Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz
Printable View
Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz
elden çıkarmayı neden düşünüyosun ki koy defansa yıllarca oynasın simge ismi olsun
Abi bilmiyorum ya Porto diyince 2 kere düşünmek lazım adamlar Porto'da potansiyellerinin zirvesine ulaşıyorlar yada öyle gözüküyor ama transferden sonra o forma ulaşamıyorlar misal Quaresma, Lucho, Almeida, Maniche demek istediğim adamlar çok yüksek fiyata satıyorlar
Niye biz hep 15-10 milyonluk adamlar alıyoruz anlamıyorum misal galatasaray bu sezon en pahalı transferi şu ana kadar burak oda 5 milyon kaç yıldır 10 milyon üzeri transfer yapan tek takım biziz sanırım açıkçası bu durumdan da memnun değilim hafız.Rolando'ya 6 mil üzeri verilirse kötü olur bence.Bu arada ömer temelli ne ilginç adamdır ya twitter'de 2 kelimeden fazla yazdığını görmedim "evet hayır değil olabilir" :D
Ayrıca takımına maddi olarak en yüksek katkıyı yıllardır fenerbahçe taraftarı yapıyor. Yani tabi şu an atıyorum ama benim tahminim son 5-6 yılda taraftar sayesinde kulüplerin kasasına giren paralar hesaplansa muhtemelen galatasaray ve beşiktaş'ın kasasına giren toplam paradan daha fazlası bizim takımın olmuştur.
biz bu kadar özveriliyken gerekirse 10 milyon üstü oyuncular alınmak zorunda. bu çok doğal.
Zaten 22 yaşında Rolando seviyesinde stoper çıkarsa o adamı kolay kolay kaptırmazlar kimseye. Stoperlerle kaleciler, pozisyon göre göre, hata yapa yapa gelişir. 4 sene sonrada pekala satılabilir rahatça Rolando.
Bonservisine gelirsek bence 10 milyon çok ama uyum sağlarsa hakkını verir o paranın zaten, sıkıntı olmaz. Sneijder ismi geçmiş onunda daha uzunca bir süre İtalya'dan daha doğuya gideceğini zannetmiyorum. Ama gelirse ben bile formasını alırım yani :zuhaha:zuhaha
rolando bir zamanlar üst düzeydi dogru ama porto taraftarlariyla yaptigim söylesiye göre konusuyorum ben.. gecen sezon her ne kadar ilk 11 oynasada zaman zaman kötü maclar cikardigini ve bu yüzden yeni sezonda ilk 11 de düsünülmedigini yazdilar ayrica zaten milanin parasi olsa rolando'yu degil daha kaliteli genc isimleri almaya calisirdi zaten vazgectilerde..
Rolando şuanda her ligde oynayabilecek kapasitede . Yani İngilterede Tootteham , Liverpool gibi takımlarda bile rahat oynar hadi Liverpool'u es geçelim Tootteham gibi takımlar için vazgeçilmez bu yüzden Türkiyeye gelmez diye düşünüyoryum
Milan'ın parası yok mu yani ?
parasi oldugu icin ibrahimovic ile silvayi satti degil mi :) milan ekonomik krizde su anda..
ekonomik krizde midir milan bilmem ama bu iki oyuncuyu satmalarının sebebi ederlerinden daha fazla para verilmesi. Milan'ı biliyoruz bu konulara daha çok ticari bir bakış açısı ile yaklaşırlar.
Man U'da ekonomik krizde olduğu için mi C.Ronaldo'yu satmıştı ? Çok saçma bir örnek verdin.Milan o oyuncuları sattıktan sonra Kaka'yı gündemine alabiliyorsa Rolando'ya değil parası yetmesi sponsorla bile bitirebilecek bir takım.
Ben o gibi takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorum ki Rolando ordaki 3 oyuncudan 2 sinden daha yetenekli , başarılı bir oyuncu.
Katılıyorum.
milan ekonomik krizde arkadaslar ibrahimovic ile silvanin maaslarindan haberiniz yok galiba sizin, takimin en cok kazanan 2 oyuncuyusuydular.. ederlerinden daha fazla para verilmesi diyorsunda ibrahimovice 20 milyon euro verildi milan zaten 25 e almisti.. sadece silvadan kar yaptilar.
Valla arkadaş onu bunu bilmemde biz bu hazırlık maçındaki gibi oynarsak sezon içinde o zaman kötü
Hazırlık maçlarını futbolcular bile ipe takmaz genellikle.Sezon içinde o kadroyla daha iyi işler yapar Fenerbahçe.
Quote:
France Football için verdiği demeçte Mapou Yanga Mbiwa transferi hakkında konuşan Nicollin, "Milan, Thiago Silva için ne kadar kazandı umrumda değil. PSG ne ödediyse biz de aynı fiyatı Mbiwa için istiyoruz. O parayı getiren oyuncumuzu alabilir"
fenerbahçeyle adı anıldığı için koyim dedim
krasic fenerbahçe'de.
ntvspor
aykut hoca ne düşünüyor acaba.
kuytin sag kanatta yetersiz olacagini farketti demekki
hayırlı olsun...artık bi hamle yapmanız gerekiyordu kanımca :)
Krasic sağa, Kuyt forvete.
Oyuncuyla anlaşıp sonra kulübüyle mi görüşülüyor yoksa ben mi yanlış okuyorum ?Quote:
Fenerbahçe, İtalyan devi Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile her konuda anlaştı.
NTV Spor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım'ın özel haberine göre sarı-lacivertli ekip, Juventus kulübü ile bugün bonservis konusunda anlaşmaya çalışacak.
28 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde forma şansı bulduğu 7 maçın 4'ünde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 1 gol kaydetti.
Krasic, ülkesinin milli takımında da forma giyiyor.
sow'u kesemez. ya gidici, ya da 2 li forvet düşünüyor.
Krasiç mi ? ohhooo :) müthiş müthiş :) 4-4-2 oynarız heralde. arada Alex li sisteme dönülür de hazırlık maçlarında hep Alex götürdü. bakalım..
Sow için hem oruç tutması, hem sakatlığı, hem de Dia'nın gidişinden etkilenmesi gibi şeyler yazılıyor. Çift forvet olursa Alex kesilecek demektir, bu bence en uzak ihtimal.
O zaman Aykut'a söyleyin haberine eklesin bir an önce. Önemli bir detay.
İşi fm gibi düsünüyosunuz heralde. :) İlla bonservisinin belli olması lazım degil kulüpten izin alsa da yeter.
Bu arada Krasic inanılmaz transfer olur.Eğer aynı sistemde devam ediceksek Bienvenu'ye yol gözükür Krasic gelirse.Çünkü Krasic gelince sağda bir daha Kuyt'ı oynatmaz.Kuyt en fazla forvet yedegi olur.Kadro kalitemiz iyice artıyor.Birde defans transferini bitirsek çok iyi olacak.
fenerbahçe'nin mantığı bellidir. önce oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin ister. alırsa oyuncuyla görüşür anlaşır vs. daha sonra bonservis olayına girer.
yıllardır var bu.
Önce oyuncu ile görüşüp anlaşsak ne fark eder.Krasiç gönderilecek oyuncular listesinde zaten.
Bir gözüm Kap'ta bekliyorum. :D
Türkçe yazdım ama anlaşılamadı sanıyorum. Haberin başlığı bile Krasic tamam sıra Juventus'ta. Buradan çıkan anlam tektir. Direk tuttuğum takıma sallamak yerine, çok etik duruşunuza aykırı haber yapan adamla uğraşmanız gerekir mantık olarak.
Çocuğunu kesecek yok mu ? :zuhaha
Bekleyip görelim netleşecek mi.
Yazdığımda bir şey yok, twitterdan yazacağına sitesine eklesin dedim. Sıkıntı görmüyorum.
Ben de zaten direk olarak sana salııyorsun demediğime göre sıkıntı yok.
Sıkıntı sizin bakış açınızda, ben kalkıp ooo Fener'e baksen yazmadım. Savunma moduna geçip haklı olmaya çalışmak alışkanlık yapmış.
Krasic çok iyi transfer, iyi yardırır sağ kanatta. Hayırlı olsun.