Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
Printable View
Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
Sadece maliyet açısından bakarsak, oyuncuların özellikleri vesaire kıyaslama olmadan hani herşeyden nem kapanlar oluyor peşinen yazayım dedim;
Amrabat 5 yıllık maliyet 14 milyon 600 bin euro.
Krasic 4 yıllık maliyet 16 milyon 700 bin euro.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Krasic çok iyi bir oyuncu, tıpkı Hamit transferi gibi geçen sezon fazla maç yapmamış olması iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence maliyeti de gayet makul yazılanlar gibiyse. Takıma uyum sağlarsa durdurulması çok zor olur Krasic'in, başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.
Borja daha fiorentina ile anlaşmadı sadece kulüpler bonserviste anlaştı diye biliyorum ben.
Vikipedi ve transfermarkette klüp olarak fiorentina gözüküyor
http://tr.eurosport.com/futbol/italy...89/story.shtml
krasic icin gec kaldilar
Valla Krasic'e çok ihtiyaç var bence Kuyt kanatta yaptıkları kısıtlı, bütün bir sene Kuyt kanatta çekilmez açıkcası.
Forvette çok sağlam top indiriyor, Sağ'da Krasic olursa harika olur hızlı ve adam geçebilen bir kanat oyuncusu çok sağlam olacaktır.Ortasaha konusuna da turu geçersek alırız diyorum, 1-1 ama Fenerbahçe turu geçemeyecek takım değil ben halen eldeki kadro iyi kurulursa orada çok rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.
Ancak eldeki kadro iyi kurulamıyor malesef :)
Abi gomiste gelecek diyorlarsa Kuyt nerede oynayacak ? Sow en azından yedekte dursun kaliteli 2 forvetimiz olur Bienvenü şutlanır Semih müzmin yedek zaten beklesin :)
Gomisle birlikte 3 forvet olur.Şayet Gomis açıklanırsa ya Sow satılır yada Stoch,çünkü Stoch bu seneye çok isteksiz başladı iyi teklifler var deniyor satılabilir Kuytu solda Krasiçi sağda dener forvette Gomis/Sow değişmeli olur.Ne Kuyt yedek bekler nede yüksek paralara alınacak Gomis 2 side ilk 11 de oynar o yüzden Stoch'un satılma olasılığı yükseliyor.
İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.
Tabii bu da bir ihtimal, göz ardı etmişim.
Aygün buna sadece gündem değiştirme demek doğru değil, senin de dediğin gibi Yobo zaten bilinen bir isimdi. Krasic ismi de gündeme gelmişti bir hafta kadar önce. Dünkü maç belki bu süreci hızlandırmıştır ya da beklenmeyen gelişmeler olmuştur bilemeyiz. Daha önce hiç ismi geçmemiş, ses getirecek bir isimle görüşmeye başlanmış olsaydı senin teorin gerçekçi olabilirdi bence. :)
Nedense krasic filan heyecan yaratmıyor artık
SPORX BİLGİ |Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek. Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
............................Quote:
Eray ÖZER @_eozer @OmerTemelli peki krasiç takıma ne zaman katılacak adapte olması zaman almazmı ?
Omer Temelli @OmerTemelli
@_eozer yarin insallah
Ayrıca Sow gönderilecek mi ? sorusuna
Hayır cevabını verdi..
kırk yılın başında Aygün'e katılıyorum. Yobo kaç hafta önce bitti , daha iyisini alamıyorsan bekletme bu kadar. Krasiç 'te ne olduğunu bilmiyorum ama bana da gündem değiştirmek için iyi bir fırsat gibi geldi. orta saha alınmazsa patlarım artık kulübe. ama ne fayda...
Alınan oyuncular 8 Ağustos'taki maçta oynayabiliyorlar mı?
Krasic ve Yobo oynayabilecek mi Romanya'daki Vaslui maçında?
Eğer geçersek bir sonraki turda oynarlar
hayır oynayamıcaklar
Ben de oynayamıyorlar diye biliyorum ama bir arkadaşım oynayabiliyorlar deyince emin olmak istedim.
Aykut Hoca bana güven vermiyor nedense. Geçen seneki G.Saray maçında yaptığı hatalar hala aklımdan çıkmıyor. 2 sene önce Y.Boys hatası, şimdi bir Vaslui hatası. Bu hatalar silsilesi yüzünden potansiyelimizin altında kalıyoruz.
Acaba daha iyi bir teknik direktör olsa çok daha farklı mı olur? Zico gibi bir adama ihtiyacımız var.
Edit:
Beyler sizce orta sahanın göbeğine transfer gelir mi? Gelirse kadro nasıl olur? Benim tahminim:
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Topal-**YABANCI**-Stoch
Alex-Kuyt
Alex'in sakat olduğu veya oynamadığı maçlarda Sow-Kuyt oynayabilir. Ki bence kanatlarda Stoch-Krasic, göbeğe de Emre gibi bir adam alınırsa Sow-Kuyt ikilisi çok iş yapar. Kuyt indirir Sow atar.
Juventus'ta Krasic'i kim kesti arkadaşlar bilgi verebilir misiniz bu adam ne diye yedek kaldı?
Teknik adam İtalyanca öğrenmesini istedi, Krasic öğrenmedi. Bir de hocasının sistemine uymuyordu. İlk gittiği sene oynuyordu, ikinci sene yedek kaldı.
Ben açıkcası Stoch a 10 milyon euro nun üstünde para verilyorsa satılması taraftarıyım.
Stoch da istikrar namına bişey yok.Bir sezon boyunca güvenilecek oyuncu değil oyun içinde devamlılığı da yok.Sol ayağı zayıf orta kesemiyor çizgiye inemiyor çok güçsüz ikili mücadeleleri hep kaybediyor vs.
Tek bir taktiği var nerdeyse feyk atıp içeri çekiyor topu artık yememeye başladı çoğu oyuncu.Şut özelliği çok iyi ama komple bir oyuncu olarak baktığımızda beni tatmin etmiyor.
Elenirsek adam almaya gerek yok Caner Özgür idare eder Krasic de oynar.Tuncay ı da getir bedavaya ligde götürür..
Nijeryalı futbolcu, "Fenerbahçe'ye geri dönüyorum. Çok mutluyum ve bir an önce takıma katılmak istiyorum" diyerek transferin bittiğini açıkladı. Yobo ayrıca eski takımı Everton'a da teşekkür etti.
Krasiç resmen Fenerbahçe'de.
Krasic 4 yıllığına Fenerbahçe'de. Son Dakika FB TV
Geç kalmış bir transfer. Buruk sevinç yaşıyorum.
Daha önce demiştim gerçekleştiğine göre transfer tekrar edebilirim.
Çok yanlış bir politika, Kuyt'u aldıktan sonra Krasiç'i de almak hatadan başka birşey değil. Krasiç + forvet alsan anlarım ama Krasiç + Kuyt sıkıntılı. Umarım Kuyt'dan forvette istediği verimi alır Aykut hoca.
Öte yandan yabancı konusu da dikkatimi çekiyor.
Stoch,Alex,Sow,Kuyt,Krasiç,Baroni
6 Tane etti ve bu 6'sından kimi kesebilirsin ? Kesik yemeye alışkın Stoch var birtek. O da formda ve bana göre yabancılar içinde en iyisi Alex ile birlikte. O zaman sıkıntı başgösterecektir.
Ha bir de unutmadan Dia konusu var. Adam varken onun yerine oynayabilecek 2 tane daha yabancı oyuncu alındı herhalde Dia'yı yollayacaklar.
Mükemmel transfer olmuş.Şahsen bize karşı forma giymesini istemem.
edit: çok geriden takip ediyorum :)
Krasic farklı oyuncu, farkını gösterecektir oynadığı sürece. Ama Kuyt konusu Murat gibi benimde kafamı kurcaladı. Gerçi bireysel özellikleri pivot forvete uygun, kaleye sırtı dönük oynayabilecek mücadeleci bir isim ama bu kadar yabancı uyruklu hücum oyuncusunu bir arada oynatmak çok bilinmeyenli denklem gibi olacak Aykut Kocaman için.
hayrlı olsun
Kuyt'ı Fenerbahçe'de izlediyseniz forvette ne kadar yararlı olduğunu görmüşsünüzdür. bence 4-4-2 oynayacağız ve zaman zaman Alexli sisteme döneceğiz. hatta 4-4-2 nin sol kanadının Caner olacağını düşünüyorum. Stoch çok büyük düşüşte. tekrar form tutarsa alır formayı.
Bu arada Murat abi o listeden ilk sileceğin isim Cristian olur. yabancı sıkıntısı çekmeyiz. çok kaliteli yerlilerimiz var.
Hayırlı olsun.Çok iyi bir oyuncu ama gerekli miydi tartışılır.
israrla ortasaha diyorum, krasic olsa olsa Unal Aysalin dedigi cilek olur. esas lazim olan emre gibi cift yonlu bir ortasaha. o zaman iste eksiksiz bir kadro olusacak. Aykut Kocaman da artik bu takimi sampiyon yapar, yapamazsa sene sonu yeni bir klup bulmak zorunda kalir.
alexxis sisteme geçişin belgesidir krasiç bu sene olmadı seneye takım alexsiz oynayacak
volkan
gg egemen yobo hasan
topal kristiyan
krasic stoch
kuyt sow
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Juventus oyuncusu Milos Krasic'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre Juventus Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 7.000.000 Euro,
4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 Euro
maçbaşı ücreti 12.500 euro dur.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=226753
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-02_krasic446.jpg
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30157
Hayırlısı olsun ancak enteresan bir durum oldu Bu adam sağ açık oynayacak Kuyt kaldı elde Sow'a o kadar para verdik muhakkak kadroda yer alacaktır bence Stoch gözden çıkarıldı Krasiçi sağa Kuyt'ı sola koyacak forvettede Sow.
2.3 milyon yıllık çok iyi bir rakam gerçekten güzel anlaşılmış birde orta saha artık.Acaba Yobo yıllık kaç paraya gelecek 2 civarı diye düşünüyorum.
maaş konusundaki tutarlı tavrından dolayı yönetimi kutluyorum
Kuyt'tan sonra Krasiç'in alınması ne kadar doğru tartışılır her ne kadar kalitesinin tartışılmayacağı gibi.
Bence Kuyt tek forvet oyuncusu değil. Stoch-Krasiç şeklindeki kanatlar bana bile gol attırır ama Stoch'un performansı şimdilik ortada Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağı da belirsiz. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah tur geçilir de ilerde çok iş yapar Krasiç.
Stoch gözden çıkarıldı mı? Adamla 2 senelik mukavele yenilendi daha 1 ay önce. Bir maçta kötü oynadı diye adam mı gönderilir?
Stoch ve Sow takımda kalacak bence. İkisini de göndermezler. Gitmesi en muhtemel yabancı: Bienvenu.
Yobo, Cristian, Krasic, Stoch, Alex, Kuyt, Sow, Bienvenu. 8 yabancı var. Bienvenu fazlalık duruyor, sırıtıyor kadroda. Onu gönderecekler bence veya kiralarlar.
KUYT sağ kanat veya forvet için alınmadı. Bu adamın özelliği her yerde oynayabilmesi. Yani hocanın elinde joker bir oyuncudur Kuyt. Forvette dün çok etkiliydi, sağ kanatta Krasic elbette ondan daha verimli olacaktır. Kuyt forvet arkası da oynar, sol açık da oynar, her yerde oynar. Kendine takımda yer bulur.
Alex-Kuyt oynayacak bence Kocaman. Duruma göre belki orta sahanın göbeğinde bile Kuyt'ı oynatıp forvete Sow'u çekebilir.
Bu transfer bence harika bir transfer, üstelik çok da iyi bir fiyata almışız ama nedense çok geç kalındı... Sevinemiyorum bile.