aynen gstvde maç
Printable View
aynen gstvde maç
Amrabat 2 gol Yekta 1 gol atmış 3-1 kazanmışız. Amrabat iyi sinyaller veriyor belliki. İleriye artık alsak alsak yabancı bir forvet alırız gibi geliyor. Kanata da gelirse Türk oyuncu gelir.
Maçı full izledim. Geçen seneki takımla bu takım arasında bariz farklar var. Bunlardan ilki saha parselizasyonu. Rakip kim olursa olsun geçen yıla oranla sahaya daha iyi yayılıyor takım ve rakibe boş alan bırakmadan presle topu kazanıyorlar. Maç içinde birçok kez rakip takım daha 3 pas bile yapamadan topu kaptırdılar. İkinci fark ise takım hücumda daha iştahlı ve üretken bir yapıya bürünmüş. Amrabat ve Furkan Özçal hücumu yönlendiren isimlerdi. 3.golün asistini yapan Umut Gündoğan onun haricinde pek bir varlık gösteremedi. Bruma sonradan oyuna girdi ve pek topla buluşmadı. Ama sakatlık süresince yatmadığı ve çalıştığı çok belli, hücuma dinamizm kattı ve defansa da yardımcı oldu. Yediğimiz gol de kabul edilebilir bence. Duran top ve Eray'ın hatasından kaynaklıydı çünkü. Eray'ın daha önünde çok yol var. (Sinan Bolat transferi oldukça akıllı bir hamle oldu) Genel olarak Prandelli bu sezon bize göze hoş gelen bir futbol izlettireceğinin sinyallerini verdi. Fatih Terim dönemindeki tempo ve coşku da yakalanırsa bu sezon şampiyonluğa çok ciddi adayız diye düşünüyorum. Daha ilk maç olması ve de rakibin güçsüz olması bir etken değil. Çünkü genel olarak takımın mentalitesi oturmuş. Önümüzdeki hazırlık maçlarında da aynı seviyede devam edecektir diye düşünüyorum.
Umut gundoganda iyi baslamis
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaber...mf4597616.Jpeg
Yüzsüzce sanki biraz.
Sen kadroya alınmasan ne yapardın. :D Hak vermek lazım onlara da.
Adamlar oynamasa bile yığınla para alıyor. Onlar mutlu olmayacak da biz mi olacağız :)
içlerinde bi şu endoğana üzülüyorum/anlam veremiyorum bu adam geçen sene devre arasında geldi idmanlara çıkmaya başladı çapraz bağları koptu bizdeyken hiç şans bulamadı neden denenmedi kamp döneminde acaba fizik açıdanda güçlü duruyo resimlerde
Sercan'ın bonservisi hala Galatasaray'da mıymış,bilmiyordum şaşırdım.
Bir ara ne topçuydu Sercan. Liverpool falan izlemeye gelmişti. Üç büyükler hep peşindeydi. Türkiye'nin gelecekteki santraforu olacak deniyordu. Yazık etti kendine yazık.
Ünal Aysal forma reklamı için Kazakistan'ın petrol şirketi Kazmunaigas ile anlaşmak üzere Kazakistan'a gitti.(De Marke)
Hayırlı uğurlu olsun.
Yokmuydu şöyle ismi kolayca okunabilen bi firma
Prandelli gerçekleştirdiği basın toplantısında Galatasaray'ın yeni kaptanını açıkladı. Buna göre; Selçuk İnan, Sarı-Kırmızılı takımın yeni kaptanı olacak. Prandelli'nin ifadeleri şu şekilde:
"Kaptan olarak Selçuk İnan'ı seçtik. Çok pozitif bir insan, tüm çalışanlara anlayışla yaklaşıyor. Bu çok güzel bir şey. Sneijder geldikten sonra ikinci kaptanı belirleyeceğiz. Hakan Balta da seçeneklerimiz arasında.
Bizim bu sene seyircisiz cezamız var mı ?
TFF Disiplin Talimatnamesi'yle saha kapatma cezaları, tribün kapatma cezalarına çevrilmişti. PFDK da bugün aldığı kararlarla önceden verilmiş cezaları kaldırdı.
PFDK'nın açıkladığı kararla birlikte geçen yıldan seyircisiz oynama cezası alan Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un cezaları tribün kapatma cezası olarak değiştirildi ve deplasmanda ceza alan takımların cezalarını deplasmanda çekmesi kararı alındı. Böylelikle Bursaspor'un ligin ilk haftasında Galatasaray'la oynayacağı maçta kapalı kale arkası ve maraton tribününe ve Fenerbahçe'nin ligin ilk haftasında Karabükspor'la yapacağı karşılaşmalarda Türk Telekom ve Migros tribünlerinde tribün kapatma cezası uygulanacak. Bunun yanında geçen seneki Fenerbahçe maçındaki tribün olayları nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası daha sonra 3 maça indirilen Trabzonspor geçen sene bu cezaları çekmişti. Bunun yanında Trabzonspor'un geçen seneki Eskişehir ve Sivasspor deplasmanlarında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı iki maçlık seyircisiz oynama cezası henüz uygulanmadı. Ancak yeni uygulamaya göre bordo-mavililer, bu cezaları ilk iki deplasmanı olan Erciyes ve Başakşehir maçlarında çekecek. Dolayısıyla kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçında da taraftar statta yerini alacak.
Hali hazırda bir cezası yok ama olmuş olsa bile bugün alınan karardan sonra artık kimsenin yok.
Geçen sene sonunda ceza almıştık da ondan sordum.
Derbide formayı çıkarıp kaçan Selçuk nasıl kaptan olabiliyor ben de bunu anlamıyorum.
Galatasaray XI (Rapid Wien): Eray, Veysel, Chedjou, Hakan, Telles, Selcuk, Melo, Olcan, Emre, Bruma, Burak.
2 maçtır tipik bir 4-2-3-1 oynuyoruz, istenen sonunda oluyor :D
Ya yemin ediyorum bu kaleci Eray ismimi lekeliyor :((
Son Durum
Rapid Wien 2-1 Galatasaray
Goller ; Aurilen Chedjou 27'
Dominik Wydra 28' , Brian Behrendt 52'
Bruma insallah cok iyi olcak akti resmen ilk yari...eraydan kaleci falan olmaz aldigi parayi 1 kurus hak etmiyor
Aynen, Eray'da bir numara yok bence de.
Yahu bu Eray'ı göndermeleri gerekirken bir de üstüne zam yaptılar Alperen veya İsmail olsun 3.kalecimiz cidden Eray tırt oglu tırt
İyi bir forvet kesinlikle şart. Burak ve Umut'la özellikle tek forvetli sistemde bu sezon asla bitmez.
Bu maçı izledikten sonra dün Sinan Bolat'ın maaşıyla ilgili tüm söylediklerimi geri alıyorum. Hatta az bile maaş verildiğini düşünüyorum :n::n:
Taffarel ayrılıyor mu