Valencia vermez.
Printable View
Valencia vermez.
valencia villayı reale vermez.
Real Madrid herhalde David Villa'nın gideceği son takımlardan biridir yalan haber bence...
1-3 yilin icinde Villa baska takima astronomik bir üctetle transfer olur
valencia'nın gözbebeği konumunda şu an villa vereceklerini zannetmiyorum.. hem madrid yeterince forvete sahip
Madrid`in Villa`ya ihtiyaci yok.Ama yazin ben Villa`nin cok pahali bir fiyat karsiliginda dev kulüplerden birisine satilacagini düsünüyorum.
Gelecek sezon için neden olmasın.
Alıpta turşusunu mu kuracaklar? Almadıkları oyuncu kalmadı piyasada... Yazık yazık paralar sokağa gidiyor.
Yav adamların her hareketi para getiriyor.Onlar için sorun değil.Gelecek sezon verim alınamayan forvet elemanlarından birisi gider Villa gelir.
villa giderse real e gitmez..yurt dışına transfer olur..bence...
Real'den Villa yalanlaması
İspanyol basınında Real Madrid'in, Valencia'dan David Villa'yı transfer etmek istediği iddia edilirken, Real Madrid bu iddiları yalanladı.
Yapılan resmi açıklamada, "Valencia'nın oyuncusu David Villa'yla hiçbir şekilde bir görüşme ya da teklifte bulunulmamıştır." ifadesi yer aldı.
Marca gazetesi, Real Madrid Başkanı Ramon Calderon'un Valencia ile görüştüğünü iddia etmiş, oyuncunun menajeri Jose Luis Tamargo da bunu yalanlamıştı.
Real Zaragoza'dan Valencia'ya 2005'te 12 Milyon Avro'ya transfer olan, 25 yaşındaki oyuncu, son 2 sezonda 40 gole imza atarken, İspanya Milli Takımı forması altında 26 karşılaşmada 13 gol kaydetmişti.12.10.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
hep Real böyle yapiyor, ilk önce yalanliyor sonrada bastiriyor :D
Kimi 3. kimi 4. kimi 5. demiş büyüklük olarak.Tartışmaya girmek istemiyorum İspanya'nın en büyük 4 kulübü diyelim.Barcelona,Valencia,Atletico ve Real.Sevilla gibi 2-3 yıl parlayan takımları bu statüye koymak yanlış.Sevilla iyi bi takım olabilir ancak büyük bir kulüp olamaz..
07/08 Valencia CF Takım Kadrosu
1-Santiago Cañizares
2-Sunny
3-Manuel Fernandes
4-Raúl Albiol
5-Carlos Marchena
6-David Albelda (kaptan)
7-David Villa
8-Rubén Baraja
9-Fernando Morientes
10-Miguel Ángel Angulo
11-Jaime Gavilán
12-Marco Caneira
13-Timo Hildebrand
14-Vicente
15-Iván Helguera
16-Juan Mata
17-Joa q uín
18-Nikola Žigić
19-Javier Arizmendi
20-Alexis
21-David Silva
22-Edu
23-Miguel
24-Emiliano Moretti
25-Juan Luis Mora
La Liga'da İlk 7 Haftadaki Toplu Sonuçlar:
Valencia: 0-3 :Villarreal
Almeria: 1-2 :Valencia
Valencia: 2-1 :Valladolid
Betis: 1-2 :Valencia
Valencia: 2-1 :Getafe
Recreativo: 0-1 :Valencia
Valencia: 1-2 :Espanyol
http://www.resim-yukle.com/img01/14/763893lig.JPG
Şampiyonlar Ligi İlk 2 Hafta:
Schalke 04: 0-1 :Valencia
Valencia: 1-2 :Chelsea
*İlk 2 maç sonunda 2. sırada..
Villa olağanüstü oynuyor gerçekten süper santfor.
Villa, Silva, Albelda, Vicente, Albiol gibi yenetekli futbolculari var. Gelecekte benim adamim Arizmendi yildiz olacaktir :)
Berk sen Barça'lı değilmiydin?
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...Marcelo001.jpg
İspanya'nın dünyaca ünlü kulüplerinden Real Madrid'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Marcelo, Marca gazetesinde yen alan röportajında, "Roberto Carlos benim idolüm. Onun yerini doldurmam çok zor" dedi.
Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferinin ardından, Real Madrid'in defansın sol kanadındaki boşluğu doldurması için transfer ettiği Brezilyalı Marcelo, "Roberto Carlos'un yerini dolduracak düzeye gelmem için çok şeyler yapmam gerek. Onunla kıyaslanmak benim için zor. Real Madrid'de sadece Marcelo olarak hatırlanmayı umuyorum"
Kaynak: Lig TV
Futbol var olduğu sürece Roberto Carlos her bek oyuncusu için bir idol olacaktır
Oyun stili carlos'a benziyor. Fazla izleyemedim ama carlos olması için yeteneğinin yanında çok çalışması gerekir.
Tip olarak Robinho`ya cok benziyor :)
Roberto Carlos Dünyanin gelmis gecmis en iyi sol beklerinden biridir,efsanedir.Bütün beklerin idollerinden birisidir.
Marcelo`nun dedigi gibi Roberto Carlos gibi olabilmek icin daha cok calismali.
Eh tabi idolü olacak :)
roberto carlos olabilmek icin cok calisilmali, bir Roberto Carlos daha gorebilme dilegi ile.
Roberto Carlos efsanedir tabi ki idolü olacaktır ama ben marcelo'da pek bir gelişim göremedim en azından Fm'de olduğu kadar gerçek hayatta iyi değil:)
Biraz benim de etkim oldu galiba:D...
u18 takimda süper yildiz Aaron Niquez var. Bu adama dikkat !!
7.Hafta Sonunda Gol Krallığı
1- Messi [6 Gol]
2- Agüero, Rossi [5 Gol]
3- Arango, Luis Garcia, Sneijder, Kanoute, Oliveira [4 Gol]
4- Henry, Güiza [3 Gol]
Puan Tablosu:
http://www.resim-yukle.com/img01/14/898039tablo.JPG
Önümüzdeki 5 Maç:
20 Ekim 2007/ Villarreal-Barcelona (D)
28 Ekim 2007/ Barcelona-Almeria (E)
31 Ekim 2007/ R.Valladolid-Barcelona (D)
La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, Rumen yıldız Adrian Mutu'ya kancayı taktı.
15 Ekim 2007 15:06İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu Real Madrid'in, Serie A'da Fiorentina forması giyen Rumen yıldız Adrian Mutu'yu transfer etmek istediği iddia ediliyor.
Serie A'da oynadığı başarılı futbol ve attığı gollerle birçok takımın transfer listesinde bulunan Fiorentina'nın yıldızı Adrian Mutu için Real Madrid'in de devrede olduğu belirtiliyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde, Real Madrid'in Mutu için yaklaşık 20 milyon euroyu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Juventus'un mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülmesinden sonra Fiorentina'ya transfer olan Mutu, attığı gollerle dikkat çekmişti.