diarra gelse tabiki süper oLur ama gelmez Gs 6Mn € para vermez. veremez
Printable View
diarra gelse tabiki süper oLur ama gelmez Gs 6Mn € para vermez. veremez
ze roberto dediler carrusca geldi diarra diyorlar somoza gelcek her zaman son tercihimiz oluyor
beyler diarra büyük ihtimal gelecek bize roma istiyormus cimboma gelmek istiyormus cünkü en iyi arkadası song cimbomda oynuyor song var diye cimbomu tercih etmiş zaten song da onun gelemsini cok istiyormus
Song - Diara veya Carrusca - Somoza
her türlü bizim işimize yarıyor. önemli olan aynı takımda bir arkadaşı bulunmasıdır..
diarra ile anlaşmısız öyle diyorlar
kimlerle anlaşmıyoruz ki şu transfer dönemlerinde, bekleyip göreceğiz bakalım..
kim diyor anlaşmışız diye .... kaynak belirtirseniz sevinirim ....Quote:
Originally Posted by anakonda52
@hurmet, Messi'yi bile oynatmadı Pekerman, fakat yerini dolduracak oyuncular vardı (Riquelme, Maxi Rodriguez gibi). Ama en azından kadroya çağırdı Messi'yi, sonradan oyuna aldı. Carrusca'yı ise son Copa America ve Dünya Kupası'na çağırmadı. İlginç doğrusu.
insallah diarra gelir yaa.. cok iyi olur bence gelirse..
messi ve carrusca karşılaştırılacak 2 oyuncu değil bence. messi çok daha yetenekli. Arjantin milli takımına çağıraln bir oyuncu zaten türkiyeye gelmez. oyuncunun milli takımda olmayabilir ama yinede iyi oyuncu olabilir. sonuçta geldiği ülke arjantin öyle angola falan değilQuote:
Originally Posted by eGowiCh
beyler cimbom ilici satıp yerine somoza ve diarra alacakmıs
kaç tane ön libero alıyor?
haberlerde söylediğine göre lens 7.5 milyon istiyormuş
galatasaray 4.5 veriyormuş burada bir mantık hatası var
adam satılık değil neden değerinin çok altında transfer olsun?
ama gelirse appiah kadar iş yapar
diarrayı adamlar niye satsın ya akıl var mantık var alırsak süper olur ama çok zor
takımın ortasahasını güclü yapcakmıs cimbom iki önlibero alma ihtimali var
CİMBOM'A KÖTÜ HABER! SOMOZA VİLLAREAL'DE
http://www.turksportal.net/tsi/v2/im...ndro_velez.jpg
Marcelo Carrusca’yı transfer ettikten sonra ikinci Tangocu için gözünü kulağını Velez Sarsfield Kulübü’ne çeviren Galatasaray'a kötü haber çabuk ulaştı...
http://www.turksportal.net/futbolhab...illarealde.htm
kısmet değilmiş somoza
Bence yönetim bir transfer daha yapıp transferi bitirir
bence somoza yanlış tercih yaptı avrupa kupalarında olmayacak bir takıma gitti. kendi kaybı diyorum artık kısmet kim gelicek bakalım
belki somoza avrupa kupalarında oynamayacak ama ispanya liginin şampiyonlar liginden ,uefa kupaasından farkı yok
sherry'e katılıyorum. İspanya'ya gitmesi normal. Galatasaray'da para alamama sorunu olabilirdi, Ribery olayından sonra önyargılı davranıyor oyuncular. Somoza için süper diyorsunuz, süper olan oyuncu da kendini riske atmaz ve GS'ye gelmez bana göre. Carrusca da kendini göstermek için geldi diye düşünüyorum. Villareal gibi İspanya'nın en iyi takımlarından biri için mücadele etmek, Somoza'nın kariyeri için iyi bir artıdır.
villareal ispanyanın en iyi takımlarından biri olmadığını maribor denilen ne olduğu belirsiz şeye elenerek gösterdi.
geçmiş olsun demekten başka çare yok. Yalnız yönetim Gravesen yerine bu adamın peşine düşmüş olsa bu adam çoktan GS formasını sırtına geçirmiş olurdu. Bu da bir gerçek
http://home.skysports.com/list.asp?h...+to+snub+Turks
diarra işide yattı gibi.
Konu dışı msjlar kaldırılmıştır. Lütfen transfer konuşun maç sonuçları veya siyasi düşünceler değil
o kariyerin nasıl devam edeceğide önemlidir sonuçta..Quote:
Originally Posted by eGowiCh
ayrıca ribery olayıyla ne alakası var anlamış değilim, adam bi ücret talep etmiştir bizimkiler ver(ebil)seydi adam gelirdi, ribery e bunu yaptılar banada bunu yaparlar mantığı ile düşünür diyebilmek kadar mantıksız bişey yok..
üzüldüm somoza gitmesine cimbom da bütün ibre diarra cevrildiiiiiiii
Diarra Galatasaray'ı istemedi!
Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Fransız orta saha oyuncusu Alou Diarra, Sarı-kırmızılıların kendisine transfer teklifi yaptığını, ancak Galatasaray'a gitmeyi düşünmediğini söyledi.
Galatasaray'ın bir süredir transfer etmek istediği Fransa Ligi takımlarından Lens'in orta saha oyuncusu Alou Diarra'dan, Galatasaray'a kötü haber geldi. Diarra, Galatasaray'ın kendisini transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu, İtalya Ligi takımlarından Roma'nın da kendisiyle ilgilendiğini ifade etti.
Diarra, böyle bir durumda, Galatasaray'ı tercih etmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Galatasaraylı yetkililer ve Roma yöneticileri, kulübümle ve menajerimle temasa geçmiş. Ancak ben, olası bir transferde Roma'yı seçerim. İtalya Dünya Kupası'nı kazandı ve çok zor bir ligi var. Türkiye Ligi yerine Seri A'yı tercih ederim" diye konuştu.
Olası bir transfer seçeneğinde kesin kararının Roma'dan yana olacağını açıkça ifade eden Diarra, Lens'de kalması halinde de bunun kendisi için bir hayal kırıklığı olmayacağını kaydetti.
Roma'nın Diarra'yı transfer etmek için 5 yıllık bir sözleşme önerdiği, Diarra'yı bırakmak için 6 milyon Euro transfer bedeli isteyen Lens'in ise ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. 25 yaşında savunmaya dönük oynayan Diarra, Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası ikinciliği yaşamıştı.
28.07.2006
Kaynak : İHA
oda elden kacıyorrrr
Şehir faktörüde var,Roma gibi bir şehiri İstanbul'a tercih eder birçok kişi...
ön libero baska aday varmı bilen varmııııı
Villarreal'i kucumsememek lazim. Her ne kadar yakin zamanda bir basarisizlik yasamis olsa da, Riquelme, Sorin, Rodriguez gibi Arjantin'li oyunculari kadrosunda bulundurmasi, Somoza'nin Arjantin disinda yasamaya alisilmasini daha kolaylastirir.
Carrusca'nin kisiligi maceraya cok daha yatkin gorunuyor simdiye kadar cikan aciklamalardan. Somoza'nin nasil bir kisiligi oldugu konusunda bilgimiz ise pek yok.
haklısın ama iyi oyuncu kactıııııııııQuote:
Originally Posted by perpetua
haydaaa :( şimdi ne olacak somoza gitti. diarra dan gelmek istemiyor :( şimdi kimi alıcaz :(