Çok geçmiş olsun sadece sezon açılışını bile kaçırması kötü onun için.
Printable View
Çok geçmiş olsun sadece sezon açılışını bile kaçırması kötü onun için.
Beşiktaş'ın yapması gereken maliyeti yüksek takım oyuncusu olmayan, takıma bir şey vereömeyen oyuncular ile yoları ayırmak. Genç, gelecek vaadeden oyunculara yönelir, doğru antrenör de bulunursa 2.Milne dönemini yaşayabilir.Sabırlı olunacak tabi.
Şu sakatlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı gitti.:( :mad:
Gereksiz bir Milli takım kampının faturası bize çıktı. :icon_confused: Futbolcular zaten yorgun, bitap düşmüşler yoğun geçen bir ligden sonra. Ne diye bu kamp, amaç ne? Daha katılacağımız bir sonraki turnuvaya 2 sene, onun önelemesine de aylar var yahu! Kaynaşacakları zaman mı kalmadı futbolcuların? Bakalım kaç ay bekleyeceğiz İsmal'i? Bırak sezonun başlamasını, daha bu sezon yeni bitti; ama sakatlıklar son gaz devam. Bitmiyor da bitmiyor. :mad:
İsmail için 6 ay diyorlar...
Bi eksik Yılmaz Vural kalmıştı.
UEFA, Beşiktaş'a Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası verdi.
Ligtv.
Zaten önümüzdeki seneden pek bir beklentim yok. Dolayısıyla UEFA'dan da beklentim yoktu. Ama prestij ve para açısından çok çok çok koyacak bu. Hiç olmadı. Teşekkürler Yıldırım Demirören.
NTVSpor da son dakika geçti. Haber doğru. 1 sene men cezası almış Beşiktaş.
Cartalete Blog'u bilirsiniz : " Yedik sonunda cezayı. Herkesin suçu var buraya gelmemizde. Büyük pay şuanki TFF Başkanı'nın... Bir o kadar da 'Demirören yetmeez!'cilerin. "
Bu ayıbın sorumlusu TFF başkanı şu anda, gerçekten çok yazık ülkemiz adına.
Çilemiz çek çek bitmiyor nasıl bir çileyse. Lanet olsun sana Y.D. hakikaten yatacak yerin yok senin. Tez zamanda yaptığın bu bütün rezilliklerin karşılığını çekersin umarım.
Itiraz hakki yokmu ? Bu ceza kesin mi ?
Cezanın sebebi tam olarak nedir ?
Türkiye'nin 100 yıldan daha fazla yaiı olan bir kulübünü hale sokan insanlar şimdi Türk futbolunun başında bakalım Türk futboluna vereceği zarar ne olacak.
Üzüldüm Beşiktaş'a .. Nasıl kurtulacaklar bu durumdan , isleri çok zor.
Ödemelerdeki aksaklık yüzündenmiş. Bilemedim ne diyeceğimi.
İtiraz etme hakkımız elbet vardır ama gözle görülür ve kabul edilebilir bir borç kapatma eyleminde bulunmamızı ister UEFA muhtemelen. Oda bizde şu an yok hepimizin tahmin edeceğiz üzere. Aklım almıyor tek bir insan bu kadar büyük bir kulübü nasıl bu hallere düşürür. Yani ne diyeyim.. Kimseye böyle bir başkan gelmesin. İnsan düşmanına bile kıyamaz.
Lanet ettiğimiz günleri arıyoruz. Bu günleri aramasak bari.
Peki nedir bu ödemelerdeki aksaklık ? UEFA'ya verilmesi gereken paralar mı verilmemiş (Böyle ise ne için para verilecekti, hangileri ödenmemiş ?) yoksa diğer klüplere olan borçları yüzünden mi ?
Kararı NTV Spor'a yorumlayan Spor Yazarı Tayfun Bayındır, "Beşiktaş'ın durumunda olan en az 6 takım var. Özellikle yabancı oyunculara yapılmayan ödemelerle ilgili olarak. Anadolu'daki en az 4-5 kulübe ceza gelme ihtimali var. Bu konuda Türkiye açısından ciddi tehlike var. Bu cezada erteleme yok. Ancak CAS ihtimali var" dedi.
UEFA'nın kararı sonrasında Beşiktaş hisselerinde yüzde 10'a yakın kayıp var.
Ödemelerde aksaklık değil belgede sahtecilik yüzünden gelmiş ceza. Bu arada Tayfun Bayındır ciddiye alınacak bir adam değil.
Burdan devam edelim
http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post2260700
SON DAKİKA! BEŞİKTAŞ EUROLEAGUE'DE! Efes ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da önümüzdeki sezon Euroleague gruplarında mücadele edecek!
"FEDA" Güncel Satış Adedi: 34.262
Çok daha fazla olması lazım. 1 milyon liralık bir gelir olmuş aşağı yukarı ama bu satış çok çok az. Umarım daha yukarılara çıkar.
Vallahi ben de 2 tane sipariş verdim. Herkes alsın takıma destek.
http://www.skyturk360.com/canli.asp
Fikret Orman canlı yayında
Baskan güzel konustu. izliyemiyenler yildiz tv'den izleyebilir.
Başkanımız Fikret Orman, katıldığı canlı yayında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
Skyturk 360 kanalındaki canlı yayına katılan başkanımız Fikret Orman, basketbol takımımızın durumundan, futbolcularımızın sözleşme konusuna kadar bir çok önemli konuda gündem belirleyecek açıklamalar yaptı.
İşte başkanımızın sözlerinden bazı satır başları:
-Teknik direktör konusunda arayışımız sürüyor. Aceleci değiliz. Benim ağzımdan bir teknik adam ismi duyamazsınız. Çalışmalarımız sürüyor.
-Ben 39 yaşında bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum, yeni gelecek olan teknik adam ne der bilmiyorum ancak Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil.
-Fernandes'i kesinlikle satmayacağız. Quaresma ve Almeida'nın alacaklarında indirime gitmelerini bekliyoruz. Bu oyunculara yapılacak tekliflere hazırız.
-Ernst'in Beşiktaş ile oldukça ağır bir sözleşmesi var. Oyuncu ile görüşeceğiz. İndirim yapması gerekiyor. Yapmadğı taktirde alacaklarına karşılık bonservisini kendisine verebiliriz.
-Stat konusunda şu an net bir gelişme yok. Bakanın açıklamalarının içinde önemli detaylar var. AVM istemiyorlar. Bakan bizi biz de bakanı bazı konularda ikna ettik.
-Basketbol iyi gidiyor. Bunun birinci temel sebebi bu takımın bir camianın takımı olmasından dolayı. Rakiplerimizin bütçesi daha iyi. Biz Beşiktaş camiası olduğumuz için iyi gidiyoruz. Ayrıca müthiş bir teknik adam ve oyuncu kadrosuna sahibiz.
-Sponspor konusunda Erdoğan Demirören gün gün gelişmeleri takip ediyor. Bunu da unutmamak lazım. Futbolda şu an tek amacımız var yaptığımız sözleşmeleri gününde ödemek. Şeref Yalçın çok iyi bir Beşiktaşlı, sahiplenmeye devam etti eski yönetici olmasına rağmen. Ben maçlara taraftar olarak gidiyorum.
-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz
Demirören'de hemen alacaklarını tahsil yoluna gitmekle tehdit eder muhtemelen. :)Quote:
-Yıldırım Demirören'i Disiplin Kurulu'na sevk edebiliriz
Beşiktaş'ta ihtarname şoku
Ekonomik sorunlarla uğraşan Beşiktaş, Quaresma, Simao ve Bebe'nin kulübe yolladığı ihtarname ile sarsıldı.
05 Haziran 2012 Salı - 15:50
Radyospor
Beşiktaş'ın yeni yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak adına dört koldan çalışmalarını sürdürüyor; ancak sorunların ardı arkası kesilmiyor.
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; bugün siyah beyazlı kulübe şok bir ihtarname geldi.
3 Portekizli futbolcu Quaresma, Simao ve Bebe, alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle kulübe ihtirname gönderdiler.
19 HAZİRAN'A KADAR ÖDEME YAPILMAZSA SERBEST KALIYORLAR
Buna göre bu üç futbolcu 19 Haziran Salı gününe kadar alacaklarını tahsil edemezlerse serbest kalacaklar. Kısacası, pek çok sorunla boğuşan yönetim için, ortaya çıkan bu yeni sorunu çözebilmek için sadece 2 hafta var.
QUARESMA'NIN ALACAĞI 2 MİLYON 50 BİN EUROYU BULUYOR
Bu kısa sürede Quaresma'ya ödenmesi gereken toplam para 2 milyon 50 bin euro. Quaresma'nın aylık 375 bin euro maaş alıyor. Ocak, Şubat, Nisan ve Mayıs ayı toplam alacak miktarı 1 milyon 875 bin euro. Oturduğu evin aylık kirası 13 bin euro, 5 aydır ödenmeyen ev kirasının toplam bedeli 130 bin euro. İki toplamdan çıkan sonuç ise 2 milyon 50 bin euroyu buluyor.
BEBE 350 BİN EURO
Bir diğer Portekizli Bebe'nin ise aylık 70 bin eurodan toplamda 350 bin euroluk alacağı bulunuyor.
SIMAO 1 MİLYON 380 BİN EURO
Simao'nun 2011 yılının Aralık ayında kalan 130 bin euroluk alacağı bulunuyor. Bununla birlikte Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs'ı kapsayan alacak miktarı 1 milyon 250 bin euro.
YÖNETİMİN ACİL EYLEM PLANI
Bu üç futbolcunun toplamda 4 milyon euroya yakın alacaklarının ayın 19'una kadar ödenmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın yeni yönetiminin şu anda elinde bu miktarı karşılayaçak sıcak para bulunmuyor; ancak her konuda olduğu gibi bu konuda da bir an önce harekete geçtikleri ve 2 hafta içerisinde bir çözüm üretmeye çalışacakları öğrenildi.
Bugün Radyospor'da çıkan "1 Milyon Euro'yu veren Quaresma'yı alır" ve "Quaresma, Bebe ve Simao'dan ihtarname" başlığında yayınlanan iki haber, Beşiktaş Kulübü 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi tarafından yalanlandı.
-KİMSE HEVESLENMESİN -
"Beşiktaş Kulübü'nde herkes alacağını aldı ve alacak. Hiç bir futbolcu bonservisini alıp gideceğine heveslenmesin. Öyle bir şey yaşamayacaklar, üzülmesinler. Bugüne kadar hak ettikleri paralarını alırlar, kontratları yerine gelir ve tıpış tıpış Beşiktaş formasını giyerler. Birileri istiyorsada gelir önce bizimle konuşur. İhtarname olayından haberim yok. Ancak çekmiş olmaları hiç bir ifade etmiyor. Alacakları varsada ödenecektir. Hiç kimse heveslenmesin. " dedi.
- GEREKİRSE YEDEK BEKLER -
" Quaresma'nın bedeli 1 milyon Euro'dan çok fazla daha yüksek. Uydurmuşlar. O paraya biz onu oynatırız, gerekirsede yedek kulübesinde tutarız, bekletiriz. Böyle bir şey yok." diyerek tartışmalara noktayı koydu.
Nedense ben Simao ve Quaresma'nın kalıcağını sanmıyorum.Fikret Orman'a sorulduğunda sadece kesin bir dille Fernandes'i bırakmayacağım diyor.Simao ve Quaresma içinse kaçamak davranıyor.
Simao gitmeli. Ne yazık ki fiyasko bir sezon geçirdi ve önümüzdeki sezon da bu yaşında ve bu seneki sorunların üstüne müthiş bir performans göstermesini bekleyemeyiz.
Q7 ve Fernandes'in kalması şart. Takımda etki yaratacak transferler olmayacak bu sezon, hiç değilse eldeki kadroda bu vasıfları taşıyan isimler kalmalı.
Fikret Orman'ın; 'maaşını indirmeyenin sözleşmesini alacaklarına karşılık fesh edeceğiz' düşüncesi moralimi bozuyor. Ekrem gibi, Holosko gibi gereksiz ve faydasız isimler maaşını indirebilir ve kalabilir; fakat Egemen, Ernst gibi isimlerin bunu kabul etmemesi halinde gönderilecek olma ihtimalleri var. Bu, beni tedirgin ediyor açıkçası.
Bu arada, takımdan gönderilmesi düşünülen isimler; Rüştü, Aurelio, Sidnei, Edu, Bebe, Sivok, Alves ve Simao imiş. Bunlardan 3'ü zaten kiralıktı, 3'ünün de sözleşmesi bitti. Simao ve Alves dışında sorun olacak isim yok görünüyor. Ekrem ve Holosko'ya ise, 1'er yıl daha katlanmak zorunda kalıyoruz sanırım. :uzgun:
Son olarak; ismi geçen son isim GeretsMİŞ, o da olmazsa yerli adaylardan birine imza attırılacakMIŞ. :) Oklar, Mustafa Denizli'ye dönüyor gibi. :)
http://im.htspor.com/2012/06/06/7484...jpg?1338965888
Haber1903’ün haberine göre taraftar aldığı bilekliğin üzerinde Sarı-Lacivert yazısını görünce hayretler içinde kaldı. Bileklikleri üreten firma ise konuyla ilgili özür dileyerek “Bu hata sadece Beşiktaş Kulübü’nde değil, diğer kulüplerde de bir iki defa yaşandı. Bunun temel nedeni kalıpların değiştirildiği sırada makinalardaki boyaların tamamen boşaltılamaması ve yeni kalıpların eski boyalarla imalata başlamasıdır” açıklamasını yaptı.
----------
Bu işin tekniğinden anlamam ama renkler sarı lacivert olmamış ki olayın boyalarla alakası olsun.
* Şimdi çözdüm olayı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=23871Quote:
Taraftar 'Feda' demedi!
'200 bin satış' hedefiyle piyasaya sürülen Feda tişörtlerine ilgi, beklentilerin altında kaldı. Yapılan açıklamada sadece 37 bin 81 tişörtün satıldığı belirtildi
Büyük bir ekonomik sıkıntı içerisindeki Beşiktaş, maddi kaynak yaratmak amacıyla 'Feda' kampanyası başlatmıştı. İlk etapta gerçekleştirilecek 200 bin adet satışla, kulübün biraz olsun nefes alması hedefleniyordu. Ancak Siyah-Beyazlı taraftarların ilgisi, beklentilerin uzağında kaldı. Fedazamani.com internet sitesindeki bulunan sayaçta, bugüne kadar 37 bin 81 adet 'Feda' tişörtünün satıldığı ifade edildi. 30 TL'den satışa sunulan ürünler, özellikle piyasaya sürüldüğü ilk günlerde büyük ilgi görmüştü.
Ne kadar oldu bu tişörtler satışa sunulalı?
Edit: 20 Mayısta satışa sunulmaya başlanmış sanırım. 17 günde 37 bin satış düşük kalmış gerçekten.
Milleti Beşiktaş'a veda ettirdiler. Onun etkisi Feda sayaçlarına yansımıştır.
Bu sezon işimiz gerçekten zor Galatasaray ve Fenerbahçe gerçekten kaliteli transferler üzerinde duruyorlar Galatasaray'ın Hamit Altıntop(Sanırım daha bitmedi) Fenerbahçenin Mehmet Topal ve Dirk Kuyt transferleri göz dolduruyor.
Ayrıca Egemen ve Fernandes'e Galatasaray ve Fenerbahçe forması giydiren Fanatik'i buradan kınıyorum.
Fikret Orman:Beşiktaş'ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar,bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş'ın çocuğu kulübüne zarar vermeye çalışmaz(Haber1903)
Fikret Orman:Nihat'a parasının bir kısmını peşin,geri kalanını taksitle verelim diyorum,Nihat,faiz eklemiş,avukat masrafı koymuş (Haber1903)
Fikret Orman:Bjk'de başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim
Kaynak : http://www.haber1903.com/Besiktas-14...cocugu_mu.html