Originally Posted by
Chinatown
Sadri Şener istediğiniz kadar sevimsiz bulun, itici bulun mühim değil, çünkü bu sadece sizin düşünceniz olarak kalır. Bizde sizin başkanlarınızın şahsına pek hayran değiliz. Zaten bunun olması da pek gerekli değil. Ama inanınki başkanın Selçuk'a söyledikleri Trabzonsporluların söylediklerinin çok ama çok yumuşamış hali.
Önce Sadri Şener devam ederse devam ederim de, sonra beni Selçuk yapan Trabzonspordur Türkiyede başka klüpte forma giymem de, Avrupa avrupa diye insanları kandır, milli takıma odaklanacağım kararımı milli maçtan sonra vereceğim de ama maçtan önce Galatasaray'a imza at.
Bu takımdan Aurelio da gitti Fenerbahçeye, ama kimse ona atar yapmadı, hatta gideceği aylar öncesinden belliydi, ilk avni aker deplasmanında bize gol attı, insanlar yuhalamadı. Egemen Beşiktaşa gitti, ben Selçuktan çok ona üzüldüm. Fiyat anlaşmazlığından yollar ayrıldı. Peki Egemene bir kin var mı? yok. Aynı şekilde Ceyhun da Galatasaraya gitti, hemde daha 5 gün önce. O da önceliğim Trabzonspor dedi, anlaşamadı, ve gitti.
Bilmem ilgilenenler varmıdır, geçen sene Lebron James bir 'decision' programında Clevelanddan ayrılacağını söyledi. Formaları, posterleri yakıldı. Oysa Nba da onlarca çok değerli oyuncu takım değiştirdi. Ama Cleveland'ın nefreti o şehir ve takımı bir pazarlama aracı olarak görmesi ve koca bir camiayı aylarca ağzına çıkanlara bakıtmasıydı. Selçuk olayı da budur.
Selçuk olayı budur. Bu transferde Galatasaray klübünün bir hatası yoktur. ama Selçuk'un Trabzonspor'a hatası vardır. Başka takım taraftarı belki bilmez, yorumlaması kolay ama 8 ay boyunca her gün Selçuk imzayı ne zaman atacak sorusuyla ömür geçiren Trabzonsporlular için başkan haksız değil.