Henüz gelmedi Arif sevinme :D 2. Forlan olmaz inşAllah...
Printable View
Solada Hulk'u aldık mı tamamdır :D
Hadi inşallah Forlan gibi olmayacak bu sefer, çok uğraştılar.
Sabah bütün Galatasaralılar'ın beklediği haber gelir diye umuyorum.Haftalardır konuşulan bu transferin sonunda borsaya bildirilmiş olması transferin bittiğini gösteriyor bence.
forlanla arada şöyle bi fark var forlan la görüşmeler başlandığında söylentiler çıkar çıkmaz duyurdular bunda aradan uzun süre geçti ondan sonra duyurdular ki fiyat arttırma kararı alındıktan hemen sonra duyurulması ayrı bi olay hayırlı olsun bence Şeref Aydın geçen hafta duyurmuştu zaten :schaf:
Toplantı yapmış yönetimle Fatih Terim. Demek Terim güvence verdi 1 koyup 2 alınacağına. Diğer yandan yönetim de Fatih Terim istemiyorsa Messi de olmaz gibisinden açıklamalar yapıyordu. Demek Fatih Terim de çok istedi. Eğer Basel 20-25 milyonlardan bahsetmezse transfer tamamdır diye düşünüyorum.
Shaqiri geleceği parlak bir oyuncu.Fatih Terim Ronaldinho'yu istememişti dengeler bozulacak diye.Shaqiri'ye de sağlam bir bonservis verilir iyi para alır ama ileride çok daha kâr edebiliriz onu satarak.Diğer adı geçen oyuncular gibi değil.O yüzden bonservis çok aşırıya kaçmadığı sürece sorun edilmiyordur.
GS, Shaqiri için Basel'e yeni bir teklif yaptı. Yarın akşama kadar gelecek yanıta göre transfer ya gerçekleşecek ya da kapanacak (Lig TV)
FCN BLOG ; BILGI | Shaqiri için Basel kulübüne 10 milyon euro bonservis ödenecek. Genç oyuncuya yıllık 2 milyon euro ödenecek. Sözleşme 4.5 yıllık..
10 Milyon Euro bence bir genç oyuncu için çok haberde öyle demişya.
Transfer en geç sabah açıklanır diyorsanız sabaha kadar beklerim :D Boşuna uykusuz bırakmayın şimdi.
okumaya deger..Quote:
twitter'da hüseyin özkök, shaqiri için u21 avrupa şampiyonasında bir ingiliz kulübü için tutulmuş resmi scout raporu paylaşmış. ne kadar doğrudur onu bilemem ama oyuncu ile ilgili olan kısmı dışında, ingilizlerin nasıl oyuncu takip ettiklerini görünce tekrar bizim takımlarımıza acıdım, acaba bizlerde oyuncuları böyle bilimsel izleyen kulüpler var mıdır diye.
"kisa boyuna ragmen cok kuvvetli bir yapisina ve orantili vucut bolumu dagilimina sahip. ancak, bacak kütlesinde gerekli kuvvet az gözüküyor zira, oyunun son bolumlerinde, 65+,bariz kuvvet dusuklugu var. surati ve ilk hizlanmasi cok iyi ancak 10. depardan sonra hızı gözle gorulur bir bicimde dusuyor. dusuk agirlik merkezi nedeniyle, istemedigi zaman kolay düşmüyor ve vucut vucuda baskidan etkilenmiyor. bununla beraber, gereksiz kalabalik icine girdigi durumlarda kendisini yere birakmayi huy olarak edinmis gibi. sahanin üçüncü bölgesinde çok rahat kullanılabilecek bir oyuncu. ancak,yaygin kaninin aksine golge dripling yapildiginda basarisiz ve isabetli orta yuzdesi cok dusuk (%23). bu nedenle kanat yerine forvet arkasi, pozisyonunda oynaması daha uygun olur. oyun icinde devamliligi cok az. topsuz oyunda cok etkisiz. kaptırılan topu takip ve savunma pozisyonuna geçiş neredeyse hic yok. rakip cezasahasi etrafinda takımın top kaybi sonrasi pozisyon almasi da, saşilacak sekilde sifira yakin. rakip ceza sahasi onunde hizli dripling sonrasinda cikmaz sokaga girdigi hallerde son pas isabeti son derece yetersiz. son vuruslarda hizli karar alamadigindan gol yuzdesini yukseltecek vurus seklini uygulayamiyor. ayrica, kale onunde toptan uzaklasarak pozisyon almıyor, sadece topa dogru hamle yapiyor. karar kalitesi, rakip ceza sahasina yaklastikca dusuyor. bencillik cok one cikan bir ozellik olarak gozlemlendi. sut/pas/calim tercihlerini buyuk oranda yanlis yapiyor. gereksiz sekilde rakip kalabaliğına girerken, uygun pozisyondaki takim arkadaslari yerine secimlerini kendinden yana kullaniyor. takim oyununa etkisi potansiyelinin gerisinde ve arkadaslarini oyunun icine çekmesi yetersiz duzeyde. sonuç: son derece yetenekli olmasina ragmen bazi olumsuz ozellikleri bu yeteneklerinin önüne geçiyor"
yazılanlar doğruysa 10 milyon etmeyecek oyuncu. yıllık 2 milyon da verilmez kendisine.
zaten burada shaqiri hakkında yorum yapanların oyuncuyu canlı izlediğini de düşünmüyorum. football manager'daki verilere göre herkes ister shaqiri'yi.
SkySports'ta zamanında onun için scout raporu yayınlamıştı .
http://www1.skysports.com/transfer-c...herdan-Shaqiri
Hüseyin Özkök'ün paylaştığı rapor Best'in Beckham'a söylediği laf gibi olmuş resmen. Ben Fatih Terim'in bencilliği, şut pas zamanlamasını, kaptırılan topu takip etmemesini törpüleyeceğini düşünüyorum. Zaten 20 yaşında daha, önünde uzun bir zaman var.
Tabi Scoutlar cok iyi biliyor fatih terimin israrla istedigi adam terim bilmiyor nasil oldugunu kimse kafasini yormasin hoca shaqiriyi cok ama cok istedi fiyat bile yukselttiler hoca istedigi icin demekki bildigi var adamin. yillik 2m"da eger dogruysa iyi ve az para sakat baros bile 3m aliyorsa shaqiride 2m"u alir hak etsin yeterki. Shaqiriyi sampiyonlar liginde izledim sadece iyi topcu hizli sert sutlari var yasida 20 gelecegi parlak.
Shaqiri' yi hiç izlemeden kötüleyenler olacaktır bunlar çok normal :)
Ali Dürüst:Basel ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır...
Sanırım Shaqiri için Basel 17-18 m£ felan istiyor.Biraz yükseklerde uçuyorlar.
Haydaa .
Son dakika!!! Ali Dürüst:Shaqiri için Basel ile anlaşma sağlanamamıştır (NTVSPOR)
Ali Durust numarada yapiyor olabilir adam anlasamadik dedi 2-3 saat sonra petre-jardel gibi oyuncularla ucaktan inip geldiydi :D
ntvspor NTV SPOR
Son Dakika... Galatasaray Asbaşkanı Ali Dürüst: Shaqiri için Basel kulübüyle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştır.
Zaten böyle genç yıldız adayını bu yaşlarda Türkiye'ye getirseydik şaşırırdım.Alsaydık iyiydi ancak Basel'in gözü yükseklerde.Bakalım onlara istediği rakamı veren olucak mı?
Haydaaa. :(
Ama Ali Dürüst'e güvenilmez yarın maça bile çıkabalir Shaqiri :D
Haberde 8 milyon euro artı 2 milyon euro Şampiyonlar Ligi bonusu diyor.Bildiğim kadarıyla dün yapılan toplantıda fiyat arttırıcağımız kararı çıkmıştı.Bundan önceki teklifde zaten bu rakamlar söyleniyordu.Ama Basel'de 15 milyon euro istiyormuş.Arada baya fark var.
Shaqiri geleceğe damgasını vuracak oyunculardan biri. 15-20 Milyon Euro istemeleri gayet normal.
23 Ocak 2012 tarihinde transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Xherdan Shaquiri ve kulübü F.C. Basel ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=183266
off valla bu yönetim defolup gitsin transfer yapmasın yeter yapmasını bilen adamları getirin göreve (bkz. Haldun reyiz) bu ne ya dalga geçer gibi o kadar konuşup duyurup en sonunda alamadık diyolar
O görmeden paçaları sıvadığımız dere bildiğin çöl çıktı...
Bence Galatasaray için daha hayırlı oldu.
10-15 milyon € arasındaki bir bedel kulübün başını çok ağrıtırdı. Bu sezon Şampiyonlar Ligine katılma vizesi alabilirse transfer çehresinin daha da genişleneceğine inanıyorum. şimdilik Yiğit Gökoğlan ve Kazım Kazım Süper Lig için yeterlidir.