrik kesintisi TCL'de bir maçımı oynamama izin vermedi :D