İsimlerden demedim zaten :) Yabancılarımızın maşallahı var.Türklerden daha hırslı ve daha arzulu oynuyorlar.Her ne kadar golleri yememizde hatalı olsa da Melo dün akşam Engin Baytar'ı yerden kalkmıyor diye dövecekti az daha :n:
Printable View
İsimlerden demedim zaten :) Yabancılarımızın maşallahı var.Türklerden daha hırslı ve daha arzulu oynuyorlar.Her ne kadar golleri yememizde hatalı olsa da Melo dün akşam Engin Baytar'ı yerden kalkmıyor diye dövecekti az daha :n:
5m£ ona vericeğimize 5 daha koysunlar Melo'nun bonservisini alalım.Amrabat'a o kadar para vermeyiz heralde.
Benim bildiğim Melo'nun sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok...Juventus onu 15'den aşağı bırakmaz şuan ama bencede Amrabat o kadar etmez. :)
Melo olayında yanlış biliyoda olabilirim :icon_biggrin:
Melo gidicem dedikten sonra Juventusla GS anlaşır.Herkes Hurma değil :n:
Juventus'a verirsek parayı alırız 12 m£'ya felan.Sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Melo'da zaten her fırsatta İtalya'yı kötülüyor.Tek iş bastırıp parayı almakta.Büyük ihtimal alırız zaten heralde sezon sonunu bekliyorlar.
Melo burada krallar gibi.Mutlu olduğu her haliyle belli.Sezon sonu da ŞL'ye gidersek %95 alırız bonservisini.
Alırsınızda Juventus 10 M'ye vermez verirsede hata eder :)
Verirsede işimize gelir :)
Melo'nun kiralık sözleşmesi süresince Juve'ye 13M€ verirsek bonservisini vermek zorunda. Biraz pazarlık yapılır, Melo'nun orayı istememesi kullanılır falan filan 8-9'a alınır.
İlk geldiğinde tukaka deniyordu :) yılın bidonunu aldılar deniyordu :n: Adam burda kendini buldu. Alırız. Alamazsak da hem melo hem gs kaybeder. bidon meselesine de açıklık getirmesi iyi olmuş röportajda. oylama floransa'da yapılmasa öyle bir sonuç da çıkmazdı ama italyanlar gerçekten acayip bir zihniyete sahip. yani iyi günde kral yaptıklarını sırf takımdan ayrılıyor diye yerin dibine sokmaya çalışıyorlar :) zamanında Haka Şükür gittiğinde de hissetmiştim bunu. kesinlikle çok nankör bir futbol taraftarı var italya'da. Melo gitmez tekrar o ülkeye. adamın damak tadına,yaşam biçimine, hırsına ve futbol oynama arzusuna uygun bir ülke ve takımda oynuyor olması onun için ayrı bir keyif zaten. bu keyiften vazgeçmemek için elinden geleni yapacaktır
Yok ben alamaz demiyorum...Sadece alsalarda 10€ bırakmazlar diye düşünüyorum ki şuan ki futbolu gerçekten iyi bir tek Galatasaray istemeyecektir onu ama Galatasaray 1 adım önde olacaktır.
"Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.’ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray’ın 31.5.2012’ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır"
Heh olsun yinede 10 üstü :p :n:
Çok para yav.
Çok mok valla değer Melo'ya...
Galatasaray'ın, West Ham United'ın forvet oyuncusu Carlton Cole'yi transfer etmek için yeniden harekete geçtiği iddia edildi.(DHA)
Carlton Cole şehir efsanesi oldu artık geçen senede adı geçiyordu
Galatasaray'a transferi izin verilmediği için antrenmanlarda isteksiz gözüken Yiğit Gökoğlan,Orduspor maçı kadrosuna alınmadı (TRTSPORCOM)
Bu ne arkadaş? bizi isteyen herkes kadro dışında kalıyor :n:
Ee adamlar bize gelemeyince hayata küsüyo futboldan soğuyo :D
Alıştık artık :0: Yarın bir gün Manisa'da açıklama yapar.
Melo'yu alırız muhtemelen böyle giderse ve CL'ye kalırsak. 31mayısa kadar bitiyor mu peki play-off'lar?
22 Mayısta falan bitiyor...
'Shaqiri için karar bizim ve teknik heyetin''-
Ünal Aysal, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Arnavut futbolcu Xherdan Shaqiri için temasları bulunduğunu kaydederken, kararın kendilerinde olduğunu belirtti.
Transferde Shaqiri'nin Galatasaray'la anıldığının hatırlatılması üzerine Aysal, ''Benim direkt temasım olmadı. Zaten bu tip temasları ben yapmıyorum. Görevli arkadaşlarımız benden onayı alıp, onlar yapıyorlar. Shaqiri için temaslarımız oldu. Karar bize ve teknik ekibe ait'' ifadelerini kullandı.
Kaya çilingiroğlu : alperi napıcak galatasaray saten 4 tane stoperi var :D :D :D
Şaka gibi bu adamlar :D
Sky Sports sources understand Galatasaray are planning a second approach for Carlton Cole after missing out on the West Ham United striker in the summer.
The Turkish outfit launched a late raid for the England international in September, with their transfer window staying open for longer than their western European rivals.
The Hammers snubbed that bid, with manager Sam Allardyce expressing his anger at having to fend off an approach after the English window had slammed shut.
He could, however, be forced to deal with a second offer, with Galatasaray said to be readying a fresh move.
Cole has been in decent form for West Ham this season and is leading the club's Championship promotion bid with eight goals in 21 outings.
He is, however, unaccustomed to life in the second tier and could be tempted to try his luck in the Turkish top flight.
The 28-year-old stated in November that he has no intention of leaving Upton Park, but Galatasaray may be about to test that resolve.
Xherdan Shaqiri için Porto devrede.
Selon A Bola, qui relaye une information de itasportpress, le FC Porto aurait entamé des discussions avec le FC Bâle pour le transfert de Xherdan Shaqiri. Sous contrat jusqu'en 2016 avec le club suisse, le milieu de terrain bénéficie d'une clause de sortie de 30 millions d'euros. Une offfre comprise entre 13 et 15 millions pourrait cependant suffire pour convaincre Bâle de lâcher l'international suisse.
Galatasaray'ın transfer konusunda hala neden ceza almadığını anlamak gerçekten güç. Kulüplerin rızası olmadan oyuncularla görüşmek yasaktır. Adamların aklını çelip kulüpleri zor durumda bıraktırmak ise izlenen transfer politikasının aynaya tutulan kötü bir yansımasıdır.
Önce kulübünle görüş adamlar onay veriyorsa adamı alır veya almazsın Galatasaray bir gün buradan sağlam bir ceza yiyecek ama bakalım hayırlısı.
Yine kimi kaçırmışız hayırdır ? :)
Sanırım Amrabat konusu ile ilgili söylemiş arkadaş.
İyide orada söyleniyor zaten transferine izin verilmedi diye.Yani demekki teklifi yapmışız ama Manisa kabul etmemiş.
Ayrıca sağlam ceza bekleyenlerde beklemeye devam etsin.
Aynen Kaos ceza beklemeye devam edin siz bizim ekibimiz önce takımla görüşmeden bir oyuncuyla görüşmez...Amrabat olayı farklıdır bence...O bize gelmek istemiştir bizde Kayseri'ye teklif yapmışızdır onlarda reddetmiştir Amrabat'ta mutsuz olunca gitmek istediğini dile getirince A2 takıma gitmiştir...Olay budur...
Bu arada Karabükspor'a kiralık olarka verilen Eray, Fatih hocanın talebiyle tekrar geri çağırlmış.
Amrabat ya da Yiğit Gökoğlan başka takıma gitmek için istekli olsalardı o takımın taraftarları "ne büyük kulübüz ki bize gelmek için çabalıyorlar" diye övünürlerdi.
Çaresiz kalanlar ancak buldukları her dala tutunur ve körü körüne o dala bağlı kalırlar. Galatasaray'ın transfer mevzuları da düşmüş dillere ve çaresiz kalmışsan buna tutunmak, uzatmak en mantıklı rahatlama yoludur.