iyi transfer hayırlı olsun darısı trabzonumum basına....
Printable View
iyi transfer hayırlı olsun darısı trabzonumum basına....
beyler alın size
carusca video su attgı süper gol
mms://sdstrm.r2ventures.com/ptv/Telefe%20Internacional/gimnasia_all10.asf arac cubuguna kapyalayın yüklensin
Bir şey dikkatimi çekti. Bu futbolcuları Gerets mi istedi, A.Sezgin mi beğenip getirdi? :)
Lugano için Güney Amerika'nın kralı diyorlar. Carrusca'nın geçememesi normaldir :)
Somoza ve Carrusca için de iyi diyor basın, bakalım göreceğiz. Lugano'yu izledim, çok iyi bir oyuncu, zaten kalitesi tartışılmaz.
Somoza ve Carrusca'yı da tanıyan, bilen yok. Basın iyi diyor, Carrusca için Alex'ten bile iyi diyorlar. Abartılıyor gibime geliyor, ama göreceğiz. G.Amerika'dan 23'lü yaşlarda oyuncu almak kolay değildir, pahalıdır, oyuncu genç olduğu için. GS iyi iş çıkarmış.
Del Piero'nun da dediği gibi, piyango tamamen. Ribery gibi süper bir yıldız da çıkabilir, ileride Arjantin Milli Takım forması da giyebilir, Lukunku gibi fiyasko da çıkabilir. Seyredip, göreceğiz.
bakalım sitesi yapılacak kadar iyi bir adammıymışQuote:
Originally Posted by anakonda52
Elbette Gerets'de istemiştir. Özellikle ön libero için istemişti fakat ne şanstır ki hem ön libero hemde bir oyun kurucu transfe ettik. Alex konusuna gelince. Klasik medyanın benzetmesi. İlic geldiğinde bile yapılmıştı bu benzetme. Erkenden konuşmamak lazım. Sonuçta Alex şuan Türkiye'nin en iyi yabancı orta saha futbolcusudur.Quote:
Originally Posted by eGowiCh
Dediğin gibi seyredip göreceğiz.
"Carrusca'nın geçememesi normaldir" bu mesajdan hiçbişey anlamadım, neyi geçemiyor ama neyse önemli değil hee birde ilk cümle için şunu söyliyeyim bazı takımlar içinde dünya takımı diyorlar ama ne hikmetse daha bişeyini göremedik.. :DQuote:
evet bekleyip göreceğiz..Quote:
transferide direkt GeretS istemesede Adnan Sezgin tarafından ya da başka biri tarafından önerilip GeretS te oyuncunun videolarını izleyip alınabilir onayı vermiştir tahminimce..
galatasaray cuma günü borussia macını vercekmi televizyon bilen varmı
show tv veriyor galiba..
internette öyle yazıyor ama hiç macı show tv göstermedi reklamını yapmadı yaniiii
Marcelo Adrian CARRUSCA
Mevki: Ortasaha
Ülke: Arjantin
Doğum Yeri: La Plata (Arjantin)
Oynadığı Kulüpler: Estudiantes(Arjantin)
Boy/Kilo: 1.72m • 68kg
Daha Önce Giydiği Forma Numarası: 10
Galatasaray Forma Numarası: 16 Lig Kariyeri
Sezon / Kulüp / Maç / Gol
2001/02 Estudiantes 2 1
2002/03 Estudiantes 23 1
2003/04 Estudiantes 22 1
2004/05 Estudiantes 28 5
2005/06 Estudiantes 28 4
2006/07 Galatasaray 0 0
abi inş. gs ye yararlı olur yaww
Hiç milli olmuş mu? A Milli olmadığını biliyorum da ümit milli falan. İnşallah Türkiye'de başarılı olur da milli takıma seçilebilecek düzeye gelir....
dikkat ederseniz 17 yaşından itibaren ilk 11 şansı bulmuş 2 maçtada olsa 1 gol atmış
14 kere 21 yaş altı formasını giymiş 1 gol 10 asist
Evet adam asist makinası çok iyi bir transfer. hadi hayırlısı
iyisallah acaba hangi formayı giyecek bence 10 numara giyme<z cünkü neceti var
firikiklerinin iyi olduğu söyleniyor, görücez bakalım ilaç olıur bizim için eski takımında 13 gol atmış 9'u firikikten
Duyduğuma göre 10 numarayı istemiş ama Ö.Canaydın Necatinin olduğu için vermemiş formayıQuote:
Originally Posted by anakonda52
yukarda gördüğünüz gibi 16 numaraQuote:
Originally Posted by hurmet
beyler cimbomun macını show vermiyor galiba borussia ile yapacagı macı cünkü hep beseiktas cimbom macını gösteriyor galatasaray macını reklemını yapmıyor
16 numara unuttum şuan başkanın memleketi olduğu için o forma numarası verilmiş. :)
16 numara yakısmaz bence
Her ne şekilde olursa olsun web sitesi reklamı yapmak YASAKTIR!
demirhan1984
Galatasaray ön libero rotasını belirledi
27 Temmuz 2006 15:25
Sol kanada Carrusca'yı transfer eden Galatasaray ön libero için çalışmalara başladı. Sarı kırmızılı kulüp Fransa'da Viera'nın veliahtı olarak gösterilen Diarra'ya göz dikti.
Galatasaray ön libero mevkii için Diarra’da karar kıldı. Teknik Direktör Gerets’in ısrarla transfer istediği bu alan için ilk opsiyonu Diarra’dan yana kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim Fransız kulübü yöneticileri ile görüşmelere başladı.
25 yaşında olan ve Dünya Kupası’nda milli takımda zaman zaman Patrick Vierra’nın yerinde oynayan Diarra için 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Lens yetkililerine ilk etapta 4.5 milyon Euro teklif eden Galatasaray yönetimi cevap bekliyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin oyuncunun kendisi ile yıllık 1.5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Diarra’yı, İtalyan ekipler Udinese ve Roma’nın da istediği belirtildi.
Lens Kulübü’nün bonserviste indirim yapmasını bekleyen sarı-kırmızılı yönetimin bu oyuncuyu elde edebilmek için 6 Milyon Euro’yu gözden çıkardığı da gelen haberler arasında yer alıyor.
Gene başladılar.. Ne Vogel ne Diarra.. Somoza gelmesi lazım..
diarra çok zor hatta imkansız
Bizim için çok pahalı ama imkansız sayılmaz bence. Bana sorarsanız hala gönlüm Somoza'dan yanaQuote:
Originally Posted by hurmet
somoza bencede iyi bir adam sonuçta valezden gelicek ama diarra da çok kaliteli. imkansız deme sebebim zaten fiyatı
Beni şaşırtan şey, Pekerman gibi genç oyunculara önem veren bir teknik direktörün Carrusca'yı bir kez bile milli takıma çağırmamasıdır. Copa America'daki kadroda, çok genç oyuncular vardı. O kadroda Carrusca yoktu. Dünya Kupası'nda da yoktu. Şaşırtıcı.
ben carrusca nın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorum
inşallah galatasarayımıza hayırlı olur
milli takıma belki yetersiz gördüğü için almamıştır pekerman
dünya kupasında oynayan genç sayısı azdı. adam messiyi bile oynatmadı
Somoza diarradan ucuz ucuz dururken Gs pahalıyı alırmı AKıl var mantık var :) uydurma bir haber bence.
Kimse somoza'yı izlememiş ama vieira'nın veliahtı denilen adam gündemimize geliyo hala herkes somoza da somoza diyor ilginç doğrusu, bence diarra gelirse gruptan çıkarız bize defansı rahatlacak koşan mücadeleci bi adam lazım hem satarken ii olur diarra'yı...
http://img97.imageshack.us/img97/4962/diarra001rn2.jpg