Usta zaten pürüz çıkmayınca transfer oluyor. Herhangi bir pürüz çıkmazsa Messi Fenerbahçe'de dese ne farkedecek.
Printable View
Usta zaten pürüz çıkmayınca transfer oluyor. Herhangi bir pürüz çıkmazsa Messi Fenerbahçe'de dese ne farkedecek.
Sneijder'i daha geçen yalanlamadık mı ?
Evet yalanlandı Wesley inanmayın
baris oruc daha öncede bilmemkim kesin bitti geliyor felan demisti galiba sonra o isim gelmemisti bence lafina güvenilecek birisi degil :) o degil de bu aksam vaslui ye elenirsek neler olacak acaba :) eleneceksek zaten avrupa kupalarina hic katilmayalim rezilliktir..
Barış Oruç daha öncede Sneijder transferini yazmıştı,klüpten yalanlama gelince Krasiç'i de yalanlamıştık ama geldi dedi.Ve dün gece tekrar yukardaki tweeti attı
Roberto Carlos'ta yalanlanmıstı. :D Bence kuluplere de güven olmuyor bu işlerde. :D
Barış oruc , mehmet topalı açıkladı kuytu açıkladı krasicide açıkladı
yoksa ...
Sanmam, gelse nerede oynar ki ?
tam bir mc iste emrenin gorevini ustlenir gelirse.
Ben bu transfere ihtimal vermiyorum uçmaya gerek yok Wesley şuanda dünya futbolunun sayılı oyuncularından Manchester az uğraşmadı onun için
:D elersek hemen açıklanır zaten,o yüzden elersek bugün yarın bekleriz 2 güne gelmezse balon haberdir :)
Fenerbahçe Kulübü, bir süredir sarı-lacivertli takımın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Oscar Cardozo hakkında resmi açıklama yayınlandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe'nin transfer planları içerisinde yer almadığı belirtldi.
Açıklama şu ifadeler kullanıldı;
"Son günlerde basında, Benficalı oyuncu Oscar Cardozo'nun Kulübümüze transferine ilişkin çok sayıda haber yer almaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Cardozo, Kulübümüzün transfer planlaması içinde yer alan bir futbolcu değildir. Spor kamuoyunun, transfer haberlerini Kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz."
Forvet alınmayacak diye açıklama yapıldı, hala Cardozo vs. yazıyolar gazeteler.
asil van der vaart 10 numara :D ama sneijder bana gore mc oynuyabilir çevik ve top tasimasi iyi.
Alın şu orta sahayı artık yeter
Alın diyorsunuzda piyasada kim var ki?Türkiye'ye gelebilecek adam akıllı biri bulmak zor.Tino Türkiye'ye gelmek isterse sanırım onu getirirler.Oda bana göre Cristian'ın yaptığı katkının fazlasını yapmaz.Bence Fenerbahçe Krasic ve Yobo ile kapadı transferi.
box to box dediğimiz adam gelsin bu takım canavar gibi top oynayacak Allah rızası için yapın şu transferi.
maddiyatsa taraftara deyin toplayın parayı ben 250 lira çalışır, arkadaş şu takıma ortasahayı almamak kadar büyük bir kumar olamaz.
ben bi transferin daha açaıklanacağını düşünüyorum şınayder uzak ama belki yakındır kim bilir :)
Bir sonraki turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak orta sahaya bir transfer gelir diye düşünüyorum.
Maçı izlediğim rumen kanalıda ilk yarının son dakikalarında Sneijder ismini kullandı .. Özellikle bizim transfer haberlerindede adı çok geçmeye başladı .. acaba diyorum ? :)
Krasic ismi gündemdeydi günlerce, 2 sene sonra aldık, Sneijder'in de en az 2 yılı var :)
İstediğimiz tarzda oyuncu alternatifi çok az. Biz istiyoruzki hem savunma yapsın koşsun basmadık yer bırakmasın, hemde teknik olsun topu alsın gitsin, pozisyon yaratsın. Bu şekilde 10 oyuncu sayın dünyada desem eminim herkes çok zorlanır. Artık daha çok takımlar özel bir (birkaç) oyuncuyla yada yoğun hatasız pas trafiğiyle başarılı oluyorlar, taktiğin artık ön planda olmadığını düşünüyorum. Teknik direktörlere de sadece iyi kadro seçimi, motivasyon ve takım yönetimi işi kalıyor. Mourinho Nuri'yi sol bek deniyormuş, emin olun sol bek oynasın, sol açık oynasın ortada oynasın farketmez o takım yine her harukarda başarılı olur, orda Ronaldo var.
Türkiyede öyle oynayan futbolcular emre ve selçuktu emrenin kötü oldu gitmesi
Alıcağım isim tino costa olmamalı onun koypası cris var bize daha sert oyuncu lazım sissoko tarzı ve kesinlikle siyahi oyuncu olmalı orta saha alıcaksan siyahi alıcaksın
Fenerbahçeye Fernandes gibi adam lazım.
Orta saha transferi play-off turundan önce halledilecektir diye düşünüyorum.
Kaç senedir düşünüyoruz ama olmuyor o orta saha transferi :D
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran Fernandes için iyi bir teklif gelirse satarız demişti. 7-8 milyon Euro verip alsak aslında, Beşiktaş maddi olarak zorda, kabul edebilirler.
Wesleyi alcazz biz Fernandes neymiş :p
Fernandes tam aradığımız isim 10 verelim alalım. Beşiktaş'ın 10 milyona hayır diyeceğini sanmıyorum.
Fernandes 10 + Özer'i verelim bitsin bu iş :D
Özer, Sezer, Bienvenu + 5 milyon Euro verelim alalım :D
selçuk da gitsin ya olmamı
Fernandes’e Fenerbahçe’nin talip olduğu yönündeki haberleri değerlendiren Samet Aybaba, “F.Bahçe Fernandes’i istiyorsa, ben de buna karşılık onlardan Stoch, Sow, Baroni ve Bekir’i bize vermelerini isterim” diye konuştu.