Pantelic gelmesin ama Kiesling harika olur..
Printable View
Pantelic gelmesin ama Kiesling harika olur..
gudjohnsen ideal oyuncudur
ne zaman gelecek bu capon harikası..
:icon_razz:
Yoksa İnamotoyu geri dönmesi için ikna mı etmye çalışıyorlar :zuhaha
Cok sabırsızsınız kalli varken yararsız adam gelmez.....
ergün gazi antep spora gidiyor
forvet hala yok sezon kapanmak uzere kone yi alacaz diyorlar adam ispanyada oynamak istiyorum demiş crespo yaşlı bence brezilyadan 20 21 yaşında genc bi yıldız getir işi çöz ucuz a da kapatırsın super olur
galatasarayımız için hayırlı olsun herşey
Cimbom'dan 3 bomba atağı!
İşte G.Saray yönetiminin sır gibi saklanan transfer planı.
G.SARAY’IN transfer politikasında sürpriz gelişme. 3 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde hummalı bir çalışma içinde olan ve forvete takviye yapmak için uğraş veren Cimbom’un 1 oyuncu değil 3 futbolcu alacağı öğrenildi. İşte Aslan’ın transferde yaşadığı gelişmelerin özeti...
Necati Ateş’in gözden çıkarılmasının ardından uzun süredir forvete takviye yapılması planlanıyordu. Bu konuda Kone’den olumsuz yanıt alınmasının ardından en güçlü isim olarak Le Mans’ta forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ön plana çıktı. Oyuncuyla yapılan görüşmeler sonunda prensipte “Evet” yanıtı alındı. Ancak kulübü Le Mans, Grafite’yi göndermeye pek yanaşmadı. Transfer görüşmelerini yürüten Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin İstanbul’a döndü ve Florya’da zirve gerçekleşti. Avrupa’dan dönen Sezgin, teknik direktör Kalli, yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in de katıldığı toplantıda transfer raporunu sundu.
‘HER AN BİTEBİLİR’
YÖNETİCİ Haldun Üstünel’in yeniden Avrupa’ya çıkıp ilk etapta Grafite’nin işini bitirmesi bekleniyor. 31 Ağustos’a kadar transferi bitirip UEFA’ya verilecek listeye yeni isimleri de eklemek isteyen yönetim, kaleye de bir yabancı düşünüyor. Son Bursa maçında Orkun’un yaptığı basit hatalar sonrasında ileride sakata gelmek istemeyen G.Saray, kalesini de şimdiden sağlama almayı düşünüyor. Yöneticiler 3 futbolcu transferini herkesten gizli tutarken bir diğer oyuncunun da forvete düşünüldüğü belirtiliyor. Daha önce görüştüğü oyuncuların basında yer alması nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim bu nedenle, temasta olduğu futbolcuların adını sır gibi saklıyor. G.Saray’ın bu hafta içinde forvet konusunu çözümlemesi ve diğer 2 ismin de en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. İnce eleyip sık dokuyan yönetim G.Saraylılar’ı sevindirecek gelişmelere bir an önce imza atmak için uğraş veriyor.
Kaynak:Hürhaberden aldim
Okumak bile güzel:D:D
Kaleci transferi bugünkü mactaki performansada baglı ama haber ne kadar dogru..
Grafiteyi bu gece rüyamda gördüm Galatasaray forması ile oynuyordu..Şaka degil gercek söylüyorum:):)
grafite zaten işi bitmişti kone den haber bekliyorlardı kone olmazsa o oyuncu zaten gelmeyi kabul etmiş diye cok onceden haberler cıkmıstı kale bence emin ellerde diye düşünüyorum gerek yok kaleci transferine her kaleci hata yapabilir
bu sene galatasarayın transferleri gercekten nokta transferler ama bakarsanız yedek oyuncu yok oynatacak forvet te eksik 3 oyuncudan fazla transfer gerekir bence
İyide kaleci trnasferi olması için kontejan bosalması lazım...Kallide caruscayı göndermiyor hatta bugnkü macta ilkonbirde olabilir..
2 forvet gelecek sanırım..
Grafiteyi cok istiyorum.Rüyamada girdi.
grafite nin geçmişine attıgı gol sayısına bile bakmadım tek ozelligi brezilyalı daha iyi bi transfer de olabilir bence carrusca da gitmemeli adam cok teknik bir oyuncu gecen sene liverpoll macında 2 hareketle gozume girmişti yeterince denenmedigi icin kendini gosteremiyor sadece antreman lara gore futbolcu degerelendirilemez
yerli bir forvet te olabilir gokhan unal bence iyi transfer olur ama onuda kayseri spor satmıyor
Kalli caruscayı zaten as takımda oynattı bugün ilk onbirde sanırım:)
İki kontejan bos suan forvete 2 tane gelir olay biter..Grafite inanılmaz yıpratıcı Adamda hersey var..Sadece öyle cok hızlı degıl ama cok teknık falan..Bu zamana kadar baska takımlara neden gitmedi hemen söylim 2003 yılında brezilyada en yetenekli forvet secildi ve daha sonra adamın yan capraz bagları koptu en fazla 2 yılda kendine gelebildi sonra le mans sahip cıktı onu trnasfer etti..Ogan tarhan her programlarında bu oyuncudan övgü le bahseder..
Hayırlıysa 1 forvet alalımda 3 taneye gerek yok.:)
Ertan'a katılıyorum... Bu arada Carrusca'nın dönüşü muhteşem olabilir...
Transfer doneminin bitmesine 1 hafta civari bisey kaldi...Bana kalirsa bu saatten sonra hic bir kulup elindeki yildiz forvetinin gitmesine izin vermez,cunku yerini doldurmalari kolay olmaz...Bende Inamoto korkusu yeniden hortladi:)
Arkadaslar postiga suanda hiç bir macta oynamadı ve üstelik forma numarası verilmedi...Baskanıda istedigi yere gidebilir dedi..Bence postiga aldık bekletiyoruz çünkü basın anlastıgımızz yazmısdı bir anda haberler kesildi...Bence 2 forveti bekliyortlar ayrıca Uefa kupası macındaki neticeyide bekliyor olabilirler...
Arkadaslar Bu sadece benim tahminim büyük ihtimal Bu hafta içi uefa macından sonra persembe veya cuma günü bombarlar patlar çünkü 31 agustosda 2. listeler verilecek..5 gün kaldı..Yönetimde acıklama yapti diger turda sahada diye:)
Postiga-Grafite ikilisi bunlar cok iş yapar:):)Begenmiyoruz demeyin gecen sene hep inamotoya dua ediyorduk:):)
O yüzden Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliyelim..Kalli varkende inamoto,Lukunku faciası zor:)
Bence UEFA sonucuna göre transfer yapmak saçma biz oyuncuyu sadece UEFA için mi alacağız :s oyuncu alınacaksa heralanda güçlü olmak için alınır.
Evet uefa sonucuna göre transfer yapmak ne alaka?Gs'nin turu geçme oranı zaten %99:)5 gün kaldı öyle büyük bir yıldız beklemiyorum.Lincoln'ü gölgede bırakabilcek biri gelmez bu saatten sonra...En büyük adaylar Grafite,Postiga,Asamoah bence...:)
Uefadan elenirsek mesela 2 yabancı gelmez elersek 2 yabancı gelir:)
Parada önemli bosuna borca ne gerek var:)
Önümüzdeki 5 gün içinde trnasfer bitmek zorunda koprinica macından sonra bombalar patlar..Postiga ve Grafite ikilisi alıcak bence..
Ayrıca postiga daha cok tanınıyor lincoln nü belki gölgede bırakır ama Bize göre türkiyede bırakmaz..İlla isim istiyorsak postiga isim olarka iyi transfer olur lincoln le iyi anlasır..
Portekiz ligi basladı postiga kadroya alınmıyor..Baska takımada gitmedi sizce ilginç degilmi..Alınan forvet cok iş yapacak Bu bakımdan rahat olun..Kalli illaki istedigi tibi coktan söylemiştir..
Asamoah olurmu bilemem Almanya ligini takip etmedim Ama kalli asamoah istememiş...Kesinlikle bir uzun bir kısa adam lazım..Buna en yatkın grafite ve postiga..
Üstelik bu iki oyuncu Lincoln ile iyi uyum saglar..Diller bakımından.
Lincoln nün en cok istedigi oyuncuda Grafite:):)
Bize beklemek kaldı........
1 yabanci forvet,1 tanede yabanci kaleci alsak yeter.Forvette Ümit,Özgürcan,Hakan var.
Ayrica görüyoruz ki kalede sorun yasayacagiz.Mutlaka tecrübeli,iyi bir kaleci almamiz gerekiyor.
Baran bugünkü macta aykutta oynasın bakalım..2 forvet gelebilir.Carusca gitmiyecek kaldı gitse olurdu.
bence en rahat alabilecegimz oyuncu helder postiga dır..
ayrıca Emrah abinin dedigi gibi postiga lincolnü Türkiye de gölgede bırakmaz ama avrupada postiga daha tanınmış bir oyuncu
-zamanında totthenam a rekor bir ücretle tranfer olmuştu..
-jose mourinho nun onun hakkında açıklamaları vardı..en yetenekli en begendigim oyunculardan biri diye..
grafitenin klübünün sıkıntı çıkarabilecegini de hesaba katarsak postiga transferi içlerinde en kolayı olur bence...tabi bu benim fikrim..bilmedigimz çok şey olabilr
Son 5 gün basında sallamalar artabilir artık basın için son sans...
Ben Aykut'a güvenilmesinden yanayım. Yıllardır 2. kaleciydi. Tam Mondragon gitti, 1. kaleci olacakken ve olabilecek kabiliyete sahipken, Orkun'u getirdiler. Sesini bile çıkarmadı. Ondan çok daha sonra gelen Fevzi ise ortalığı yıktı. Ayrıca, Aykut, Volkan Demirel'den çok daha yetenekliyken, Volkan şu anda ondan daha ileri duruma geçti. Oysa Aykut oynasa, Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci olduğunu kanıtlayacak. Her neyse, kısaca yabancı kaleci İSTEMİYORUM. Forvete gelirsek, mutlaka en az 1 tane forvet ihtiyacı var. Ümit formsuz, Necati kadro dışı, Özgürcan tecrübesiz. Tek formda forvetimiz Hakan Şükür, o da artık gidici. Mutlaka bir forvet alınacaktır. Buraya alınabilecek isimler çok var. Ama bu isimleri yöneticiler göremiyor. Gündemdekiler arasından Helder Postiga'yı tercih ederim.
Postiga tek gelirse gelmesin:) Hiç iş yapmaz...
Niye yapmasın yahu? Yanında Kral var. ;;)