elmander gibi beleş olucaksa takımın hepsi beleş olsun :D
kalouya gelince bence o da gelmez türkiyeye :D
Printable View
elmander gibi beleş olucaksa takımın hepsi beleş olsun :D
kalouya gelince bence o da gelmez türkiyeye :D
bole olsa keske :D
http://this11.com/boards/abCm9Jwabs.jpg
kalou kanat oyuncusu değilmi ?
7 yabancı var zaten :D
Bence sağ açığa odaklanmalıyız. Solu Riera-Engin-Emre bir şekilde götürür. Amrabat sırıtmaz diye düşünüyorum tabi ki Avrupa standartlarından bir oyuncu istiyorsak Kalou'da olabilir.
Arif nasıl kadro o. 7 tane yabancı var. :D
gitti 3 puan :D
demiroren belki seneye 7 yabanciya cikartir diye kurdum kadroyu :D
Mehmet Batdal'a kadarki önerilere katılıyorum lakin Mehmet Batdal kesinlikle gelişime açık bir oyuncu değil. Bu sezon Kardemir Karabükspor'da dikkatle takip ettim kendisini. Hava topları hakimiyeti dışında pek bir özelliği olmayan bir oyuncu. Hava toplarındaki hakimiyetiniyse gol atabilmek adına kullandığını pek göremedim açıkcası. Uzun lafın kısası Bank Asya Ligi oyuncusudur kendileri .
twentede"ki Douglas sene sonu sozlesmesi bitiyor saglam defans aslinda alsak :D
Umit Davala oyuncu izlemek icin yabanci ulkeye gittiydi , bugun açikladi brezilya Sao Paulodaymis :D
Vallahi Aydın'a senelerce sabrettik meyvelerini yeni yeni alıyoruz. Batdal'a da sabredilebilir. Zararı olmaz yani :)
Bir sağ açık ve bir forvet bence yeterli olacaktır. Onun dışında kadromuz gayet iyi. En büyük korkum Terim'in tek forvete dönmesi. Tek forvete dönerse küme bile düşebiliriz seneye :p
Eger Türk takimlarina avrupa yasagi gelirse transfer falan yapmaya gerek yok. Zaten baskan falan da istifa edicek heralda bu durumda öyle diyordu.
Necati karşılıgında Aydın ayarında Antalyaspor'un seçecegi bir oyuncu Antalyaspor yolunu tutacaktı ama Aydın olmaz sanırım bu bu seneki performansından sonra.
Serkan Kurtuluş gidecek sezon sonu da Antalya'ya mı gider bilemem :)
Başbakanın "5 yıl Avrupa'ya gitmesek ne olur" açıklamasından sonra Galatasaray tüm transfer çalışmalarını askıya aldı.
berbatov ile on protokol imzalanmis galiba sampiyonlar ligine kalirsak imzalicakmis oyle diyorlar , umarim yalan haberdir
onceden yazmistim bugune yine cikti haberi nilmar"a 8m vermisiz.
El Galatasaray ofrece 8 millones de euros por el delantero brasileño del Villarreal, Nilmar
Blackburn left-back Martin Olsson is a shock £3million target for Turkish giants Galatasaray.”
Galatasaray are interested in Kalou with director Bülent Tulun reportedly offering him a 4yr contract at €4m per season
Kalou için sezon başına 4 milyon € mu? :D yalan haber bu o zaman.
chelseda 3.5 aliyormus vergilerle falan 1.5 aliyordur galiba
2 milyon vergiyi nereye veriyor bu insanlar yahu?
yurt dışında yüksek vergiler. futbolcular o yüzden kaçıyor :D geçenlerde biri ülkelerdeki futbol vergilerini koymuştu da genelde % 40 ve üzeri :D en düşük bizde
o zaman 3.5 maaş - 2 vergi = 1.5 alıyorsa, burada 2 milyona razı edilmek zorunda.
bu yüzden bence de yılda 4 milyon alacak haberi yalan.
Dışarda 6 milyon € alan bir adamı Türkiye'ye 4 milyon'a getirebilirsin yani.
Hayret bizim ülkede vergiler hep yüksek olur her şeye zam olur futbola uzanmamış henüz :D
Bizim ülkede vergiler halka, sıradan insanlara yüksek :)
ingiliz basini tugay kerimoglunun , Olsson"i bitirdigi yaziyor
http://www.clicklancashire.com/sport...er-olsson.html
Martin 3 milyona alınırsa 2. Eboue vakası olur gerçekten çok iyi bir iş yapmış oluruz tam bizlik bir oyuncu.
Galiba Melo'yu almayacaklar.
Bu saatten sonra bende alınacağını sanmıyorum.Ama onun gibi mücadele eden bir oyuncu zor buluruz.Bu sezon takıma verdiği katkı ortada.Keita gibi onunda gidişine çok üzülürüm.
Baros ilk geldiği yıllarda çok katkı yaptı fakat sonradan sürekli hakemlerle oynamalara başlayınca zıvıttı. Eğer Melo da antremanlarda arkadaşlarına karşı bu tarz sertlikler yapmaya meyilli ise ben alınmasını istemem. Sonuçta bir takımda yetenekten daha ön planda olan şey takım ruhu ve birlik-beraberliktir.Bunu bozan kim olursa olsun takımda istemem.Ama tabi işin iç yüzünü biz bilmiyoruz.Belki sıradan bir tartışma ve şu anda Riera ile melo kanka gibi de olabilirler. Eğer hazmedilir bir olay ise bence alınabilir. Fatih hoca işini bilir yaa. Engin Baytar gibi bir isimden bile faydalanıyor. Bunları da halleder
Fatih Terim de zamaninda kafa atmis rakibine ama suan ki sayginligi ve efsane olusu ortada. 1 mac kadro disi arti para cezasi verilsin ama Playoff'ta oynamamasi sampiyonluga mal olur ayrica bonservisi sezon sonu alinmali.
engine 3 hak taniyorsa terim , meloyada sans haklari tanir.
Süper Ligde Melo'yu izlemekten keyif alıyorum. Şöyle bir durumda var olası bi olumsuzlukta Engin'e verilen hakların maliyeti taş çatlasa 2-3 milyon euroya patlar ama Melo'ya verilen hakların Galatasaray'a maliyeti 10-12 milyonu geçer.
Sezon sonu Lassana Diarra alınabilir ama Melo'nun hali bir başkaydı tabii
Lassana diarra melonun gorevinde oynuyamaz lassana diarra daha cok hucumu seven ve top ile oynamayi cok seven bir oyuncu.
Bi uyarı biraz para ceası verirler olay kapanır.
Bu arada şu haberi gördümde Aysal gelsin kulübüde üstüne yapalım :)
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-...75/story.shtml