aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Son dakika: Hicbir yerde adi gecmeyen bir santrafor ile anlasti Fenerbahce.. Hadi hayirli olsun.. Ismini soylicem ama biraz bekleyelim!!!
Printable View
aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Son dakika: Hicbir yerde adi gecmeyen bir santrafor ile anlasti Fenerbahce.. Hadi hayirli olsun.. Ismini soylicem ama biraz bekleyelim!!!
Young Boys'tan Henri Bienvenu ile prensipte anlaşma sağlandı. Ntvspor Son dakika
bienvenu'yu almışız. o halde niang gitmiyor.
niang / semih / bienvenu / berk
Son dakika..Fenerbahçe Young Boys'un kamerunlu forveti Henri Bienvenue ile prensipte anlaştı (NTVSPOR)
sahsen tanimiyorum nasil bir oyuncu bileniniz varmi
Edit; Ertem Sener ; son dakika fb y.boys' un forveti bienvenu 'yu 3 yıllığına renklerine bagladi
Ibrahim Seten ; "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..
RT @ibrahimseten: SON DAKİKA1: "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..
Off adı sanı belli olmayan bir adamı almışlar inşallah iyi biridir ucuza kapatmak için almamıslardır umarım .
niang'i ile yollar ayrıldı! (E.Sener)
Biz niye bu transferleri yapıyoruz, anlamadım. Ligden çekilmek istemiyor muyuz? Bank Asya'da oynamak istemiyor muyuz? Elimizdeki yabancıları satacağımıza halen neden adam alıyoruz?
Bienvenu gerçekten iyi forvet. Bence başarılı olacaktır.
ertemsener ertem şener
al sadd niang'in yeni takımı
Fenerbahçe kadrosunu dağıtırken yeni transferler yapması bana ilginç geldi.
Niang'dan en az 7 milyon gelmistir neden Al-Arabi yada Gyan gelmedi :s
Emenike yerine Bienvenue, Niang yerine de Gyan alınırsa güzel olur. Ancak direkt olarak Niang yerine Bienvenue düşünülüyorsa hücum hattında zayıflamış olabiliriz. Oyuncuyu pek tanımıyorum ama sonuçta Niang bizim için çok önemli bir oyuncuydu.
Geçen sene Young Boys maçlarında baya sıkmıştı canımızı. Ama bi Niang değil.
Fenerbahçe kadroyu dağıtmıyor, şartlar düşünüldüğünde kulübün menfaatine olacak transferler gerçekleşiyor. Amaç dağıtmak olsa, bir çok oyuncu satılırdı.
[YOUTUBE="Ued4-xzgoho"]Gol[/YOUTUBE]
Geçen sene bizi eledikten sonra Totenham'a attığı gol var. Fizik olarak Niang gibi hızlı ve 23 yaşında. Gayet mantıklı bir transfer. Niang yaşlandı ve o paraya satılması güzel. Aldığı yıllık ücrette olmayacak Niang'ın hemde üzerine 7.5 - 8 M € para gelecek. Bu adamda ekonomik oldu. Forvetsizde kalmamış olduk.
Geçen sene Kadıköy'deki golü atan elemandı yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlısı olsun. Fenerbahçe'nin şu an için attığı adımlar enteresan. Hem ligden çekilme düşüncesi hem de yapılan transferler.
_ertemsener
fb çok iyi transfer yaptı bienvenu geçen sezon başında a.madrid ve juventus tarafından istenmis olmamıştı.y.boys'u taşıyan adam
niang gidiyorsa bir forvet daha almalıyız.
49 maçta 21 gol atmış. Fena değil.
Maliyetli oyuncuları gönderip yerlerine daha düşük maliyetle oynayabilecek oyuncular alıyoruz.Bunun nesi ilginç?
Yobo'ya sevinirken Bienvenu haberi geldi,hayırlı olsun.Geçen seneki Young Boys maçlarından oldukça beğendiğim bir forvetti.Yine de tam performansı hakkında net bir fikir sahibi değilim.Bu transferin de Niang'a bağlı olduğunu düşünmüyorum.Niang giderse bir forvet daha gelecektir.Gyan veya El Arabi alınır diye düşünüyorum.
Gol vuruşu iyiyse gerisi önemli değil, bir şekilde Alex topu kaleci ile başbaşa kalacağı şekilde ona gönderir.Hem de her maç 3-5 kez yapar bunu.Zaten hızlı ve güçlü olduğu belli,önemli olan Gyan gibi sürekli abanıyo mu yoksa plase yapmayı da becerebiliyo mu? Mantıklı bir transfer bizim açımızdan,Niang'da gitmek istiyorsa gönderilsin bir an önce
iyi transfer. emenike'nin aynısı olduğunu söyleyebilirim. niang'ın yerine de gyan'ı kapatırsak şahane olur.
Bank Asya'ya gitme ihtimalimiz düşünüyoluyor bana kalırsa.Bu yüzden öncelikle kiralıyoruz ya da ucuz oyuncular alıyoruz.Sonuçta yeni aldığımız forvetin maliyeti ne olabilir ki? Aynı zamanda düşersek Niang sorun çıkartırdı ama bu çocuk 1 sezon ses çıkarmadan oynayacaktır orada da.
[YOUTUBE="O77WK0UCxe0"]fb-ygbys[/YOUTUBE]
Bize golü atan oyuncuymuş. İzlediğim kadarıyla iki ayağınıda kullanabiliyor galiba ama bana daha çok sol ayağı iyi gibi geldi
Bence Niang > Bienvenu ama tabi yaş faktörü de etkili...
Normal şartlarda tabiki öyle ama bir de şu faktör var;
Burada olmak isteyen Bienvenu > Gitmek isteyen Niang
Yine de tekrarlıyorum.Niang giderse bir forvet daha gelecektir.