postiga iyi oyuncu hakanla iyi anlaşır bence..ama grafite-postiga nın birlikte gelmesine de kimse hayır demez
Printable View
postiga iyi oyuncu hakanla iyi anlaşır bence..ama grafite-postiga nın birlikte gelmesine de kimse hayır demez
Bence biraz grçekçi olun.Transferin bitmesine 1 hafta kalmış siz hala 2 yabancı forvetten bahsediyorsunuz.
Sabırsız mı? Lig başlayalı 3 hafta oldu millet hala bekliyor.Bu mu sabırsızlık.Quote:
Cok sabırsızsınız kalli varken yararsız adam gelmez.....
Emrah abi kusura bakma ama bazen çok saçmalıyorsun.
Semsicim Sizde trnasfer cok beklediniz hepiniz sinan engine güvendiniz bende kalliye güveniyorum bos adam gelmez diyorum...
Transfer döneminin bitmesine 10 gün falan var ama Galatasaray için bitmsine 5 gün var çünkü 31 agustoda son liste verilecek alınacak forvet diger turda sahada olacak dedıler..İnamo,Lukunku böyle adamlar gelmez..Gelen cok iş yapacak oturmaya gelmiyecek:)
Sanki bizim 2 forvet getirme gücümüz yok buluruz higuaın gibi birini birde Formda olan birini alırız olay biter yedek forvet bulmakta ne var yedekleri hemen satarlar yönetim yararlı forvet peşinde..Yabancı almak peşinde degıller sadece.
Sonuc olarak iki takımın transfer politikası farklı.....
Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliyecem ve sonra bende kızmaya baslıyacam....Kimse sacmalamıyor..Düsündüklerimi yazıyorum..
Pekü sana bir şey soracağım.Millete çok sabırsızsınız diyorsun.Kaç aydır forvet transferi bekliyorsunuz? Bayağı oldu.Lig başladı hala millet transfer bekliyor.Sabırsızsınız demek çok saçma.
Şimdi Poliyannacılık oynamanın manası yok.Yok yönetim birisini bitirdi ikincini bitirecek o zaman toptan açıklayacak.Böyle bir saçmalık olabilir mi? Lig başladı alacağınız adam(lar) daha gelecek takıma alışacak.Mantıklı mı sence bir transferi bekletmek şu durumda.Lafın özü Gs yönetimi bu saatten sonra öyle ahım şahım bir forvet getiremez.Şurada kalmış 1 hafta.Forvet alınacak takımda satacağı adamın yerini doldurması gerekecek.Haa Postiga demişsin.Oynatılmıyor demişsin.Ona lafım yok gelebilir.Ama gelebileceksede neden bu kadar bekletiliyor.
İki takımın trasnfer politikası farklı siz stoper transferi için 1 ay beklediniz hemde daha sezon bası idi kim geldi diatta e ne oldu yedek..Yönetim istese 2 tane yedek olan forveti bulup getirir olay biter:)Ama yönetim iş yapacak adam arıyor sonucta necati gibi bir yıldızı gönderdi..Benim için isimde önemli degil..Yıldız istemiyorum Sadece golleri ile bizi sırtlasın..
Evet bizde cok bekledik haklısın...Benim sabırsızsınız dememdeki etken su herkez ınamoto gibi adam gelir diyenler olmaya bende diyorumki iş yapacak adam gelicek diyorum oturmaya adam gelmiyecek diyorum..Sonucta bu işde uzman kalli var diyorum..Bu Çünkü sabırsız olanlar Korkmaya basladı bende onlara moral verdim anladın neyse semsı tartısma uzamasın:):)
çok az zamanımız kaldı.. umarım kötü bir transfer olmaz..
Arkadaşlar bırakın şu tatsız tartışmayı..Ne Postiga Ne Grafite gelsin Nilmar görün bakalım yanınada tahminim büyük ihtimalle Kiesling alınacak ve transfer kapanacak..
Fresco devreye girmiş, Akşam gazetesi haberine göre.. Doğruysa, transferi unutun.. Fresco, Inamoto'yu bile alamaz.. :D
postiga gelmesın adam gibş biri gelsin portolular dua edıyo postiga dan kurtulmak icin
O gelmesin bu gelmesin baya oyuncu kücümsemeye basladık bence...
Lukunku,inamoto,Bratu eskiden bunlara dua ediyorduk
Baya aç gözlü olduk..
Kone bitti be abi:(
Alves bitmedi ama:)
Alvez yine kadroda yok..........
Heerenveen bugün Ajax’a karsi oynadi ve 4-1 kaybetti.Heerenveen’in golünü 18 yasindaki Sirp oyuncu Sulejmani atmis.
Alvez bu mactada oynamadı Kulübten kesin ayrılacakta acaba hangi takım..Önce sunu söylim ingiltere gitme olasılıgı yok calısma izini verilmiyor...
Jose Mourinho Postiga için;
''O dünya da gördüğüm en aptal forvet'' demişti..
Ama Galatasaray'a yararlı olabilecek bir forvet...
Alves i bekliyelim gelcek o :zuhaha
portekizliler ingilizce biliyohttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon7.gifneyse demek istedigim bize daha iyisi lazım
baptista baptista baptista iyi şeyler düşünelim
baptista gelse sevincten aglarım zaten.zor da olsa umutsuz yasanmaz
Baptista halâ bir takıma transfer olmadı neden olmasın???
Alındıktan sonra gudjonsende alınır çünkü listete parayı getir al....