havaalanında yine adamı öldürür gibi karşılamışlar.. :D
websiteside açılmış bu arada gelir gelmez.. :)
Printable View
havaalanında yine adamı öldürür gibi karşılamışlar.. :D
websiteside açılmış bu arada gelir gelmez.. :)
Adam heralde bu karşılama kendini Ronaldinho gibi hissetmiştir :D
Marcelo Adrian Carrusca Florya'da
Arjantin'in Estudiantes takımında oynayan Marcelo Adrian Carrusca, transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar topluluğu tarafından karşılanan Marcelo Adrian Carrusca, daha sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti.
Maraton.com şöyle manşetlemiş haberi... Hagi'nin velihatı İstanbul'da diye! İnşallah Carrusca'nın başarılı olacağı konusunda kimse yanılmaz.
Carrusca'dan sonra Somozada gelecek..
İnşallah... Bende öyle duydum Somoza bitmek üzre Çok büyük aksılık oLmazsa oda 2 gun Icınde Imzaya gelıcek Somoza oLmaz ise Vogel ile görusmeler devam edıcek...Quote:
Originally Posted by ermoon
23 yaşından sonra bir oyuncu parlar bence. Örneğin, Appiah... Appiah 26 yaşında şu an, Fenerbahçe'de yıldızı parladı, özellikle 2006 Dünya Kupası'nda. Fenerbahçe'nin almak istediği Lugano'nun da yıldızı parladı, 26 yaşında o da.
23 yaşındaki biri bence gelecek vaad eder, eğer kaliteliyse de yıldızı parlar. İyi transfer (yaş bakımından). Carrusca'yı izlemediğim için futboluna yorum yapamam ama genç olduğu için iyi olduğunu tahmin ediyorum, bu yüzden isabetli bir seçim. Arjantinli ve Brezilyalı gençler genelde iyi olur, istisnalar hariç. GS de izlemiştir mutlaka adamı, boş değildir gibime geliyor. Hayırlı olsun.
Carrusca Sol tarafta çok etkili özellikle çok asist yapıyor Carrusca yı merak ediyorsan Hasan Şaşın 2003 maçlarını hatırla ;) Ben öyle yorumladım bakalım 1 hafta sonra ızlerız hep beraber yıne yorumlarız.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
1e1 de çok başarılı kapalı defansları açıcak bir adam ve frikik problemimiz çözüldü. duyduğuma göre somoza geliyormuş en geç cumaya imza atıcakmış
Adam Sadece Fenerbahcenın Yenı transferı Luganoyu birturlu gecemedıgını ıtıraf ettı:) Firikikleri gerçekden cok iyimiş Tümer tarzı vurusları var.Quote:
Originally Posted by hurmet
onuda geçer zamanla :D
inşallah gecıcek Gs formasını giydimi Hepsını geçer Icım rahat artık:) tek Sıkıntı defansıf orta sahamız oda hayırlısıyla bıtsede...
Somozo'da bitmek üzereymiş diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum:)
ee bundan 20 sayfa önce transferde yakınıyorduk. şimdi ne güzel mutluyuz.. demekki sadece sabredecekmişiz. Carrusca ve Somoza gibi iki genç ve yetenkli futbolcu aldık.. Ne multu bize :)
Evet :) Yönetim durdu durdu nihayet bombaları ard arda patlattı :D
100.sayfaya ulaştık bu arada :D :D
bir fenerbahçeli yönetim kurulu üyesi abimden duymuştum carruscayı 2gün önce aradı hayırlı olsun bitti diye bugün bir daha aradı somoza geldi cumaya atar imzayı dedi. benim fanatik gs li olduğumu bildiğinden haber veriyor:D
bu oyuncular sizce şampiyonlar ligine yetecekmi?
Uefa kupasını kazandığımız sene ki kadromuzda belliydi. Oturmuş kadronun üstüne transferler ile bir yerlere geldik. ŞL için tabi ki yetmez fakat gidebildiğimiz yere kadar gideriz..
Eğer Somoza da katılırsa iş tamamdır. Fenerden daha güçlü oluruz. Ayrıca Volkan, Cihan Haspolatlı ve Heinz gibi ağır toplardan arınırsak daha kaliteli oluruz.
ş.ligine illa bu sene yetmesine gerek yok ama bu oyuncular bizi elimizde tutarsak ilerilere taşıyacaktır
Benımde böyle fenerlı bır dayım var fanatık fenerlı hemde benı gs dekı butun gelısmelerden haberder eder ama dalga gecerek mesela carrusca ıcın yorumunu söyluyorum... yegen merhaba merhaba dayı.. yine Almışsınız bir motor yegen Aldık dayı 2. Rıbery geldı evet baya motormus ama dızel degılmıs yegen :) bu ara cok bozulmusdum hemen ataga kalktım evet dayı dizel degıl ama Unutma benzınlı arabalar yokusu daha ıyı tırmanır.. dayım ataga kalktı ve son noktayı koydu bılırım yegen RIberıyde benzınlıydı:) Buyuk birşeyde dıyemıom dayı nede olsa neyse eyw. dedım kapadım:)Quote:
Originally Posted by hurmet
oyuncuları hiçbirimiz tanımıyoruzki.
tamamen piyango ribery gibi yada lukunku çıkabilir.
tanımıyoruz degıl tanımıyorduk artık tanıyoruz Ben Bır galatalı olarak arastırdım buLdum ızledım carruscayı cok begendım.Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
valla ben izledim carrusca nın bi maçını adam sağlam :D
beyler artık carusca bırakalım o geldi zaten eger video bulan varsa ne olur koysun
artık gelelim ön libero transferine somoza gercekten cok yetenekli onun gelmesini isterimmmmmmm onun bu hafta gelecegi kesin degil çünkü cimbom önceligi galiba vogele veriyor ama onun gelmesi daha iyi olurrrr
öncelık Somoza da o gelmez ise Vogel olucak...Quote:
Originally Posted by anakonda52
öncelik somoza da
Öncelik somoza da değil geldi ya artık dimi Burak :D
oley beeee öncelik somozada olmasına sevindim onunla zaten anlastık oda gelecek takım tamam olacak haaaa bu arada beyler
BU SİTEYE GİRİN YENİ YAPILDI TÜRKLER TARAFINDAN
WWW.CARRUSCA.COM
adam hazır bi şekilde geldi, 28 indeki maçtada süper kupa maçında da oynar herhalde..