Sakho'mu amin amin.:)
Printable View
Sakho'mu amin amin.:)
Sakho hiç gelir mi ya.Neyse en azından Avrupa'nın bizi bu kadar büyük görmesi hoşuma gidiyor. :D
Sakho takımdan ayrılacağını açıkladı forma şansı bulamazsa , zaten forma şansı bulamıyordu , ikinci plana düşmüştü thigo silva'nın gelmesiyle 3.plana düştü takımda.
Direk Fm'den düşünmeyin adamları , silva daha transfer olmadan açıklamıştı sakho , büyük takımlar istemediği sürece olabilir.
Kadrosunda 6 tane üst düzey stoper var PSG'nin , o açıdan bakarsak Sakho ayrılmak ister evet de bakalım bizi tercih eder mi , ya da biz gerçekten onu istiyor muyuz ? :zuhaha
Hangisini seçsek Rolando mu Sakho mu Mbiwa mı ? :D
Fenerbahçe Melo ile ilgili Kap'a bildirim yaptı: ''Melo haberleri doğru değil..Oyuncuyla ilgimiz yok
Tuncay Şanlı Wolfsburg ile olan sözleşmesini fesh etti.
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/ak...ufloesung.html
Gelir mi acaba ?
Tuncay bonservissiz gitti, bonservissiz geri döner. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Hamburg başkanı Badelj'i istiyoruz ancak transfer icin Fenerbahçe'yle yarısıyoruz demis.
Tuncay Fener'e gelecek içimde öyle bir his var.
Badelj süper olur.4.5milyon€'dan bahsediliyor iyi bir rakam.
krasic cardozo felan derken tuncay la kandiracaklar bizi anlasildi :)
Badelj'i alalım Badelj'i gerisini boşverelim. İlk olarak şu çocuğu alıp rahata erelim. İnanılmaz olur orta sahamız için.
Milan Badelj var dediler geldik.
badelj'in adının geçmesi bile aykut hocanın bu işten anladığını gösteriyor.
Fm'de çok iyi bu adam yoksa...
Zagreb'te izleyen var mı Badelj'i?Çok istendiğine göre sanırım izlediniz.Nedir özellikleri?Hücum yönümü ağır basıyor?Ben izlemediğimden soruyorum.
Avrupa liginde seyretmiştim villarreale karşı oynarken hücum yönü iyi ama defansada deseteğe geliyor hatta o maç gol atmıştı.
Badelj'i bilmem de Tuncay Şanlı umarım takıma geri döner ..
Tuncay'a gerek yok bence.
Şekip Mosturoğlu'nun oğlu twitterda transfere veto verdi. Bu da demek oluyor ki bu iş olmayacak Hamit meselesinde de böyle olmuştu.
Krasic: Fenerbahçe'ye gitmiyorum
Sırp "mondo.rs" adlı internet sitesine konuşan Juventuslu Milos Krasiç "Artık oynamak istiyorum. Ama Juventus'ta bu şansı bulamadım. Bu nedenle Torino'da kalmayacağım. Bu cehennemden kurtulmam lazım. Ama Türkiye'ye de gitmiyorum. Yakın gelecekte böyle bir düşüncem yok" diyerek Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.
Tolga Gani Zengin @tolgazengin
Yarın 2 imza var. İsimleri sormayın söyleyemem.
Orta saha + stoper
2si de yabanci
%50'de 1 yerli... Mevki soylemem
Tuncay gelsin artık, oynamasa da sorun çıkarmaz, hem para verip almaya karşıydık, şimdi bedelsiz gelecek.
Elbette senelerdir düzenli oynamadığı için eski Tuncay değildir ama Türk futbolunda zirveye çıkabilecekken kaybettiği yılları oldu fazlasıyla. Takıma enerji katacaktır mutlaka.
yönetici değil ama herkesin güvendiği bir isim .. kongre üyesi ek olarak kendisi..
maç da BJK maçı yanlış hatırlamıyorsam :)
Tuncay gelsin tabi ya. 1-1.5 M peşin ve ek olarak maç başı verilsin. sağ kanatta , forvette çok işimizi görür. sol da adam çok ama orda da oynar gerektiğinde :) hiç oynamasa bile varlığıyla takıma abilik yapar :)
ek: öyle bir milletiz ki; futbolcuların ne kadara imzalayacağına karar verir olduk :)
Sus işaretinin cuk oturduğu gollerinden biriydi.
Eski Tuncay değil gelmesin diyen de çok ama o her daim yıkılmayan enerjik karakteriyle bize katkısı olur, sonuçta oynamadıysa da oynar ve form tutar yani zor bişey değil ya, gittiğinden beri döneceği günü dört gözle bekleyenlerdenim bende.
Ek olarak bizde oynamaya başlarsa milli takımda onu kazanmış olur, ki Abdullah Hoca'nın da bu yönde bir açıklaması vardı.
Ve yine ek olarak:) o fotoğrafın az ilersinde yabancı maddelerden saktlanmıştı dimi:)
İyi güzelde Yobo hep sonlara kalıyor geldigi zaman ve geçen sene hep son saniye transferi oldu.Şimdide Agustos gelmiş anca getiriyorlar.Hazırlık kampı filan hak getire.
Yarın iki imza var deniliyor. Stoper olarak Yobo ile anlaşılmış yeniden. Küçük de olsa Rolando ihtimali var deniliyor.
Bence sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var. NTV Spor gibi güvenilir bir haber servisi bile çok yanlış haberler yaptı. Heitinga, Krasic isimlerini verdiler, pek görünürde bir şey yok. Sercan Sararer geçti o da yalan çıktı.
Basında ismi geçenler de olabilir, hiç ismi geçmeyenler de olabilir.
Benim tahminim Yobo ile anlaşıldı ve yarın imzalayacak. Orta saha için bir tahminim yok. Krasic'in menajeri olayı yalanladığına göre başka biri olacak sanırım. Borja Valero olacak gibi bir his var içimde.
Edit: ŞL'ye kalırsak dünyaca ünlü bir santrafor alınacakmış.
Olması gereken de bu. Stoper ve orta sahayı al. ŞL'ye kalırsan gelecek parayla iyi bir santrafor alınması mantıklıdır.