Schmeichel Cardiff City'de
Premier Lig ekibi Manchester City, Danimarkalı genç kaleci Kasper Schmeichel'ın 1 aylığına Championship Ligi’nde mücadele eden Cardiff City'e kiralandığı açıklandı.
http://www.ntvspor.net/Images/21386.jpg
Premier Lig’de bu sezona başarılı bir giriş yapan Manchester City, Danimarkalı kalecisi Kasper Peter Schmeichel'ı 1 aylığına Cardiff City'e kiraladı.
Sezon başında İsveçli kaleci Isaksson'un yaşadığı ağır sakatlık sonrası kaleye geçen ve gösterdiği performansla alkış toplayan 20 yaşındaki kaleci, 7 lig maçında kaleyi devralmış ancak daha sonra yaşadığı form düşüklüğü yüzünden yaklaşık 1 aydır forma giyememişti.
Daha önce yine Championship'te mücadele eden Coventry'e kiralanacağı açıklana ancak İngiltere Futbol Federasyonu'nun Coventry kulübüne transfer ambargosu koyması yüzünden transferi gerçekleşmeyen genç eldiven, 1 aylıığına Cardiff'in kalesini koruyacak.
Manchester City kalesini koruduğu ilk 6 maçın 4'ünü gol yemeden tamamlayan efsane kaleci Peter Schmeichel'in oğlu Kasper, İngiliz ekiple 4 yıllık sözleşme imzalamış ancak performansının düşmesi sebebiyle kaleyi Joe Hart'a kaptırmıştı.
Championship'de oynadığı son 8 maçta kalesinde 15 gol gören ve Cardiff'in kalesini 34 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Michael Oakes koruyordu.
Manchester City teknik direktörü Sven-Goran Eriksson yaptığı açıklamada, "Kasper'in kiralanması burada bir geleceği olmadığı anlamına gelmez. Sadece biraz maç oynamaya ihtiyacı var hepsi bu" dedi.
Drogba Mourinho'yu özlüyor!
Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba yaptığı açıklamada daha önce takımdan ayrılmak istediği yönünde yaptığı yorumların sebebinin Portekizli menajer José Mourinho'nun takımdan gidişinin olduğunu belirtti.
http://www.ajansspor.com/resim/chels..._drogba_01.jpg
Chelsea'nin yıldız golcüsü Didier Drogba yaptığı açıklamada daha önce takımdan ayrılmak istediği yönünde yaptığı yorumların sebebinin Portekizli menajer José Mourinho'nun takımdan gidişinin olduğunu belirtti. Mourinho ayrıldıktan sonra takımda birçok şeyin değiştiğini belirten Drobra bu sebeple duygusal günler yaşadığını dile getirdi.
"Duygusal davranmam ve hissetmemden daha doğal bir durum olamaz. O beni İngiltere'ye getirdi ve her zaman yanımda oldu. En zor günlerimde yanımda hep José (Mourinho) vardı."
"Bir insan mutlu olmadığı yerde %100 performansını sergileyemez. O mutlu değildi ve ayrılmaya karar verdi. Bunun doğru veya yanlış olduğunu kimse kendisinden daha iyi bilemez."
"Duygusal hissettiğim dönemde ben de mutlu değildim ve ayrılmak istediğimi dile getirdim. Artık %100 performansımı sergilememe bir engel yok. Buradayım, mutluyum ve sahada eskisi gibi olacağım"