İmzayı silmeden önce o konuyu görseydim uyarı da kullanırdım ama şanslıymış. Şimdilik sadece anlayacağı dille özel mesajla uyardım. Bu mesajdan sonra böyle bir hareket tekrarlamayacağına eminim.:D
Printable View
İmzayı silmeden önce o konuyu görseydim uyarı da kullanırdım ama şanslıymış. Şimdilik sadece anlayacağı dille özel mesajla uyardım. Bu mesajdan sonra böyle bir hareket tekrarlamayacağına eminim.:D
özür dilemiş zaten galiba!?
evet.....:p
abi kafam bozuk. :D
Beşiktaş büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz!
En büyük Beşiktaşlı İslam Çupi :u:
:zuhaha
İşte tebrik edilmesi gereken bir Beşiktaş'lı hemen tebrik ediyoruuuz:
Tebrikler Emre abi...
selam gençlik...
bizi gören yok mu???
sohbet baya iyi koyulaşıyor...
şu aşağıdaki linke tıklayıp birkaç yorum yapsanız süper olacak.....:icon_smile:
Serhat sus, abim bu gece gelmeyecek, oturayım tabi ki.:D
Teşekkürler Mustafa. Çağrı özür benden dilemedi, neyse zaten hallettik.
Emre abi.:D
Mustafa teşekkür ederim. :)
Evet evet Şemsi o benim. :p
İşte tebrik edilmesi gereken bir Beşiktaş'lı daha hemen tebrik ediyoruuuz:
Tebrikler Şemsi...
copy/paste sağolsun...:)
Yahu bu telekom neden bu kadar gıcık. Ay sonu geliyor, girip bakacağım kotama 2 gündür giremiyorum. Yine uyutacaklar beni, hesabımı yapmam lazım ama kotayı göremiyorum...;)
Yok yaa benim aklıma o sırada başka bir Emre abi geldide ona güldüm.Senlen alakası yok yani.:D
iyi geceler...
Tebriğin kabul edilmemiştir Mustafa abi.:D İnsan yanında bir kaç smayl falan ekler.Bu ne böyle kuru kuru.:zuhaha
Aynen Serkan bendede var o sorun izleyeceğim birkaç yüz tane video var acaba izlesem mi izlemesem mi bilemedim. :) Bugün fatura gelmiş geçen ayın allahtan aşım yok. :p
Aykut'ta bizi ciddiye aldı sanırım resim falan koydu. Aykut bak biz dostuz biliyoruz İslam Çupi büyük bir fbli tamam mı anlaştık mı? :)
Ciddi işler bunlar Şemsi :) Yoksa şu smiley iyi giderdi :zuhaha
Serkan abi nassın ? :)
Mesela ";;)" bu olabilirdi.Ya da şu ":icon_wink:.Ya da bu "(::)".:zuhaha
guşluğunda 10000mesaj olunca değişme gibi bir olayı var mı? ;;) ben yeniyimde.:p
Z'yi küçült Şemsi ;) Bu daha iyi kaşınan adam gibi bu smiley yahu hiç sevmiyom bunu :)
anaaaa 52 mesaj kalmış :)
Bu arada benim videom geldi.Bi gidip video yapam.:D
Şemsi istek video yapıyor musun? :)
peçeteye yaz yolla abi :)
Yok guşluğun kapanması için 50 000 mesaj lazım.:)
Baktım, yine aşmışız yahu. Geçen ay da aşmıştık. Abim gelince tutturamıyoruz bir türlü.:p
İyiyim Aygün, sen nasılsın? Fazla düşünmüyorsun değil mi?:n:
İyidir abi..Bakalım birkaç gün sonrada iyi olcan mı :)
Bencede değişmesin kolay mı 10000 mesaj yapmak. yap haydaaa 0lansın yine. :n:
Aşımlar var ha. :p ben geçen ay 25 mb aşmışımda o 25 ykr fazla ödemek içime oturdu. :zuhaha
Ben değiştiricem :p :D